geçermii bu 460 :(

Cnm inan bos dursalar onlar icin daha zor olur usta birligine gecnce daha rahat tbi ama bu seferde ust devreleri rahat vermio. Askerlik iste soncta sabredicz hayrlisyla ellernde tezkereyle gelckler..

walla iple cekıorum o günleri cnm yaa.. tezkeresını alıp gelsin dahada bişicik istemem kı ben :/ gecemıo kuzu gunler. bazen boguluyorum bitmeyecekmıs gbı gelıyor daralıyorum.. şunu ögrendm asker beklemenın en zor yanı, 8 yıldır her derdımı her sıkıntımı paylastgm insana smdı daglar kadar derdım olsada, evımde sorunum sıkıntım olsada, dünya basıma yıkılıomus gbı olsada, o aradgnda hiç bişey yokmus gbı gözyaslarımı silip İYİYİM HERSEY YOLUNDA demek zorunda olmak okdr dayanlmaz bişey ki... çook zor yaa..

Cnm ya ne gzl konusmussun ole gozlerm doldu valla. Seni okdr ii anliormki ayni durjmn icindeyz burda okdr zorki benide en ii szler anlarsnz cok zor cookk.

Cnm ya ne gzl konusmussun ole gozlerm doldu valla. Seni okdr ii anliormki ayni durjmn icindeyz burda okdr zorki benide en ii szler anlarsnz cok zor cookk.

oyy oyy kıyamam yaa :)))) bnıde anlayan sizlersınız.. hepımız aynı duyguları yasıoruz aynı sıkıntıları atlatıyoruz. birbirimize destk oluoruz en azından burda.. dert ortagı oluoruz.. ahhhhhhh bu şarkıların gözü kör olsun mahfedıo benı yaaaa

Hakkari'nin Irak sınırındaki ilçesi Şemdinli'nin Dağlıca kesimindeki birliklere ağır silahlarla saldıran PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada 8 askerimiz şehit oldu.
Allah tüm şehit ailelerine ve Türk halkına sabır versin..

ŞEHİTLERİMİZ:
1-Kıdemli Çavuş Ali Gümüş/ Konya, Ilgın
2-Piyade Çavuş Cahit Kılıç/ Diyarbakır, Hani
3-Piyade Onbaşı İsa Sayın/ Muş, merkez
4-Piyade Er Umut Bulut/ Samsun, Salıpazarı
5-Piyade Er Ali Yasin Erosmanoğlu/ Trabzon, merkez
6-Ulaştırma Er Samet Bütün/ Konya, Ahırlı
7-Piyade Er Mustafa Türkmen/ Kütahya, Gediz
8-Piyade Er Yaşar Doymuş/ Giresun, Tirebolu

ŞAFAK 427

bugün aşkımın yemin töreni var ve ben maalesef gidemıyorum...
sesını duyacagım, nette görüşeceğim.. beni avutan tek sey bu :/ bi an önce hemencecık onu msnde görmek ıstıyorum.. çokk özledmm...

cnm gidemedn die üzülme bak en azndan nette görmüşsündr şmdi morallerimiz ztn bozk bari en ufak şeylerden mutlu olmayı bilelimm. nasılmış askerin? hayrlısıyla dağıtım yerleride belli olsun ben ozamanda çok heycnlanıodum nereye düşücek nereye düşücek diyee.

malesef nettede göremedım askerımı kaldıkları otel merkezde dgl vınnda pek cekmıomuş.. oteldede net yok. msne grıo ii guzel yazısıoruz ama cam acınca sanıyeler ıcınde hemen neti kopuyor. askerım bıraz kılo verms.. annesı öyle ddı.ona brz üzüldm..
bide tatlm ankara ya düştü usta bırlıgı.. kütahya derken smdıde ankara alıo sevdgmı benden (( agustosun 4ünde nasipse burda olacak..
hemencecık gecsın artık şu günler

mayısta gttı işte cnm.. agustosta acemılıgı bitio.. izne gelıo.. snrada burdan ankaraya gdecek usta bırlıgı için.. öle işte cnmm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…