- Konu Sahibi Purposeless
-
[video=dailymotion;x7gyf2]http://www.dailymotion.com/video/x7gyf2_leman-sam-aykimdan-vazgecme_music[/video]
Cnm inan bos dursalar onlar icin daha zor olur usta birligine gecnce daha rahat tbi ama bu seferde ust devreleri rahat vermio. Askerlik iste soncta sabredicz hayrlisyla ellernde tezkereyle gelckler..
mahwettin wala bzi
bu şarkılar hc bu kadar anlamlı gelmemişti bizlere.. bu hasretlıgı cekene kadar.....
walla iple cekıorum o günleri cnm yaa.. tezkeresını alıp gelsin dahada bişicik istemem kı ben :/ gecemıo kuzu gunler. bazen boguluyorum bitmeyecekmıs gbı gelıyor daralıyorum.. şunu ögrendm asker beklemenın en zor yanı, 8 yıldır her derdımı her sıkıntımı paylastgm insana smdı daglar kadar derdım olsada, evımde sorunum sıkıntım olsada, dünya basıma yıkılıomus gbı olsada, o aradgnda hiç bişey yokmus gbı gözyaslarımı silip İYİYİM HERSEY YOLUNDA demek zorunda olmak okdr dayanlmaz bişey ki... çook zor yaa..
kesinlkle bide bn normalde böle slow şarkılar dinlemm hep 300 500 tarzım)) ama askere gtti gdeli arabeskçi oldm be aşkım duysa şok olck:)))
Cnm ya ne gzl konusmussun ole gozlerm doldu valla. Seni okdr ii anliormki ayni durjmn icindeyz burda okdr zorki benide en ii szler anlarsnz cok zor cookk.
[video=youtube;3M5rFNaHPT0]http://www.youtube.com/watch?v=3M5rFNaHPT0[/video]
ŞAFAK 427
bugün aşkımın yemin töreni var ve ben maalesef gidemıyorum...
sesını duyacagım, nette görüşeceğim.. beni avutan tek sey bu :/ bi an önce hemencecık onu msnde görmek ıstıyorum.. çokk özledmm...
cnm gidemedn die üzülme bak en azndan nette görmüşsündr şmdi morallerimiz ztn bozk bari en ufak şeylerden mutlu olmayı bilelimm. nasılmış askerin? hayrlısıyla dağıtım yerleride belli olsun ben ozamanda çok heycnlanıodum nereye düşücek nereye düşücek diyee.
malesef nettede göremedım askerımıkaldıkları otel merkezde dgl vınnda pek cekmıomuş.. oteldede net yok. msne grıo ii guzel yazısıoruz ama cam acınca sanıyeler ıcınde hemen neti kopuyor. askerım bıraz kılo verms.. annesı öyle ddı.ona brz üzüldm..
bide tatlm ankara ya düştü usta bırlıgı.. kütahya derken smdıde ankara alıo sevdgmı benden(( agustosun 4ünde nasipse burda olacak..
hemencecık gecsın artık şu günler[/QUO
canım nasıl ağustosta geliyoo? benim askerim aralıkta gelickçok var dahaaa öle oluomuş izin tarihleri erken yollamıolarr ama senin için sevndim cnm görceksin yakın bi zamanda az kaldı bak sabretmeye devamm..
:26: şafak:334 :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?