geçermii bu 460 :(

allah bütün asker bekleyenlerin yardımcısı olsun. ben sn dk saat hesaplamaktan kafayı yicektim sonra bi baktım bitmiş.

amiiiiiiiin :) ama çok zor yaa.. 6 kılo vermıs askerım ((( sıcagın alnında egıtım yapmaktan yanmış.. kulaklarına kadar soyulmus kıyamam (( bde cok öksürüyor. böyle konusurken falan öksürünce içim parçalanıo resmen. şu yaz hemen bıtse, snrada kış bitseee, bıdahakı yaz gelse deee aşkım gelse Durdu zaman Durduuuuuuu....bak hala 00.00 olamadı.. sankı saatlerdır beklıo gbıyım. dakıkalar gecmıo :/

benim askerimde acemi de öyleydi sürekli öksürüyodu sesi kısılmıştı ve o öksürük bi süre daha devam etti çok üzülüyodum ben de, yaa ne günlerdi
zaman çabuk geçsin inşallah sana bana tüm bekleyenlere

inşallah tatlım.. ılk 1 ay egıtım yogunlugundan hergun hergun bagrmaktan böle oldu diye düşünuyorum bende. Gercı gıderken de hasta gtmıstı. öksürüyordu. Revırede cıkarmıyorlarmıs. Cunku herkes aynı durumdaymıs. Komutan kımler gıdecek revıre deyınce herkes el kaldırıyormus adamda ınanmıyormus kaytarmak ıcın yapıyorlar sanıyormuş :/

aynen öyledi işte, ben de burda hem üzülüyodum hem de kızıyodum

♥ Eğer bu özlem denilen his vucudumda bir organ olsaydı şayet kesinlikle gözümü bile kırpmadan kesip atabilirdim.Özlemek birini beklemek çok yorucu.Kalbimin içine hergün sanki 1 ton daha ağırlık biniyor gibi.Onun bana gelmediği hergün. ♥

SEN YOKSUN YA, HERŞEY YOKMUŞ GİBİ..
SIĞAMIYORUM BU ŞEHRE SENSİZ..
BOMBOŞ SANKİ SOKAKLAR.. KALABALIKLAR ICINDE KIMSESIZ GIBIYIM GURUR'mm

senii çooooook özledim...
beklemeye devam.......

Yüreqim Uzakta oLduqunu Bildiqi Halde Gözlerimin Senle Yürüdüqümüz Yollarda Seni Aramasına Enqel oLamıyor . O anlarda Ellerimi Ceplerimden Çıkartmıyorum Cünkü Gözlerim Seni Ararken Ellerim Ellerini Arıyor... Sonra Yine Gözlerimde 2 Damda Yaş... Yüreqimde Tek Cümle ."Seni Çoook Özlüyorum " ASKERİM...

Ben Asker Yariyim .. ! Güçlü , Sabırlı , Vefakar .. Herşeyden önce Duam vardır..... Ve herşeyden önemli önce Askerim vardır.. ! Onun yüzü gülmüyorsa Yaklaşmayın bana o an hayat zordur ... Bakmayın şaşkın şaşkın kelebek gibi uçuyorsam ya mehtabım yakındır ya çarşımız vardır yada askerim mutludur.. Sanmayın boynumdaki sadece tarz için bir künye değildir... Manası büyük " Gururdur , Onurdur " o künye.. Elimden telefon düşmez evet ! Ama sanmayın gırgır şamata yaparım o telefonla... Ben o telefonla Görevde olan Candamarımdan haber beklerim... Hayat 460 kadar molaya girmiştir hor görmeyin anlamaya çalışın... ♥

Seni çok iyi anlıyorum arkadaşım..
Allah sabır versin..
Bu son ayrılığınız olsun inşallah..

Özlemin tarifi yok, kim ne demişse sebebi çaresizlik. Yanımdayken bile sana doyamazken. nasıl anlatılır ki sensizlik...

şafak 349...:98:

Özlemin tarifi yok, kim ne demişse sebebi çaresizlik. Yanımdayken bile sana doyamazken. nasıl anlatılır ki sensizlik...

gittiğinden beri telefonu kapatrken btn nasihatlarını arka arkaya sıralaman bıle hoşuma gdıyor askmm =))) onu ypma bunu yapma şöle ypma demelerin :) ama olsun bi gelde acısını cıkarıcam bu ev kuşu hallerimin.. ztn sensız tadı yokki hçbirşeyın

hem ,, Hangi kadın özgür olmak ister ki , Sevdiği Adamın kalbinde tutsaksa . . ♥

kuzu sen nerelerdesın bakayımmm !! yalnız bıraktın arkdsnı buralardaaa (((
ne şafak attıran var ne bişi.. ohooo bi ben kalmısım dertli hatun
tepsi örtüsüne bile basladım... boncuklarımı aldım basladım.. ben tepsi örtusunu bıtırıcem sen hala ortalarda yoksun. güya çeyiz hazrlıcaktık. kaytardın

cnm haklısında evden dolayı 1 haftadır doğru düzgün gelemedim yaa

bnde boncuk aldmda daha başlamak kısmet olmadı yetişirm inş sana :)

bi ara msnde gösterirsn artk :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…