geçermii bu 460 :(

kütahyada canım. evt tatlm 75 gun acemılık biim.. hala acemıyız :) ordan da ankara ya gıdecek usta bırlıgıne... agustosta çkaleye buraya gelecek snra burdan dgruuuuu ankraya :/ snra 6 ay yok

çok rht yere düşmş hiç üzülmene bile gerek yok o tel bile sokar rhtlıkla m.etme 1 ay skntı çekcz hpmz snra tamamen alşcz elimz mahkum yapck bişeymz yok sadece dua etcz şükredelim hakkari diyrbkr hataya dağlara atmadılar hiç üzme kendni bak brzdan şafak atcz := 419 olck şafğm :) yedm 20 leri :)

attırın şafağı gidecek var :) bn kaçar cnm ki.b şafak 419 önmz karanlık aydınlığa yürüoruz inş üzme kendni hyrlısıyla glckler m.etme ii gcler

ayyy inşallah öledir canım yaa umarım rahat eder.. tlfn kullanmaya baslynca ztn bu sıkıntılar bıraz daha hafifler dıye umuyorum.. bu arada kutahyayada cok ii yer demişlerdi ama burnundan getrmısler.. adını bıle anmak ıstemıo.. bıdaha kthyaya asla gtmeM dıo :STMM Cnmm ii gclr snde kndne ii bk :)

Son düzenleme:
ne kdar uzakta olsamda ellerini tutmasamda şuan yanında gözlerine bakamasamda, bir gün buda biticek sevgilim..

Hasretin şehrinde düşünüyorum seni, yaktım bir sigara hayal ediyorum gözlerini, bir gün bitecek kavuşacak ellerim ellerine, ozaman inadına güleceğiz hasretle biten günlere

evet yaa kimse anlamıyor bizi
herkesde aynı cümle 'geçer..bir bakmışsın gelmiş üzülme'
herkese geçiyor da bir bize geçmiyor zaman
aynenn geçmiyo valla

yarın askerimin ilk çarşı gunu :) umarım bı sorun cıkmaz cnku hala kamerada göreblme ımkanını saglayamadık hep bı sorun cıkıyor.. cok özledm artık :/ ne zormuş onu özlemek ALLAHIMMM SABIIRRR
hayrlısı cnm görüştnz mü?

hersey nasıp kısmet. bu kadar bekledım senı hayatta terkedemem dıorum sevgılıme emek verıyoruz sabredıyoruz, allahın ıznıyle mutlulugumuza da kavusacagız
aminnnnn inş aynen :)

biter biterde bizde yaşlanırız bnce

biz çarşı iznine çıkmasına gün saymaya karar vrmişiz :)) 3 hafta sonra çkck çarşı iznine ilk defa bide onun gittiği yerde çarşı izni 2 haftada birmiş ouff çok koydu bu bana yha (

sen yne şanslısn bnmki hiç çarşıya çıkmıyo cnm

YİNE görüşemedik tatlm biz yaaa (( 10-15 sanıye falan gördum :/ kaynanamlar vınn almıslardı bgn gttm işte oraya msne grdık Gururda gırdı msne cam acıoruz hooobaaa acılır acılmaz net kopuo bızım :S defalarca denedk olmadı.. müşteri hzmtlerını aradık onalr halletmeye calıstı ama haftasonu dıe teknık servıs yardımcı olamıomus falan. anlayacagın yine göremedm ((((
nası bi kademsızlık bu yaaaaaaaaa ölcem snirdeeeeeeeeen

kısmt cnm üzülmee haftaya başka bi çare baksn olmadı 3g ile konuşun olmazmı?

3gli konusalm konusmasına ama elınde nası bı tel var blmıorum kı..daha acemılıkte ya sadece hattı var yanında.. bgn işte telfn kıralamıs falan o sekılde knstk telden... bakalmm kzum bu hafta net baglatacaklar eve. vınnla falan olck iş değil cnku.. bak burda bnm kendı netim çatır çatır işlio hızlı mı hızlıı :)) en iisi bu :)

kız ciddi sen nye evde konşmuyn bana cam açmştn çok netti halbuki evde kal sen en iyisi bu hafta

kız ciddi sen nye evde konşmuyn bana cam açmştn çok netti halbuki evde kal sen en iyisi bu hafta

tatlmm pcyı Gururlara göturuyorum aılesıyle görüşebılsın dıye. malum msn falan fılan bılmıyorlar kii.. acıp konusamazlar kendı baslarında.. bende gdıorum işte onlarda cocuklarını görsunler sevap die.. hep beraber görüşürz dıe. amaaaaa GÖRÜŞEMIOOOOOZZZ :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…