geçermii bu 460 :(

Herhangi bir Şehir de, Herhangi bir zaman diliminde, bir insanı özlüyorsanız söyleyecek çok şey yok, Allah kavuştursun.. ♥

O susar. Her işiniz ters gidiyormuş gibi gelir. Herkesle kavgalısınızdır. Kimse sizi sevmiyordur. Hiç arkadaşınız yoktur. Kötü zamanınızda yalnızsınızdır. Başınız ağrıyordur, burnunuz tıkalıdır. Ne bileyim. Hayat çok cekılmezdr. O gülümser; hepsi geçer.

♥

askerimmmm

kızlaarrr görüşmeyeli nasılsınız şafaklar ne alemdee?? askerlerinizde iyidir inşallah. bayadr internete giremiodm hepinizi merak ettim valla birbirimizi anlayabilen insanlar olaraaakk. şafak:322 hadi bu gecede bitsin atsın şafaklarrrr.. Allah tüm askerlerimizi korusun,hepimize sabır versin..

SLMM TATLM BNM ŞAFAK 410 =) bu gecede btınceee 409 olacak :) ASKERİM COK ŞÜKÜR İLK 1 AYIN STRESINI GECIRDI.. SMDI ILK ZAMANLARA NAZARAN RAHATLAR BRAZ.. bi an önce dagıtım iznine gelsın dıe beklıorum işte cnm özlem gderek artıyor..
çekilmez bir hal almaya basladı .. ama asker beklemenın gururu hc bırseye degısılmez gercekten :):
72:

Şu 400lerde bitsin 300lere geleyımm.. snra 200, 100, 10, falan

7GÜN SONRA 400LERİ BİTİRMİŞ OLACAGIMM :))))
ve 24 gün snra aşkımmm yanımda olacak =)

hangi geceye zincir vurmuşlarda sabah olmamış ...
biteceekk geçecek bu günler...
sonraa HEP BENIMSIN :)

Ben gönLümün Prensini buldum .. Maviler icinde askere biLe yolladımm

~ 92/2 KÜTAHYA ~

01.10.2004 'den SONSUZA *****

Son düzenleme:
[video=youtube;oFGn6Vno5o0]http://www.youtube.com/watch?v=oFGn6Vno5o0[/video]

:) askerlerimize ve asker bekleyen yarenlerimizee gelsiiiiiiiiinnn :)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…