- 15 Mayıs 2012
- 1.819
- 1.242
- 373
- 33
- Konu Sahibi Purposeless
-
hmm mecbur yni:)
kablolu alsnlar mümknse komşudan fln çeksnler olmazmı?
inş cnm :)kuzumm yaa komsu olayını fln boşwer kmseye mınnet etmesınler boşwer.. insanların seksen turlu hallerı var :) bglatacaklar bakalmm iştee...
hem nooolduu blıonmuuu((
tepsi örtüsü yapıodum ya ceyız ıcın yarısı bttı demıstım sana..
poşetın ıcınde öle duruodu katlayıp koymustum... sbh bı kalktım kopmus ipi hepsi söküldü .(((
o uzun boncuklarmı kestı ipi blmıorum.. katlayıp koyma dedıler hep acık dursun duz yerde dedıler... baska ip aldım bnde.. ahberın olsun başladıysan öle yap katlayıp atma poşete
uzunnnn hikaye evle ilgili cnm sorun yokk merk etme msnde anlatırm bi ara inş :)
tmm cnm knsruz msnde =)
Sen ve ben.
İki ayrı kentin sabahında aynı güneşle uyanan iki sevdalı. yokluğun acı nefesinde " sevgiyi " soluyan iki yürek.Güneşi bekleyen Islak yaprak gibi akşam kızıllığında gelecekmişsin gibi hep seni bekliyorum... !
evet yaa kimse anlamıyor bizi
herkesde aynı cümle 'geçer..bir bakmışsın gelmiş üzülme'
herkese geçiyor da bir bize geçmiyor zaman
bide şu cümleye sinir oluorm sayılı gün çabuk geçer iide 1 2 29 35 gn diilki koskoca 460gndün karacaya gttim okdr güzel şeyler wrki psta tabakları falan harika hç bşii alamadm baktm baktm geri döndüm o olmadn ew falan hazırlamk istemiorm artk
aynn öle cnm bnde snır oluorm öle dedıklerınde.. sayılı gun cbk gecermısss.. gecmıo işteee gecmıoooo
askerım gelsede onunla beraber secsek evımızın esyalarını fln :/ dedgn gbı ınsanı ıcınden gelmıo onsuz bişiler almak..
ewt hele şu son iki hftadr geçmk bilmio bitmedimi dha hfta diorm okdr ay gbi uzun gelio günler ztn uyku yk gce yne toplasam 2küsür saat anca uyumşmdr bu yaklaşk 1 1,5aydr böle artk wücudum dayanamamı bayılcm kalcm biyerlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?