geçermii bu 460 :(

hem nooolduu blıonmuuu ((
tepsi örtüsü yapıodum ya ceyız ıcın yarısı bttı demıstım sana..
poşetın ıcınde öle duruodu katlayıp koymustum... sbh bı kalktım kopmus ipi hepsi söküldü .(((
o uzun boncuklarmı kestı ipi blmıorum.. katlayıp koyma dedıler hep acık dursun duz yerde dedıler... baska ip aldım bnde.. ahberın olsun başladıysan öle yap katlayıp atma poşete

kuzumm yaa komsu olayını fln boşwer kmseye mınnet etmesınler boşwer.. insanların seksen turlu hallerı var :) bglatacaklar bakalmm iştee...
inş cnm :)

hmm tmm cnm aklımda bulunsn senin içinde üzüldmm dkkat et emeğin boşa gitmesn

bn daha başlayamadm bu arada bi yoğnlk var bnde.yarından itibarende bi hafta nete takılamayabilirm cnm habern olsn

sabır ; suskunluk değil, işitilmeyen bir feryattır..
Her kişinin değil, " er kişinin harcıdır "

Son düzenleme:
Sen ve ben.
İki ayrı kentin sabahında aynı güneşle uyanan iki sevdalı. yokluğun acı nefesinde " sevgiyi " soluyan iki yürek.Güneşi bekleyen Islak yaprak gibi akşam kızıllığında gelecekmişsin gibi hep seni bekliyorum... !

bak bu süprdii beni bi yerlere götürdü bu lafınn

nyse kuzumm ben kaçar kendine çokk iyi bak üzme birşeye cnnını :)

sni seviymm öptm ii geceler

evet yaa kimse anlamıyor bizi
herkesde aynı cümle 'geçer..bir bakmışsın gelmiş üzülme'
herkese geçiyor da bir bize geçmiyor zaman

bide şu cümleye sinir oluorm sayılı gün çabuk geçer iide 1 2 29 35 gn diilki koskoca 460gn dün karacaya gttim okdr güzel şeyler wrki psta tabakları falan harika hç bşii alamadm baktm baktm geri döndüm o olmadn ew falan hazırlamk istemiorm artk

aynn öle cnm bnde snır oluorm öle dedıklerınde.. sayılı gun cbk gecermısss.. gecmıo işteee gecmıoooo
askerım gelsede onunla beraber secsek evımızın esyalarını fln :/ dedgn gbı ınsanı ıcınden gelmıo onsuz bişiler almak..

Karşında asker yari varsa selam durmalisin
O sabri bilendir
O acıyı bilendir
O beklemeyi bilendir
selam durmalısın çünkü
O herşeyden önce vatan diyendir
O vatan için canından bir parçayı gönderendir
Ve hiç şüphesiz ki o aşkı büyük haliyle yaşayan ve bekleyendir

Allah'in rahmeti, bereketi sizinle olsun, gönül günesiniz hiç solmasin, yüzünüz aydin olsun, kabriniz nur dolsun, dualariniz kabul olsun. Berat Kandiliniz mübarek olsun.. Rabbim tüm askerlerimizi korusun.. Şehit olan askerlerımızınde ruhlarına dualarımızı bağışlayalım.

BERAT KANDİLİ DUASI

"Bismillâhirrahmanirrahim. Eûzu bi-afvike min ikâbike ve eûzu bi-ridâke min sahatike ve eûzu bike minke celle vechuke lâ-uhsî senâen aleyke ente kemâ esneyte alâ nefsike."

Son düzenleme:

ewt hele şu son iki hftadr geçmk bilmio bitmedimi dha hfta diorm okdr ay gbi uzun gelio günler ztn uyku yk gce yne toplasam 2küsür saat anca uyumşmdr bu yaklaşk 1 1,5aydr böle artk wücudum dayanamamı bayılcm kalcm biyerlerde

Yanıyor bedenim acıyor içim
Yoktan anlamıyor benliğim
Bitmiyor geceler
Geçmiyor günler
Adı aşk bu eziyetin
Dayan yüreğim dayan
Dayan yarına inan
Gün gelir acılar ezberlenir
İyileşir zamanla yaran

Allah korusun cnm yaa deme öleee.. dikkat et kendıne. hepımız aynı durumdayız.. aynı duyguları yasıoruz.. kımısı pek takmıor kımıde işte bzm gbı kendını harap edıo :/ o cok sevdiğimin resmıne bıle bakamıorum. dayanamıyorum cnku. deliler gbı özledm.. ne uyku grıo gözume nede neşem var.. 1 ay snra dagıtıma gelıcek.. benı tesellı eden tek sey bu şimdilik.. ama snra gdınce 6 ay hc gelemeyecek...

Onu görmediğim zamanlar yüreğim parçalanıyor, ölür gibi oluyorum. Siz 112 'yi arayacak olursunuz ama benim aradığım yüz ' onun ki '.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…