geçermii bu 460 :(

kısa sürdü ama yeternce korkuttu

uzun sürse akli dengemi falan yitireblrm o anda herhalde.. öleee donup kalıorm şoka grıorum resmen.. acaip korkuyorum şu depremden. sıcaklarda gttkcce artıo. büyükler hep der ya sıcaklar depremin habercısıdır falan dıe..
allah korusun böyle gelsin gecsın büyük depremler yaşamayalım :/

bende çok fazla panik oluyorum.. uzun süre kendime gelemiyorum.. bu aralar çok sık deprem yaşıyoruz allah daha beterlerinden korusun..

İçin öyle sıkılır kimse bilmez neyin var sen bile
Olup bitenleri seyredersin öylece
Yalnızsındır kalabalıklar içinde kim daha iyi bilir ki
Bir ses vardır çözer herşeyi yasaktır duyamazsın

İçin öyle sıkılır kimse bilmez neyin var sen bile
Olup bitenleri seyredersin öylece
Yalnızsındır kalabalıklar içinde kim daha iyi bilir ki
Bir ses vardır çözer herşeyi yasaktır duyamazsın

Bir ses vardır çözer herşeyi yasaktır duyamazsın... :) çok guzelmış tam da anlatmış içimdekini :)

hemde öyle bir geçiyor ki... nişanlımın gittiği gün daha dün gibi aklımda ama az kaldı yaani... gönüller bir olduktan sonra gerçekten herşeyin üstesinden geliniyor.. çok özleyeceksin belki çok zor günlerinde yanında olmayacak ama geçecek ve mutlu sona kavuşacaksınız.... o orda bir çok zorlukla karşılaşacak sen güçlü ol ki... onun da moralini yüksek tutabilesin...

öyle tbı güçlü olmamız gerek ama şu asker psıkolojısını bı anlayamadım gttı. bi arıo neşeli sesi ii gelıo snra bı arıo cok durgun moralı bzk falan :/ bu hftada acemılıktekı son carsı ıznı. ceza almıs cıkamayacakmıs büyük ihtımal. çarşıyı kitliceklermiş ddi.
ztn haftadan haftaya görüorm yüzünü offffff offff bi an once dagıtım ıznıne gelsede görsm artık çooook özledmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…