geçermii bu 460 :(

Devşirilmiş bir yalnızlık kucağında,
Büyüyor günden güne, sana olan hasretim...

Ve konuşmayı yeni öğrenmiş bir çocuk gibiyim,
Sürekli ezberimde durur, dilime dolanır bir kaç kelime
'Seni özledim'...

ÖZGE ♥ GURUR

MEHTAP : 9
çokkkk özlediiimm =/
9 gün snra kocamaaann sarılcam onaa...
kokusunu duycam
ama snra yıne gıdecek

sana 2 tane şarkı armagan edıorum buse !!
hürreeemm sultanda boyamışş saçlarını. KARAMELE ,, KARAMELE :)))))

veee

ah o saçlar KESİLİR Mİİİİ!!!!
KARAMELE BOYANIRMIIIIIIIIIIIIIIII

hatırlarsan bı atkıyı kışın başında başlayıp sonuna kadar dırenıp yınede bıtıremeyen bı dost olarak senı tebrık edıyorum arkdasım

hahahahah cidden yaaa atkı hep çantanda dolaşıodu arada bı cıkarıp cıkarıp öruodun sahii noldu o yaa bnde bişiler örodum o sıralar ama ne öruodum bılmem :/

kışında rüzgardan agzımız burnumuz ters dönuo ama olsun yaa kış gelsın.
evlilik n zmn tahmini??

en en fazla 5 yıl dıyoruz allahın ıznıyle.. askerlık :) okul felan hepsını atlatıp kafamız rahat bı sekılde olsun dıye ınsallah allah o gunlerıde gostersın sana da bana da sabrımıza emegımıze yıllarımıza değsin :)

amiinn =) 5 senede cokmus beee..
bizde asker yolu beklıoruz bakalmm. seneye 2013 agustos sonunda gelecek.. 2014 de diye planladık evliliği.. işte 10. senemızde evlenmiş olcaz yeter artık yaaa

amiinn =) 5 senede cokmus beee..
bizde asker yolu beklıoruz bakalmm. seneye 2013 agustos sonunda gelecek.. 2014 de diye planladık evliliği.. işte 10. senemızde evlenmiş olcaz yeter artık yaaa

maaşallah de maaaşaaalllaaaaaaaaaaaaahhh sen neler yapıyorsun sımdı gorusmuomusun kımseyle gızem felan vardı ona noldu

maaşallah de maaaşaaalllaaaaaaaaaaaaahhh sen neler yapıyorsun sımdı gorusmuomusun kımseyle gızem felan vardı ona noldu

o istanbulda okuo btıremedı unıyı kalmıs. kmseyle görusmuorum yaa bızım kızlarda gttıler ztn. banu ankaraya gitti. özün boluya gitti. banu gttkten snra koptuk işte bi özunle görusuorm oda gelecek ckaleye inş bdahakı ay.. öle yanı ewdeyım hep.
sn neler ypıon asıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…