geçermii bu 460 :(

kızlaaaar merhaba öncelikle Allah kavuştursun...

bende sizler gibi tam 460 gün sevdiceğimi bekledim 90/2 tertip gitti ve tam 1 yıl önce geldi hatta biz tam 10 ay önce evlendik aylık evliyiz kocacığımla.Darısı sizlerin başına..

ben hep BİRGÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK sözüyle teselli buldum ve gerçekten şafağın 1 olduğu günü de gördük

askerlikle ilgili aklınıza takılan şeyleri herzaman cevaplamaya çalışırım..

hayırlı tezkereler...

Oooo süpersin canım yaa Allah mutlu mesut etsin.
Beklemekten anamız aglıyor cümleten,gececek insallah bu günlerde

işte o koca kışın ilk yarısında sevdiğim kucumda inşallah

ay hayali bile çok güzel yarabbim nasıl bir şeyle sınıyorsun sen bizleri

Aynen tertoo Şubat sonuna doğru kollarımızdalar.
1 kışım aşkımsız soğuk geçti.İnşallah önümüzdeki kış varlığıyla evi ısıtacak aşkıımm

Offff offf nasıl geçecek bu kış hiç bilmiyorum, sadece kış olsa yine iyi bu yazdan sonra bir yaz daha var...

tatlm en azından kışın günler kısa.. şimdi gunler btmek blmıo çok uzuuun gunler... hemencik kış gelın snrada yaz gelsın :))) bizde kavusalm artık yaaaaaaaaaa

canım allah bi ömür boyu hc ayırmasın mutluluklar dılıyorummm ve tebrık edıyorum :)) darısı bizlerin başınaaa bizde bigün burdakı kızlarla gecmişe bakıp ah ne gunlerdı dyebılırız inş...
her ne kadar cogu zaman bunalıma gırıp daralsaktaa, umudumuzu yitirmiyoruzz veeee BİRGÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK diyoruzz

Oooo süpersin canım yaa Allah mutlu mesut etsin.
Beklemekten anamız aglıyor cümleten,gececek insallah bu günlerde

ama cidden anamız aglıoo haaa :/ geçsin btsin artık bu günlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.......
desem deeeeee,, daha yolun başndayım

1 kışım aşkımsız soğuk geçti.İnşallah önümüzdeki kış varlığıyla evi ısıtacak aşkıımm

tertocum az kaldı kız
yaz çıksın tamam öyle rakam olarak bakmayınca az görünüyor sanki ha
sen evlisin hadi kışın sıcacık koynunda uyursun
ben yine soğuk yatakta ayrı uyuyacam

ama nişan yapacaz
bu da bir şey

işte o koca kışın ilk yarısında sevdiğim kucumda inşallah

ay hayali bile çok güzel yarabbim nasıl bir şeyle sınıyorsun sen bizleri

bu da aşkımızın bi sınavı işte güzelimm.. sabredip bekleyecegız.. yıkılmak yok.. güçlü olacagız... zaten şu hayallerımızz olmasaaaa, cidden cekılmez bu bekleyiş..

bu da aşkımızın bi sınavı işte güzelimm.. sabredip bekleyecegız.. yıkılmak yok.. güçlü olacagız... zaten şu hayallerımızz olmasaaaa, cidden cekılmez bu bekleyiş..

allah sınıyor bizi sınıyor
hayaller olmasa aradaki o güçlü bağ aşk olmasa asla tahammül etmez hiçkimse canım

tatlm en azından kışın günler kısa.. şimdi gunler btmek blmıo çok uzuuun gunler... hemencik kış gelın snrada yaz gelsın :))) bizde kavusalm artık yaaaaaaaaaa

Evet haklısın daha çabuk geçecek ben de işime başlayacağım ya o zaman daha kolay geçer diye düşünüyorum... Ama yine de uzun be yaaa... allahım sabır versin....

Burası soğuk
Soğuk odalar
Yoksun neye yarar
Örtünsem kat kat yorganlar aman
Soğuk, soğuk olanlar
Vurdum dibe kadar
Halimden yalnız uyuyanlar (BEKLEYENLER) anlar
:))))

Evet haklısın daha çabuk geçecek ben de işime başlayacağım ya o zaman daha kolay geçer diye düşünüyorum... Ama yine de uzun be yaaa... allahım sabır versin....

bnde işe girmeyı düşünüorum. böyle evde zaman gecmıyor. en azından bişeylerle ugrasırızda zaman cbk gecer..

bnde işe girmeyı düşünüorum. böyle evde zaman gecmıyor. en azından bişeylerle ugrasırızda zaman cbk gecer..

Kesinlikle çalışınca çok çabuk geçiyor zaman, hele ki koca kış başka nasıl geçer... Bence de başla işe canım...

Ahh evet ya sıcacık aşkımın kollarında uyuyacamm
Tortom büyük bi adım bu.Sizde arayı uzatmadan yaza düğünü yaparsınız hemenn

Burası soğuk
Soğuk odalar
Yoksun neye yarar
Örtünsem kat kat yorganlar aman
Soğuk, soğuk olanlar
Vurdum dibe kadar
Halimden yalnız uyuyanlar (BEKLEYENLER) anlar
:))))

Al benden de o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…