- 29 Kasım 2007
- 8.325
- 36
- 163
- Konu Sahibi Purposeless
-
kızlaaaaaaaarrrrrrrr ben işin içinden çıkamadım
bgn kaynanama gttm görumcem geldı oturuoruz falan. Gururda bana ddı kı komutan çarşı ıznımı ktledı, ama bu gece saat 10 gbı annemlere gıt nete gır ordan knslm ddı.. bnde şaşrdm o saatte nası gırcek nete dıe.. var bişiler ddk..
nyse bekledık gırmedı msne. snra normal bı cep nosundan aradı sey ddı ben 1 saat snra yanı 12 de falan gıreblcem galıbaa ddı. çavustan arıorum kapatmam gerek ddı kapadı.
snra görumcemde bi garip haller şey dıo işte " cuma mubarek gun. bgn çoook mutlu olman gerek senın.. bgn erkenden uyu sbhtan erkenden kalk tmm mı falan ddı nıye ddm öle işte sen bana guven ddı ama guluo falan bişiler var sölemıo :)
snra bn eve gdıodum bana sey ddı sabah kahvaltıya gel ddı bnde tmm dedım. ama bana degıl anneme gel erkenden ddı.
ok ddm.
eve geldım aradım ddm gurur yarın gelıo mu dedım bana mı öle gelıo dedım guldu falan işte.. cok mutluyum bak ıcım ıcıme sıgmıo ddm. öle olsun ztn cook mtlu uyu bu gece ddı bana guven ddı.
anlamadım..
ama daha 8 gun var :S nası gelecek kiii..
bide onunla aynı gun kuzenım gttı askere.. o da ayın 4u ile 5i arası gelecektı..
o zaman bılemycem canım da e baska ne olablır ? ceyızlık felan bıseyler almıs olablırler mı acaba belkı onu supriz yapcaklardr :S da sabah erkenden nıye gel desınler bısey almıs olsalar sacma olur :S
allahııımmm inş gelıodurr .. inş yarın burda oluurrrr... of okdr heycanlıyım kiiiii anlatamammm
öyle tbı güçlü olmamız gerek ama şu asker psıkolojısını bı anlayamadım gttı. bi arıo neşeli sesi ii gelıo snra bı arıo cok durgun moralı bzk falan :/ bu hftada acemılıktekı son carsı ıznı. ceza almıs cıkamayacakmıs büyük ihtımal. çarşıyı kitliceklermiş ddi.
ztn haftadan haftaya görüorm yüzünüoffffff offff bi an once dagıtım ıznıne gelsede görsm artık çooook özledmmm
OHAAAAAAAAAAA ŞOKLARDAYIM KIZLARRRRRR =))))))
az önce tlfn caldı görumcem arıodu actım... aşkımın sesiiiiii :)))
gelmişşşş askerımmmm :))) sürpriz yaptııı :))
okdr mutluyum kiiiiii.. sbh erkenden yanına gdıcemm kocamaann sarılcamm. ALLAHIMMMMMMM ÇOOKKK MUTLUYUMMMMMMM
yanlış yerden alıntı yapmışım :) kızlar sabır sabırrr sabırr.. sabredinn geçicek sizbile inanamıycaksınız nasıl geçtiğine :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?