geçermii bu 460 :(

ahhhhh ahhhh sabır taşı oldukk be yavrum :) dagıtım iznine gelmişti askerim.. hemencık geciverdı günler.. o gttı.. yıne zaman durdu..
=(((

canım benim sabır çok fazla zorlanıyor biliyorum ama yapıcakta birşey yok değilmi? beklemekten başka.. geçmezsandığım dakikların durdu sandığım günler saatler geçti ve bitiyo :) şuan ilk gittiği gün geldi aklıma dün gibi hatırlıyorum.. yeni gittiği için alışmak zor olur anlıyorumm

ilk gderken aslında şaşkınlıktan bu kdrda kötü değildi askerım. cnku nereye gdıo askerlık nası bişeydır hc blmıodu..
ama şimdi 2buck ay acemılık yapıp dagıtıma gelınce neyın ne oldgnuda anlayınca daha bi koydu galba.. bu sefer cok zor geldı ıkımızede..sürekli agladı btn gun boyunca (( inş bizlerde göruruz böyle snn gbı şafak 16 ları :))

canım bende böyle 300 leri sayarken 16 15 10 ssayana uyuz olurdum :) tatlım yaa usta birliğinde rahat olur daha çok telefonda konuşabilirsiniz çarşı izninde netten görüşebilirsiniz herşey daha kolaylaşıcak canım oda tabi bi gitsin görsün merakta olduğu için böyle nasıl insanlarla karşılaşıcak merak içinde :) bir haftaya alışır zatençünki herkes şaşkın olcak arkadaş arıyıcak birbirlerine destek olmak için oyüzden tatlım kolay olucak daha acemi en zordur kısıtlıdır herşey şimdi rahata kavusur zamanla

inş cnm yaa Ankarada rht olurmu hc blmıorum ama posta rahat olur dıolar.. umarım tlfn kullanma ımkanı olur.. ozmn dedgn gbı dahada rahatlarız. böylesı daha zor.. btn gun telfn beklıoruz. arayamadgnda meraktan öluoruz fln ..

canım benimkide posta havacı postacı hemde :) çok rahat oluyolar helede postası olduğu komutanı severse tamamdır komutanı telefona hiç bişey demez bizimki çok seviyo telefonla konuşabiliyo çok rahat. hatta genelde izinleride o ayarladğı için diğer askerlerde fazlasıyla ilgi gösteriyo :) izin kitlemesin diye nöbet kitlemesin diyenöbettede telefonla konuşurduk ilk başlarda nöbet tutardı posta olduğu için daha sonra tutmadı :) rahat edersiniz emin ol özel mesaj attım sana oku daha rahatlarsın

bakalmm inş rahat eder.. şu usta bırlıgındekı ılk zamanlarıda atlatsında ortama alışsın falan dahada rahatlar dıye umuyorum..
msjını okuyunca cıdden bi ohh cektım =)) yıne de şükür be guzelım.. allah sonsuz yokluklarını vermesın..
böyle ayrılıklarla gelip geçsin..

aynen canım benimm :):) şunlar tatlı özlemler :) tatlı ayrılıklar .. günler geçmeye şafak atmaya mahkumm unutma :):)

moralinin yerine gelmesine çok sevindim :) payım varsa çok mutlu olurum. Ezgi adım canım

memnun oldm ezgi =) nası mtlusundur sen şimdiiii şafak 16 dıye :)
kıskandım seni
oofff btirsede gelse hemen bnde artık bu asker topiklerinden evlılık topiklerıne ucsam

Son düzenleme:
memnun oldm ezgi =) nası mtlusundur sen şimdiiii şafak 16 dıye :)
kıskandım seni
oofff btirsede gelse hemen bnde artık bu asker topiklerinden evlılık topiklerıne ucsam

:)bende memnun oldum.. heyecan var şafak kısaldıkca bastıran bi özlem var ve tahamül edemiyorum hiç bişeye he herşeye uyuz oluyorum bu ara şafak sıkıştırması bu olsa gerek şafakta bastırıyo okadar zaman geçmiş sanki son günler bi bitmiyo bende öyle uyuz olurdumki minicik kalan şafaklara :) Allah o günleride gösterir inşallah :) kadınlar kulübüyle büyüyoruz galiba asker topiği sonra söz nişan evlilik huuhh :) ben sana destek olurum asker beklediiğin zamanlarda moralin bozulunca at bana mesaj deşarj ederim bizde geçtik o günlerden :) ayh yaşlanmış hissettim kendimi

cnm arkdsla knsuodum gec cvp yazdım kbkma..
son gunler hc gecmez derler zaten.. hele ki o 3-2-1 falan hc gecmez herhalde =))
16 gun snra unutma ama bak biziii :)) arada bi gir kk ya desarj et moral destek hattı ol bana
ikimizn askerlerıde havacı posta olrk yapıoya ben sana kafama takılanları sorarım snde sevdıcegıne sorar söylersın hem bana =) bnde askerıme yardımcı olurum..
ama cıdden kk cok ii oluo yaa hem dertlesıoruz hem bırbırımıze danısıoruz. mesela bak askerım dagıtım ıznının bttgı gun gtmek ıstemıodu 1 gun gec gdecegm dıe tutturmustu hemen burdan arkdslara sordum sakıııııınnn dedıler.. ona söledm ve bgn zamanında gününde gtti..

iyi yapmış canım çünki benimki izninin birinde geç gitti bigün tutturdu gitmiycem diye 1 gün o yüzden geç çıkıyo hayırlısı olsun unutmam asla :) diyorum ya mesaj at ben sana moral olurum canım :) ayh hele askerden sonra değişir demelere bakma adamda psikoloji bırakmıyolar kimseyi takma ilişkine odaklan :) sık sık girerim zaten geceler bizim yine :) konuşuruz hep tabiki :) yardım edebilceğim herşeyde elimden geleni yaparım canım benimm

Her rüya gerçek olmasa da, her DüŞ bir gün gerçekleşebilir.
Keza;
● Allah nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz. (Hz.Osman)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…