geçermii bu 460 :(

şafak:378
geçmiyoryaa geçmiyorr

bizmi böleyız anlamadım kı.. banada hc gecmıo gbı gelıo walla cnm cogu kişi alışmış ben hala alışamadm. koca bi kış var önümde. o kış btıcekteee yaz gelıcekteee agustos sonunda gelecekteeee ohooooooooooooooo ((((( gözumde buyuo

Ben de alışamadım canım yaa, geçmiyor işte yalan mı yani Mehtaplar su gibi akıp gidiyor, şafaklar bir türlü akmıyor...

Evet canimya alisamadim bende hic kolay degil bende senin gibi karamsar dusunuyorum srekli daha koca binkış var onumuzdeya nebilim nasil gececek bilmiyorum.sabırrr

offfff alışamadım kuzum yaa.. hala alısamadım (( gözümü kapatıp acayım bıtsın ıstıyorum btmıooo ((
geçicek cnm ama nası gecıcek hiç blmıorm ://

evet canım dayanıcaz ama bana o kadar ağır gelmeye başladı ki bu zamanlar.offyaa

kızlar dha çk yeni sznkiler alışmıo insn ewt mümkünmü onların ykluğuna alışmk herşyimzi adadığımz adamlaron ykluğu büyük yıkım ama şöle bi 300ler bitsn ozmn bi umut doğuo az kaldı die bzde dha yeni bitirdk 300leri ama şmdi birz umut wr içmde bitck diebiliorm bazen kndime brz dha sabır kızlar

ne güzel canım 300 leri atlatmışsın.bende görsem 280 leri daha ne isterim ama şuan bunları demek için çook erken işte

acemilikte daha iyiydim alışmıştık bir şekilde geçiriyorduk günleri ama niişanlımın felaket psikolojisi bozulmaya başladı. çok çok bunaldı ustalık rahat olur diye düşünüyordu acemilik günlerini çok arıyor şimdi.her tel konuşmasında bi sitem, bi öfke, bi bunalım var .ona moral vermekten kendimi unutur oldum.önceden o bana moral verirdi ben dayanamazdım ama ustalıkta o kadar bunalmışki şimdi zaten moralim bozuk zaman geçmiyor diye birde o sitem ettikçe içim dahada bir kötü oluyorya ne bilim geçsin artık sabırr

aynı kesinlkle aynı bzmde öle acemilikte o bna destek oluodu geççek aşkım dayancz az kaldı bak biliorm çk zor senn içn diodu şmdi bn ona destek wermktn ddğn gbi kndimi unuttm nişanlımda öle çk sıkıldı bunaldı şmdi çok zor geçio ddmmi bn napiim dio hmn nefret ediorm burdan dio herşye he demektn bıktım dio acemilk dha güzeldi burda berbat ettilr askerleri bide bnmki aşçı hmde nöbet tutuo cmt gnü 5te kalktı sbh bu sbh 10da yattı bitmş bi waziyette napalım dayancz diorm ya bi 299 diin brzcık umut oluo insna:26:

valla canım işimiz çok zoryaa.o kadar ustalık ustalık dedik rahattır dedik ne rahatlığı başlıbaşına stres valla.olduğu yerde 2 telefon var arayamıyo bile telefon sokacak içeri bu haftasonu becerebilirse benmki bakalım. benmkide aynen emir almaktan bıkmış durumda nefes aldırmıyorlarmış.birde sürgün yeri benmkinin gittiği yer her türlü pislik varmış .o da her gece 2 saat nöbeti var işte. daha az önce yine ağlıyordu telefonda inanılmaz duygusallaştı bu ara. onun o derece her telefon konuşmasında ağlayacak duruma gelmesi için epey birşeyler olması lazım yani.psikolojim bozuldu iice diyo çok destek olmamız lazım canım askerlerimize bakalım ben elimden geleni yapıyorum ama bemm içinde oldukça zor zaten nasıl üstesinden geleceğiz koca bir yılı bilmiyorum en küçük bir moralim bozuk olsa hemen kendine kzııyo kendine lanetler okumaya başlıyo ''hep benm yüzümden sende bu işkenceyi çekiyosun ,haketmiyosun '' vs diyor.bende direk kendimden onu teselliye geçmek zorunda kalıyorum yine o da bıkmış artık bugün ilk defa ciddi ciddi kaçıcağını söyledi artık dayanamadığını vs.ama bakalım dayanıcaz canımya allah hepimize dayanma gücü versninş bende grürüm 299ları siz yine büyük bi kısmını atlatmışsınız zamanın canım

Son düzenleme:
ÖZGEEEEEEE....

nasıl geçicek hatun bu günler.. senin başlığı gördükçe yok geçmicek diyorum kendi kendime.. biz izin kullanmadan bitirme kararı aldık bi de.. çok zor olucak ama, napalım.. an itibariyle şafak 349
benim şafak düştü bi anda. ona mı sevinsem yoksa görüşemicez hiç ona mı üzülsem.. saf gibi bişey oldum çıktım ya.. geçmiyor saatler,dakikalar.. bizim 92/2 topiğini okuyorum, herkes alışmış gibi ya.. ben hasretten deliriciim artık.. ama hasret çektikçe sanki daha çok yakınımda hissediyorum, ben bu askerliğin sonunda mazoşist olup çıkıcam yahu hep dipdibe olmanın sonunda böle pat diye ayrılık mı olur arkadaş ya.. acımıyolar da sabah 6 - gecenin 1 ine kadar ayaktalar.. bekle ki koğuşa girmeden arasın, 2 dakka konuşmak için her saniye o telefon elimde.. yapıştım resmen, telefonla ciddi düşünüyorum artık

sen naapıyosuuuun ki acabaa.....

Ahh hatun ahhh geçmiyor bu günlerrr...
Gurur da bana öle dıo hc ızın kullanmayayım falan dıyor ama dayanamaz. en fazla yılbasına burda bak görursun
bnde 92/2 topiğini okyunca kndımı cok kötu hssedıorum.. benmı bu kdr cok buyutuyorm acaba dıyorum.. cogu kişi alışmış gbi.. ben hala depresıf dolanıorm kuzu yaa.. zaten bnm topik bıldgn dert topiği oldu. btn alışamayanlar burda :)
sende aldın kendını gittin !!!! sana cok kzgınım zaten sen hiçççççç knsma!! insan bi arkdsını merak eder beee! hayırsız

Ben de alışamadım canım yaa, geçmiyor işte yalan mı yani Mehtaplar su gibi akıp gidiyor, şafaklar bir türlü akmıyor...

aynn dedgn gbı cnm... o dagıtım ıznı nasıda hemencık gecıvermıstı
ıcımı rahatlatan tek sey, usta bırlıgınde rahatı cok iimiş. posta olacaktı ıstemıodu hç. bgn acıklandı işte askerıyedekı sınema salonu gbı bı yerde sorumlu gbı duruomus. otrumus btn gun.
rahat olması yüreğimi ferahlatıo en azından. acemılık tam bı kabustu. ama allahtan usta bırlıgı rahat denk geldı..

seni özleyerek güne başlamak ne kötü...
çok özledim gülüşünü,gözlerini,ellerini,kokunu, seni (!) ÇOK ÖZLEDİM hayatımmm...

ŞAFAK __370__

ÖZGE GURUR

şükürler olsun :):) SoN ''2'':109::123::123::123:

çok sevindim sizin adınıza...
Allahım biran evvel 2 günün de geçmesini nasip etsin...
çok mutlu oldum gerçekten...

sabrın sonu ne kadar güzel selamet olacak...

gözünüz aydın

bir daha böyle uzun ayrılıklar yaşamayın, temelli kavuşun sevdiceğinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…