Geceye bir dert de benden

ispatlı bişey olmadığı için millet inanmaz ki bana. geri dönüş yaparsa mesajlarını ss alıcam
evet, bunu yapabiliriz. Siz az da olsa delil toplayın yeter. Ben sinir oldum burada! Terbiyesi laçka ünsüz ünlü :)

Isim vermiyorsa kimse anlamaz ama yaptigi cok kotu farkli anlatmak o da videoda dikkat cekmek icindir.
Buyuk ihtimal kim sorulari cok sorulacak yorumlarda.
Siz ulassaniz adam tekrar video cekip kusura bakmayin yanlis anlattim uydurdum mu diyecek orasi da ayri soru isareti ancak tweet atar o da belki..

Resminiz ve ya isminiz geçse kaldirtabilirdiniz ama böyle zor.

Ama hiç birşey yapamiyorsaniz da en azından ben olsam sağa sola yazardım olmamış olayları olmuş gibi anlatıyor diye. Ekşide yazarsanız orada o kişinin başlığı varsa altına ya da videolarının altına fake hesapla falan.

hayır yok ulaşılmaz biraz kendisi. bi de arkadaşlarıma açmadım konuyu. açmalı mıyım diye de sordum. hepsine anlatırsam belki bağlantı kurabilcek biri çıkar

arkadaşlar ismini açıklamak istemiyorum. birazcık söveceğim çünkü kendisine.

ispatlı bişey olmadığı için millet inanmaz ki bana. geri dönüş yaparsa mesajlarını ss alıcam
isterseniz vatandaşın nick altına
"yayınladığı videolarda olmayan olayları olmuş gibi anlatarak ilgi çekmeye çalışan, bunu yaparken bencilliğinden ötürü karşısındaki insana verdiği zararın zerre farkında olmayan ya da umursamayan kişi"
yazalım.

not olarak da : iş bu kişi bahsedilen olayı bilmekte olup eğer en kısa sürede o videoyu kaldırmazsa mahkeme kapılarında sürüm sürüm süründürülecek ve kendisine iftira davası açılacaktır

yazabiliriz.

o kadar ş...z bi insan ki yalanlarıyla çıldırttığı eski sevgilisini bile aldattı o...u diye anlatıyor.

Kerimcan durmaz mı

o kadar ş...z bi insan ki yalanlarıyla çıldırttığı eski sevgilisini bile aldattı o...u diye anlatıyor.

Size kizginligi kini var galiba siz ayrildiysaniz veya baska bir seyden eyvallah demesiyseniz de olabilir.

linç yerine daha farklı bi çözüm arıyorum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…