Size kizginligi kini var galiba siz ayrildiysaniz veya baska bir seyden eyvallah demesiyseniz de olabilir.
Yaa, ay ne kötü. Sinir oldum.o kadar ş...z bi insan ki yalanlarıyla çıldırttığı eski sevgilisini bile aldattı o...u diye anlatıyor.
Bu cok iyi..isterseniz vatandaşın nick altına
"yayınladığı videolarda olmayan olayları olmuş gibi anlatarak ilgi çekmeye çalışan, bunu yaparken bencilliğinden ötürü karşısındaki insana verdiği zararın zerre farkında olmayan ya da umursamayan kişi"
yazalım.
not olarak da : iş bu kişi bahsedilen olayı bilmekte olup eğer en kısa sürede o videoyu kaldırmazsa mahkeme kapılarında sürüm sürüm süründürülecek ve kendisine iftira davası açılacaktır
yazabiliriz.
Bu linç yerine gözdağı olduğu için video çabucak kalkar diye düşünmüştüm. Başka da bir şey gelmedi aklıma açıkçası.linç yerine daha farklı bi çözüm arıyorum ..
Linc edilip rezil olursa geri adim atabilir..linç yerine daha farklı bi çözüm arıyorum ..
aramızda hiçbişey olmadı onlarca arkadasından birisiydim
Linçten farklı bir çözüm yok. Sosyal medyada başlamış sosyal medyada biterlinç yerine daha farklı bi çözüm arıyorum ..
İyi ki biri Kerimcan dedi ha!Yahu kızlar Kerimcan gay
Ünlü deyince akıllarda tek bir isim; Kerimcan Durmazİyi ki biri Kerimcan dedi ha!
Hayır Kerimcan cinsel tercihini bu kadar göz önünde rahatça yaşarken böyle anlatsa komik olmaz mı? Üyenin arkadaşları olayı anlarsa zaten baya gülerler Kerimcan bu riski alır mı? :)
Yatak arkadaşı gibi anlatıyor demiş arkadaş. Kerimcan gayKerimcan durmaz mı
Videoda adın veya herkesçe bilinen belirgin özelliğin geçmiyorsa asla ispat edemezsin. Üstüne bir de rezil olursun. Sen niye üstüne alındın der. Kötü olmuş ciddenMerhaba kızlar umarım güzel bir gece oluyordur..
Benim bir arkadaşım vardı kendisi şuan çoğu kişinin tanıdığı ünlü bir erkek desem yeterli. Yıllardır görüşmüyoruz.Bu kişi videolar çekiyor.Bu videolarını ara ara izliyorum. Şimdi bu adam bi videosunda benimle yaşadığı bir olayı anlatıyor beni de sanki sevgiliymişiz gibi (sevgili basit kalır yatak arkadaşı gibi hatta) lanse etmiş ki kesinlikle böyle bişey yok! Bu olay da benim çevremde bilinir. O kadar rezil bi duruma düştüm ki.O ortamda eski erkek arkadaşım da vardı yani bunu biliyorlar artıdan onu aldatmışım gibi de bi sonuç çıkıyor.Bunu bilen arkadaşlarım izledi mi izlemedi mi ne düşündüler hepsine yazıp açıklama yapsam küçük duruma mı düşerim inanmazlar mı kafayı yiyeceğim.Yokluyorum ama kimse renk vermiyor izlememiş gibi davranıyorlar. O kişiye her yerden yazdım ama beni görmedi,bağlantısı olan kişilere email attım cevap yok..
size soracağım sorular şunlar
1.hukuki yollara başvursam ispat edip videoyu kaldırtabilir miyim çünkü arkadaş grubunda geçen birşey. Ne davası açabilirim ki ben buna?
2. arkadaşlarıma açıklama yapmalı mıyım ?
Bir de kamera al. Gizlice çek itirafını. Youtube'a koy ve milyonlarca izlensin. Paraya para demezsin kız.şuan şey düşündüm. ben ve onun ortak arkadaşlarımız bir aktiviteden tanışıyoruz o sonradan koptu o zamanda bilinen biriydi ama şimdiki kadar değil. O arkadaşları yemeğe davet etsem,bağlantıları varsa onu da çağırmalarını rica etsem, onu orda rezil etsem (gelir mi bilmiyorum. hemen kılıf uydurur ama yapmak istiyorum) nasıl olur? deneyeyim mi?
Yatak arkadaşı gibi anlatıyor demiş arkadaş.
Tarıf ettiği kerimcan a benziyor eşcinseller de kızlarla yatar. Tarkana da oyle dediler ama adam evlendi kızı bile oldu.
Tarkana da öyle dediler ama adam evlendi kızı bile oldu.Yatak arkadaşı gibi anlatıyor demiş arkadaş. Kerimcan gay
Ah tamam ben sadece tahmın yürüttüm zaten.vallahi kerimcan değil. keşke olsa. kerimcan ondan daha mert ve adamdır ona eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?