Geceye bir dert de benden

Bu cok iyi..
Konu sahibi soyle kiz, soyle de paralayalim..
Kk'den geldik demesin kimse.. Ha desek ne olur ki, daha iyi belki de, bu konu okunmus olur..

Reactions: csi
Yahu kızlar Kerimcan gay
İyi ki biri Kerimcan dedi ha!
Hayır Kerimcan cinsel tercihini bu kadar göz önünde rahatça yaşarken böyle anlatsa komik olmaz mı? Üyenin arkadaşları olayı anlarsa zaten baya gülerler Kerimcan bu riski alır mı? :)

şuan şey düşündüm. ben ve onun ortak arkadaşlarımız bir aktiviteden tanışıyoruz o sonradan koptu o zamanda bilinen biriydi ama şimdiki kadar değil. O arkadaşları yemeğe davet etsem,bağlantıları varsa onu da çağırmalarını rica etsem, onu orda rezil etsem (gelir mi bilmiyorum. hemen kılıf uydurur ama yapmak istiyorum) nasıl olur? deneyeyim mi?

Videoda adın veya herkesçe bilinen belirgin özelliğin geçmiyorsa asla ispat edemezsin. Üstüne bir de rezil olursun. Sen niye üstüne alındın der. Kötü olmuş cidden

Bir de kamera al. Gizlice çek itirafını. Youtube'a koy ve milyonlarca izlensin. Paraya para demezsin kız.
Bu plana ancak bu son yakışır.

cidden aptalın teki ya.. aşağılık iğrenç insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…