Geceye bir dert de benden

Tarkana da öyle dediler ama adam evlendi kızı bile oldu.
Tarkan ve kerimcan? Tarkan bi erkekle yakınlaştı bunu da kabul etti ve çok pişmanlık duyduğunu da ağlayarak anlattı.

Kerimcan bangır bangır ben gayim diyor, inkar etmiyor, göstere göstere de yaşıyor. Ayrıca kerimcanın tipi ve hareketleri ile tarkan bir mi?

Zaten kerimcan değilmiş. İyi bi halt yiyor göstere göstere gay olduhunu ilan etsın çok güzel başarılı bir iş tebrik ediyorum!...

Bu işin tek çözümü kadın dayanışması ve toplu yorum yazma. Anca böyle fark edilir. Çekinmeyin açıklayın. Size yapılan bir iftira o utanmıyor siz mi utanacaksınız bir de

Zaten kerimcan değilmiş. İyi bi halt yiyor göstere göstere gay olduhunu ilan etsın çok güzel başarılı bir iş tebrik ediyorum!...
evet normal olmayan durumlar ama cinsel tercihe saygı diye bi zırva çıktı normalleştiriliyor. Çok taşlanırız biz burda. Gerçi normal olduğunu düşünenler saygı bekliyorsa bende kendi düşünceme aynı şekilde saygı isterim. Nihayetinde herkesin kendi hayatı, hesabını bize vermiycekler.

Hiç bir hayalim yok tabiki fakat belki ünlü olmak için falandır diye düşündüm.
Hani ne bileyim çnkü cinsel kimliğini hiç bir yerde açıkladı
Yok espri yapıyorum zaten
Belki öyledir belki değildir bilemiyorum zaten kendisine güvenmiyorum, bazı yaptıklarından dolayı hoşlanmıyorum

teşekkür ediyorum hepinize hepsini değerlendiriyorum. Ama odak noktam 1 hukuki hakkım var mı? 2 arkadaşlarıma nasıl açmalıyım soruları :/

Ağlayarak mı anlattı Allah Allah çok şasrdım e karısı nasıl kabul etmiş ki sonradan.
Bilemiyorum ya tuhaf oldum

teşekkür ediyorum hepinize hepsini değerlendiriyorum. Ama odak noktam 1 hukuki hakkım var mı? 2 arkadaşlarıma nasıl açmalıyım soruları :/
Keşke cevap versen bir de videoda adın madın geçiyor mu sorularına, değil mi

Keşke cevap versen bir de videoda adın madın geçiyor mu sorularına, değil mi

pardon görmedim. hayır adım veya bi özelliğim geçmiyor. beni tanıyan biri bile izlese ben bu olayı anlatmadıysam anlamaz ben olduğunu. cümle aleme rezil etme gibi bişey yok. arkadaşlarım biliyor izledilerse ve eski sevgilim

Anladım. O zaman hukuki bir hakkınız olması mümkün değil çünkü hukuk sistemi delillere dayalı olarak işler bildiğiniz gibi. Sizin o kişiyle bir yakınlaşmanız olup olmadığını ikinizden başkası bilemez zaten. İsminizi falan verse iftira dersiniz de böyle imkansız görünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…