Geceye bir dert de benden

Gaga bulutmuymuş yani
Bi başını bi sonunu okudum da...

Sonradan ekleme :)
Gaga değilmiş :))

İsim vermek veya linç tarzı bişey yapmayacağım. Dediğim gibi kendi çapımda halletmeye çalışıyorum olayı bilmeyen insanlar inanmayacak.

Bence de en iyi yöntem bu. +1

Bence siz de bir video cekin ve durunu anlatip adamin terbiyesizligini yuzune vurun. Sonra o kisi de cikip hayir boyleydi diyince diye idda ederse somut bir durumla gidin sikayet edin.

üstünde bile durmayın, youtuber galiba, yarı gerçek yarı hayal şeylerle ünlü olmaya çalışıyorlar, işin kötüsü oluyorlar da
size ima eden olursa da cool durarak hepimizin doğrusunu bildiği hikayeyi çarpıtmış kullanıyor salak der geçersiniz.

eserimi çaldı deseniz bile ispatı meseleyken siz hatıramı çarpıtıyor diyeceksiniz, zannetmiyorum hukuki bi sonuç çıkacağını.

Evet doğru. Bunların bi sınırının olmaması çok can sıkıcı

Danla bilic gibi kendini tanıtan videolar yükleyen, konserler filan.Baş harfi ne acaba söyleyin şu ünlüyü

Ya merak ettik..Baş harfini yazsanız..
Bu arada olay çok incitici .Açıklamayin daha çok reklam için kullanır. Çirkin insandan her şey beklenir...

Tüm hikayelerini bilirim, antalyada tanışmıştık gayet saygılı efendi bir tipti.
Ne yasadınız bilemem ama isim vermeyin bence hedef göstermeyin, size sosyal medyada bana iftira atiyor diye dava açmasın. Sonucta o videoda sizin isminiz geçmiyor ancak siz burada hakaret ederek isim veriyorsunuz.
Varsa bir derdiniz hukuki yollardan halledin.

hedef gösterir gibi bi halim mi var 16sayfayı okumadan yorum yapma. işin buraya döneceğini biliyordum diretme sebebim de bu kim olduğunu açıklamak istememe sebebim de buydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…