Geceye bir dert de benden

Çok büyük ihtimalle Oğuzhan Uğur dan bahsediyor konu sahibi

O ise eğer (ki oysa bile yok diyeceksin ama) çok çok severim kendisini ben, özü sözü bir bi adam. Gerçekten yalan varsa çok şaşırdım hiç beklemem ondan.

Evet zırva, çünkü gözler önünde çok olağanmış gibi yaşayıp örnek oluyorlar. Burda kaç tane anne evladının gay olmasına peki oğlum sen öyle istiyosan diyebilir. 4 duvar denen bir şey var, ortalığa çıkıp ilan da edilmez yani.. Aynı şekilde heteroseksüel olup sokak ortasında öpüşenlere, sevişenlere de tepkiliyim..

Dediğim gibi onları görüp örnek alıp özenenler var.

Bence önce elemana söyleyin, sonra siteye başvurun. Olmazsa hukuki yollar izleyeceğinizi söyleyin 2 tarafa da.

anam doğruymuş bak kadınlara da yürüyor dediler di bana da
Öyleymiş öyleymiş
Ya Kerimcan gibi insanlar ünlenmek adına herşeyi yaparlar.
Gaga var mesela, oğlan hayatında hiç öpüşmemiş bile ama baksan gay dersin.

Öyleymiş öyleymiş
Ya Kerimcan gibi insanlar ünlenmek adına herşeyi yaparlar.
Gaga var mesela, oğlan hayatında hiç öpüşmemiş bile ama baksan gay dersin.

Ya bende öle arkadaşa çok tatlı filan demiştim de sen öle çok yanaşma yine de zararsız diye neye uğradığını şaşırırsın demişti töbe töbe insanın inanası gelmiyor da gaga kim ya hiç duymadım onu

Ben de itici buluyorum onu komik de değil hiç bilmiyorum bakışları bir tuhaf gelirdi hep bana

Kerimcan olabilir mi allah aşkına :)
Adam gay
Ay tiksiniyorum ondan ya twerk yapması midemi bozuyor .
Konuya gelirsek arkadaşlarına söylemek saçma , onlar söylerse açıklarsın .

Senlik bir durum yok bence canim erkekler komik olmak icin turlu soytariliklar yaparlar bunu da herkes bilir hic ustune alinma bile. Ustune alınırsan suphe ceker bence. Hic takma bile.

Gagabulut die aratsana instagramdan

Bir avukata danışmanız daha mantıklı değil mi? Sonuçta kaldırtmak yad tekzib istiyorsanız hukiki sürece başvuracaksınız.

instgram adresini ver.yalancı ş.siz dıye hepımız yorum atalım altına.'bu betrio için, bu kk kulubu için,budaaaaa keyfimizin kahyası için üç kere ş.siz ş.siz ş.siz yaşasın kadınlar kulubu yıhuu.' yapalım.

Zırva dediğiniz şey gelişmiş ülkelerde bir insan hakkı olarak kabul ediliyor. Cinsel tercih diye bir şey de yok, cinsel yönelim var. Konu hakkındaki bilgisizliğiniz buradan da anlaşılıyor gerçi.
İnsanlar cinsel "yönelim"lerine saygı bekliyorlar, siz onlara yaptığınız saldırılara ve hakaretlere saygı bekliyorsunuz. İkisi arasından hangisinin saygıyı hak ettiği ortada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…