yıllaaaarrr önce gencecikken.. Karısı sorun etmemiş demek ki.Ağlayarak mı anlattı Allah Allah çok şasrdım e karısı nasıl kabul etmiş ki sonradan.
Bilemiyorum ya tuhaf oldum
Kerimcan ne yapabilir ya :))))))))) güldüm sabah sabah :))))))Kim kim lütfen söyle :)
Kerimcan mı yoksa :)
valla ben de öle biliyorum ama bir kaç kişiden de numara yapıyor diye duyduydum yine de arkayı sağlama almak lazım ne olur ne olmazYahu kızlar Kerimcan gay
anam doğruymuş bak kadınlara da yürüyor dediler di bana daBiseksüel.
Hatta ünlü bir bayan şarkıcı ile gizli ilişkisi olmuş.
Öyleymiş öyleymişanam doğruymuş bak kadınlara da yürüyor dediler di bana da
Öyleymiş öyleymiş
Ya Kerimcan gibi insanlar ünlenmek adına herşeyi yaparlar.
Gaga var mesela, oğlan hayatında hiç öpüşmemiş bile ama baksan gay dersin.
Ben de itici buluyorum onu komik de değil hiç bilmiyorum bakışları bir tuhaf gelirdi hep banaÇok büyük ihtimalle Oğuzhan Uğur dan bahsediyor konu sahibi
O ise eğer (ki oysa bile yok diyeceksin ama) çok çok severim kendisini ben, özü sözü bir bi adam. Gerçekten yalan varsa çok şaşırdım hiç beklemem ondan.
eski bi arkadaşı olarak gay olduğunu biliyorumBelki değildir ya
Senlik bir durum yok bence canim erkekler komik olmak icin turlu soytariliklar yaparlar bunu da herkes bilir hic ustune alinma bile. Ustune alınırsan suphe ceker bence. Hic takma bile.Merhaba kızlar umarım güzel bir gece oluyordur..
Benim bir arkadaşım vardı kendisi şuan çoğu kişinin tanıdığı ünlü bir erkek desem yeterli. Yıllardır görüşmüyoruz.Bu kişi videolar çekiyor.Bu videolarını ara ara izliyorum. Şimdi bu adam bi videosunda benimle yaşadığı bir olayı anlatıyor beni de sanki sevgiliymişiz gibi (sevgili basit kalır yatak arkadaşı gibi hatta) lanse etmiş ki kesinlikle böyle bişey yok! Bu olay da benim çevremde bilinir. O kadar rezil bi duruma düştüm ki.O ortamda eski erkek arkadaşım da vardı yani bunu biliyorlar artıdan onu aldatmışım gibi de bi sonuç çıkıyor.Bunu bilen arkadaşlarım izledi mi izlemedi mi ne düşündüler hepsine yazıp açıklama yapsam küçük duruma mı düşerim inanmazlar mı kafayı yiyeceğim.Yokluyorum ama kimse renk vermiyor izlememiş gibi davranıyorlar. O kişiye her yerden yazdım ama beni görmedi,bağlantısı olan kişilere email attım cevap yok..
size soracağım sorular şunlar
1.hukuki yollara başvursam ispat edip videoyu kaldırtabilir miyim çünkü arkadaş grubunda geçen birşey. Ne davası açabilirim ki ben buna?
2. arkadaşlarıma açıklama yapmalı mıyım ?
Ben de itici buluyorum onu komik de değil hiç bilmiyorum bakışları bir tuhaf gelirdi hep bana
Gagabulut die aratsana instagramdanYa bende öle arkadaşa çok tatlı filan demiştim de sen öle çok yanaşma yine de zararsız diye neye uğradığını şaşırırsın demiştitöbe töbe insanın inanası gelmiyor da gaga kim ya hiç duymadım onu
Zırva dediğiniz şey gelişmiş ülkelerde bir insan hakkı olarak kabul ediliyor. Cinsel tercih diye bir şey de yok, cinsel yönelim var. Konu hakkındaki bilgisizliğiniz buradan da anlaşılıyor gerçi.evet normal olmayan durumlar ama cinsel tercihe saygı diye bi zırva çıktı normalleştiriliyor. Çok taşlanırız biz burda. Gerçi normal olduğunu düşünenler saygı bekliyorsa bende kendi düşünceme aynı şekilde saygı isterim. Nihayetinde herkesin kendi hayatı, hesabını bize vermiycekler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?