Geceye bir dert de benden

Hanımlar,
konudaki soruyu yineleyelim mi? Çünkü sizlere kimler gay diye sorulmamış, insanların cinsel tercihleri kendilerini ilgilendirir, isimlerini burada zikredip konuşmanız özel hayatlarına müdahaledir.

Şeref'e dayalı suçlar kapsamında onur ve haysiyetinizi zedelediğine, çektiği videoyla namusunuza iftira attığına dair suç duyurusunda bulunup maddi manevi dava açabilirsiniz.

Siz dava açmakta kararlıysanız gerekli başvurularınızı yapıp dava için adım atın, sonrasında arkadaşlarınıza açıklamanız bu bir iftiradır, şeref ve haysiyetime, namusuma iftira gerekçesiyle dava açtım demeniz bile yeterli olacaktır.

Son düzenleme:

Hazır yeri gelmişken bir de uyarı yapalım, üsluplara dikkat edelim, polemiğe girmeyelim, sorulan soruya yönelik yorumlarda bulunmaya özen gösterelim, cani, pedofili, tecavüzcü vb olmadığı sürece insanların özel hayatı bizleri ilgilendirmeyeceğinden, insana insan olduğu için saygı gösterelim.

• akli basinda her yetiskin o hikayeleri. abarti ve yalanlarla suslu oldugunu biliyor dert etmeyin ve onemsemeyin bence. cunku bunlara da malzeme lazim. hic yoktan polemik konusu olur baska sacma sapan seyler anlatir surekli sizi hedef gosterir dalga gecer vs. sizin karsi tarafa sunabileceginiz bir delil filan da yok. sadece konusup konuyu daha cok gundem etmekle kalirsiniz.

Teşekkür ederim yorumlarınız için. Bu sabah bi arkadaşıma bahsettim "ya onu ciddiye alan var mı allah aşkına beatrio anlatmasına baksan bütün kızlar onunla birlikte sanırsın var mı öyle bi dünya" dedi. Bilmiyorum ama ben çok gıcık oldum. Bi de bana sen çok masumsun mağarada mı büyüdün falan derdi egoist ş.. z

evet ekonomik yönden gelişmiş olabilir, insan hakları diye bağıran ülkelerin geri kalmış ülkeleri nasıl sömürdüğünü de görüyoruz. Kime göre gelişmiş neye göre gelişmiş?? İnsanların gözüne soka soka yaşıyorlar bi de bunu.. Bari çoluğa çocuğa örnek olmayın muhteşem bi şey yapıyomuş gibi.

Yönelim tercihi dışında gelişen durum olarak lanse ediliyor. Ama bunun da tedavisi var di mi.. Herkes içinde bastıramadığı duyguya yönelim deyip istediğini yapsın o zaman, bu mantık onu gerektiriyor. Siz bu konuda çok bilgilisiniz gerçi bunları zaten düşünmüşsünüzdür.

Ben de insanlar gerçeği bilemeyeceği ve bana inanmayacağını bildiğim için linç gibi bişey talep etmeden kendi çapımda çözmek için yardım istedim.
İsmini vermedim, aramızda bişey olmadı diyorum. Bir art niyetim yok. Sizler merak ettiğiniz için sordunuz kim bu linç edelim diye. Benim 2tane sorum oldu sadece. Teşekkür ederim cevap için

Ben sizin yaklaşımınızı doğru buluyorum zaten, size bu teklifi götürene yazdım...
Söyleseniz de tanımam :) o kadar bilmiyorum ki. Dolayısıyla merak da etmiyorum.

Arkadaşlarınıza herhangi bir açıklama yapmayın, adamın ne olduğu zaten ortada. Ciddiye alan olduğunu sanmıyorum.. siz ucu size dokununca gerilmişsiniz sadece.

Hukuki yaptırım olacağını sanmıyorum, kimliğinizi belirten hiç bir şey Yok, adam hikaye uydurdum dese kim ne diyebilir?

Fakat yanlışınız var.. Bir arkadaşım bunun için devlet hastanesinde uzun bir süre tedavi gördü. Hormonları diğer cinsiyete ait olduğu çıktı ortaya ama görünüş kızdı. Hiç bir şekilde tedavisi yoktu. Kendini erkek gibi hissederken sırf görüntüsü kız diye nasıl erkeklerle birlikte olabilir? Ya toplum baskısını göz ardı edip cinsiyet değiştirme ameliyatı olacak yada maddi gücü yetmeyip ameliyat olamadığı için kız gibi görünüp erkek hissedecek kendini. Ve kız gibi görünürken kız sevgilileri olacak(çünkü hormonlar erkek). Çok zor zamanlar geçirmişti. Lütfen bu ön yargılarla yaklaşmayın. Onlar ne zorluklar çekiyor bilemezsiniz ve tahmin bile edemezsiniz. Yaradılışı böyleydi.

Çok teşekkür ederim araştırıyorum bakalım..
Rica ederim, sanırım sorduğunuz sorular arada kaynayıp gitti, insanların cinsel kimlikleriyle ilgili daha çok yazar oldu üyeler ve sizi doğru anladıysam arkadaşım dediğiniz bu kişinin sizin hakkınızdaki mesnetsiz iddiaları rencide etti, ki haklısınız.

Kimse başka birinin onur ve haysiyetini, iffetini karalayacak davranışlarda bulunamaz, bu öyle boşver gitsin denecek birşey değil, siz adınızı temizlemek istiyorsunuz buna da kanunen hakkınız var.

Dava açarsanız ve aynı zamanda dava dilekçenizde videonun kaldırılmasını da talep ederseniz büyük ihtimalle sizin hayatınızı doğrudan ilgilendirdiği için video kaldırılır.

Evet maalesef ki çok da iyi işin içinden çıkmasını bilen biridir. Dediğiniz gibi çok gerildim kendimi sorguladım kötü bi izlenim mi verdim de böyle bi yere çekti diye.Böyle insanlar ünlü oluyor işte yazık.

Evet ya ben kaynadım arada birazcık sorularım görülmedi :)
Ben bi avukat arkadasa danısacağım beraber fotolar ve arkadaşların olayı onaylaması gerekiyormuş sanırım. Şaka da olsa ben incindim bi kadın olarak beyanımın esas olması gerekir. Çok teşekkür ederim

Evet bilgiliyim. Eşcinsellik bir hastalık değildir ve dolayısıyla tedavisi de yoktur, Google'da borcam seti falan değil de bu konuyu 10 dakika araştırırsanız siz de hastalık olmadığını öğrenebilirsiniz.
Örneğin siz heteroseksüelsiniz, sizi 5 sene lezbiyenlerle dolu bir adada da zorla tutsak, onlara özenip lezbiyen olmazsınız. Çünkü cinsel yönelimler özentiyle falan oluşan şeyler değildir. Rica ediyorum elinizin altında internet varken 2 dakika bu konuda kendinizi eğitmeye çalışın. Düşmanlığınızın anlamsız ve kendiliğinden gelişen bir yönelime olduğunu anlayacağınızdan kuşkum yok.

Bunun eğitimle veya başka bir şeyle alakası olmadığını söylemeye geldim :)
Öğrenciyken dersimize bir Prof kadın giriyordu.
Tıp mezunu, 2 uzmanlık yapmış....konu nasıl oldu bilmiyorum bu eşcinsellik mevzusuna geldiğinde sapıklık, sapkınlık, hastalık olarak değerlendirdi...
1 erkeği 1000 kadının içine de koysanız erkek yine erkektir, ve tersi içinde aynı şeyi söyledi.

Aksi durumları merak, gençliğin yozlaşması; sapıklıkların artması, insanların doyumsuz olup hep daha değişik bir şey araması ve sapıklığı olarak değerlendiriyordu

Şimdi dini hassasiyeti falan mı vardı diyeceksiniz, o da yok gibi görünüyordu... modern, alkol kullanan orta yaşlı bir kadın...

Demem o ki bu bir bakış açısı. Google dan eğitimle olacak bir şey değil :)

Sizlere insanların cinsel kimlikleriyle ilgili yazmamanız için rica da bulunmuştum.
İnsan, insan olduğu için değer görmelidir, LGBT olmaları bizleri alakadar etmiyor, kimse kolumuzdan tutup zorla lezbiyen olacaksın demediği sürece bizi ilgilendirmiyor.

Bu arada bilmeden çift cinsiyetle doğanları da rencide ettiğinizi bilmenizi isterim, ülkemizde "hermafrodit" yani çift cinsiyetle doğan kişiler olduğunu bilmenizi ve bu insanların psikolojik olarak çok etkilendiklerini, toplumdan dışlanmaktan korktuklarını bilmenizi isterim.

Kimse kadın veya erkek bedeni içinde farklı bir cinsiyetin duygularını barındırmak istemez ve kimse özendiği için kadınken erkek olmayı tercih etmez, önce vücut anatomimizi öğrenelim lütfen, her bireyde hem testesteron hem östrojen hormonu vardır, kişinin cinsiyetine göre ağır basması gereken hormonda bir sorun oluşabilir, kimi tedavi edilebilir misal pcos, kimi tedavi edilemez çünkü henüz tıp bile bazı hormon dengesizliklerinin neden olduğunun cevabını bulamamıştır.

Madem konu açıldı ben de yorum yapmak istiyorum. Pasif eşcinsellik doğuştan(kadın gibi hissedip davrananlar) gelir. Aktif eşcinseller (kadınsı davranan erkeklerden hoşlananlar) sonradan tercih ediyorlar. Yani pasif olarak nitelendirilenler buna mecburlar ellerinde değil. Asıl sapıklık bence aktif olanlarda. Dışarıdan normal erkek hatta ağır abi görünüp bunu gizlemek için evlenip çocuk yapıp o kadınların günahına girenlerde. Kadınsı davranışları olan bi kuaförüm vardı ve peşinde gayet normal erkekler koşuyordu telefonundaki mesajları gösteriyordu. Bence bu insanlar aynı kadınlar gibi erkek şiddetinin olası kurbanları. Onları dışlamayalım kadınlar olarak..

YouTube sayfasinin altına yorum at, baktın görmüyor insanların mesajlarının altına da yorum at. İnan ki takip ediyordur yorumlari.
Olayları carpittigi için özür videosu çekmezse onu savcılığa vereceğini falan yaz..
Bence daha etkili olabilir .
Sonuçta bir sürü insan gorucek o yorumunu.
Ayrıca benim de YouTuber arkadaşlarım var, gerçekten rating alabilmek için yapmayacakları şey yok
*Adam Oğuzhan Uğur dersen hiç sasirmam. Onda da ekibinden bir kız video çekip bazı olayların iç yüzünü anlatmıştı. Böyle kisilerin seveni kadar sevmeyeni de olur, kız bir anda epey popüler oldu o videodan sonra. Birsuru insan da izledi.

Ayrıca aklıma geldi. Linç edilmesini istiyorsanız benimle iletişime geçin. Ekşi'de bir konu açar doğduğuna pişman ederiz.
Yasa çok tatlısın csi
Bu işin tek çözümü kadın dayanışması ve toplu yorum yazma. Anca böyle fark edilir. Çekinmeyin açıklayın. Size yapılan bir iftira o utanmıyor siz mi utanacaksınız bir de
Bence de öyle. Siz yorumunuzu yazın, hepimiz beğene çökelim, en üstte dursun.
Bu arada adamın Oğuzhan Uğur olduğuna neredeyse eminim, eğer öyleyse Onedio sayfasına yorum yazsanız çok daha belirgin olur çünkü orada daha az yorum oluyor. Ayrıca onu denetleyen insanlar da var, mutlaka okunur. Adama da bilgi gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…