size soracağım sorular şunlar
1.hukuki yollara başvursam ispat edip videoyu kaldırtabilir miyim çünkü arkadaş grubunda geçen birşey. Ne davası açabilirim ki ben buna?
2. arkadaşlarıma açıklama yapmalı mıyım ?
Gagabulut die aratsana instagramdan
Ya hiç komik değil şarkıları da yani güldürmüyor tam tersine siniri tepesine çıkıyor insanınBen bu kadar ünlü değilken de eskiden beri çok severdim kendisini. O yüzden hiç tuhaf gelmiyor bana
evet ekonomik yönden gelişmiş olabilir, insan hakları diye bağıran ülkelerin geri kalmış ülkeleri nasıl sömürdüğünü de görüyoruz. Kime göre gelişmiş neye göre gelişmiş?? İnsanların gözüne soka soka yaşıyorlar bi de bunu.. Bari çoluğa çocuğa örnek olmayın muhteşem bi şey yapıyomuş gibi.Zırva dediğiniz şey gelişmiş ülkelerde bir insan hakkı olarak kabul ediliyor. Cinsel tercih diye bir şey de yok, cinsel yönelim var. Konu hakkındaki bilgisizliğiniz buradan da anlaşılıyor gerçi.
İnsanlar cinsel "yönelim"lerine saygı bekliyorlar, siz onlara yaptığınız saldırılara ve hakaretlere saygı bekliyorsunuz. İkisi arasından hangisinin saygıyı hak ettiği ortada.
Konu sahibi bana kızmasın ama sadece bir kişinin iddiası ile doğru olup olmadığını bilmediğiniz bir karalama yapmak ne kadar doğru?
Konu gerçektir muhtemelen.
Diğer bir ihtimal geçmişten kızgınlığı olan, yada şimdi ona ulaşmaya çalışan biridir.
Eee böyle bir durum da varsa arkadaş grubunuz ne mal olduğunu biliyordur. Üzerinize alınacak bir şey Yok, kimseye de açıklama yapmak zorunda değilsiniz. Hayatınıza devam edin hatta bence takipten çıkın. Size bir şey katmayan bir sosyal medya malzemesi sadece.
bu bir iftiradır, şeref ve haysiyetime, namusuma iftira gerekçesiyle dava açtım demeniz bile yeterli olacaktır.
Ben de insanlar gerçeği bilemeyeceği ve bana inanmayacağını bildiğim için linç gibi bişey talep etmeden kendi çapımda çözmek için yardım istedim.
İsmini vermedim, aramızda bişey olmadı diyorum. Bir art niyetim yok. Sizler merak ettiğiniz için sordunuz kim bu linç edelim diye. Benim 2tane sorum oldu sadece. Teşekkür ederim cevap için
evet ekonomik yönden gelişmiş olabilir, insan hakları diye bağıran ülkelerin geri kalmış ülkeleri nasıl sömürdüğünü de görüyoruz. Kime göre gelişmiş neye göre gelişmiş?? İnsanların gözüne soka soka yaşıyorlar bi de bunu.. Bari çoluğa çocuğa örnek olmayın muhteşem bi şey yapıyomuş gibi.
Yönelim tercihi dışında gelişen durum olarak lanse ediliyor. Ama bunun da tedavisi var di mi.. Herkes içinde bastıramadığı duyguya yönelim deyip istediğini yapsın o zaman, bu mantık onu gerektiriyor. Siz bu konuda çok bilgilisiniz gerçi bunları zaten düşünmüşsünüzdür.
Rica ederim, sanırım sorduğunuz sorular arada kaynayıp gitti, insanların cinsel kimlikleriyle ilgili daha çok yazar oldu üyeler ve sizi doğru anladıysam arkadaşım dediğiniz bu kişinin sizin hakkınızdaki mesnetsiz iddiaları rencide etti, ki haklısınız.Çok teşekkür ederim araştırıyorum bakalım..
Ben sizin yaklaşımınızı doğru buluyorum zaten, size bu teklifi götürene yazdım...
Söyleseniz de tanımam :) o kadar bilmiyorum ki. Dolayısıyla merak da etmiyorum.
Arkadaşlarınıza herhangi bir açıklama yapmayın, adamın ne olduğu zaten ortada. Ciddiye alan olduğunu sanmıyorum.. siz ucu size dokununca gerilmişsiniz sadece.
Hukuki yaptırım olacağını sanmıyorum, kimliğinizi belirten hiç bir şey Yok, adam hikaye uydurdum dese kim ne diyebilir?
Rica ederim, sanırım sorduğunuz sorular arada kaynayıp gitti, insanların cinsel kimlikleriyle ilgili daha çok yazar oldu üyeler ve sizi doğru anladıysam arkadaşım dediğiniz bu kişinin sizin hakkınızdaki mesnetsiz iddiaları rencide etti, ki haklısınız.
Kimse başka birinin onur ve haysiyetini, iffetini karalayacak davranışlarda bulunamaz, bu öyle boşver gitsin denecek birşey değil, siz adınızı temizlemek istiyorsunuz buna da kanunen hakkınız var.
Dava açarsanız ve aynı zamanda dava dilekçenizde videonun kaldırılmasını da talep ederseniz büyük ihtimalle sizin hayatınızı doğrudan ilgilendirdiği için video kaldırılır.
Evet bilgiliyim. Eşcinsellik bir hastalık değildir ve dolayısıyla tedavisi de yoktur, Google'da borcam seti falan değil de bu konuyu 10 dakika araştırırsanız siz de hastalık olmadığını öğrenebilirsiniz.evet ekonomik yönden gelişmiş olabilir, insan hakları diye bağıran ülkelerin geri kalmış ülkeleri nasıl sömürdüğünü de görüyoruz. Kime göre gelişmiş neye göre gelişmiş?? İnsanların gözüne soka soka yaşıyorlar bi de bunu.. Bari çoluğa çocuğa örnek olmayın muhteşem bi şey yapıyomuş gibi.
Yönelim tercihi dışında gelişen durum olarak lanse ediliyor. Ama bunun da tedavisi var di mi.. Herkes içinde bastıramadığı duyguya yönelim deyip istediğini yapsın o zaman, bu mantık onu gerektiriyor. Siz bu konuda çok bilgilisiniz gerçi bunları zaten düşünmüşsünüzdür.
Evet bilgiliyim. Eşcinsellik bir hastalık değildir ve dolayısıyla tedavisi de yoktur, Google'da borcam seti falan değil de bu konuyu 10 dakika araştırırsanız siz de hastalık olmadığını öğrenebilirsiniz.
Örneğin siz heteroseksüelsiniz, sizi 5 sene lezbiyenlerle dolu bir adada da zorla tutsak, onlara özenip lezbiyen olmazsınız. Çünkü cinsel yönelimler özentiyle falan oluşan şeyler değildir. Rica ediyorum elinizin altında internet varken 2 dakika bu konuda kendinizi eğitmeye çalışın. Düşmanlığınızın anlamsız ve kendiliğinden gelişen bir yönelime olduğunu anlayacağınızdan kuşkum yok.
Yasa çok tatlısınAyrıca aklıma geldi. Linç edilmesini istiyorsanız benimle iletişime geçin. Ekşi'de bir konu açar doğduğuna pişman ederiz.
Bence de öyle. Siz yorumunuzu yazın, hepimiz beğene çökelim, en üstte dursun.Bu işin tek çözümü kadın dayanışması ve toplu yorum yazma. Anca böyle fark edilir. Çekinmeyin açıklayın. Size yapılan bir iftira o utanmıyor siz mi utanacaksınız bir de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?