- 5 Eylül 2014
- 14.245
- 50.137
- 598
- Konu Sahibi yagmur0007
-
300 500 de yetiren var. Tanıdıklarım da var. Ama maalesef onlar sizin gibi beslenmiyor. Peyniri ucuzundan pazarı akşam saati yapmak deterjan açığı ucuzu olacak vs gibi püf noktaları var. Rabbim herkesin sofrasına bol bereket azda çokta olsa helâl yemek nasip etsin
aynen sanki hersey gulluk gulustanlik gariplik bizde. insanlar gezmemeyi kalitesiz yemeyi ısınmamayi gecinmekten sayiyorlar.Hayat bu kadar pahaliyken burdaki arkdaslarin aaaa nasil gecinemiyorsunuz demeleri garip geldi bana.
Kaldi ki konu sahibi gelirlerinin yarisini ev kredisine ödüyor.
Öneriler kalitesinden ziyade fiyati odakli olmus. Bana göre ucuzunu alayim, et almayayim da makarna yiyeyim ama gram altin yapayim demek mantiksiz geliyor. Her seyden kisilir ama gida baska bi seydir. Cocuklu aile icin söylüyorum.
2500 tl gecinmek icin cok cok büyük bi rakam da degil bence. Disarda yemek yemeyin diyenler olmus ama her sey para biriktirmek mi? Hic zevklerimiz olmayacak mi?
2500 tl ev kredisi ödendikten sonra ellerinde kalan para...Hayat bu kadar pahaliyken burdaki arkdaslarin aaaa nasil gecinemiyorsunuz demeleri garip geldi bana.
Kaldi ki konu sahibi gelirlerinin yarisini ev kredisine ödüyor.
Öneriler kalitesinden ziyade fiyati odakli olmus. Bana göre ucuzunu alayim, et almayayim da makarna yiyeyim ama gram altin yapayim demek mantiksiz geliyor. Her seyden kisilir ama gida baska bi seydir. Cocuklu aile icin söylüyorum.
2500 tl gecinmek icin cok cok büyük bi rakam da degil bence. Disarda yemek yemeyin diyenler olmus ama her sey para biriktirmek mi? Hic zevklerimiz olmayacak mi?
2500 tl ev kredisi ödendikten sonra ellerinde kalan para...
faturaları 600 tl olarak kış şartlarında ayırsan yine geriye 1.900 tl gibi bir para kalıyor yine iyi
bu parayla herşeyi de alabilir artırabilirde açıkçası bana fazla geldi harcamaları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?