geçimsiz miyim?

Bence daha açık olmalısınız insanlara karşı.
Mesela en basiti yemeğe ve temizliğe bakan abla size gerçekten laf mi sokuyor yoksa kadın herkese karşı mi böyle tarzı mi bu emin olmak lazım.
Size göre laf sokma olan bir laf ettiğinde tekrar tekrar sorun ne demek istedin anlamadım vs.tarzında.
Konuşun neden böyle dedin şeklinde.
Sizin verdiğiniz tepkilere göre kendini düzeltir zaten mal değilse.

Diğer kız zaten tipik her iş yerinde olan şeyler rakip olarak görüyor vs.takilmayin işinizi yapın geçin herkese mesafeli ve güler yüzlü olun.
Muhasebeci ağır hasta bana göre o kötü diye siz neden kötü olasınız?o haksız kesinlikle.
Ama sizde onun dedikosunu dinlemekle hatalisiniz banane anlatma deyip gecseydiniz keşke.

Onun dışında ülkemizde akrabalık ilişkileri hep sıkıntılı bana göre zaten.
Ben mesafemi korumasam içli dışlı olsam kesinlikle bende kavgalı olurdum.
Bence tüm akrabalarla araya biraz mesafe koyun.

Kp kalp krizi geçirmesi ne münasebet sizinle ilgili olsun sonuçta adam olaydan çok sonra vefat etmiş ne alaka ??
Bununla ilgili sizi suçlayan herkesi hayatınızdan çıkarın gorusmeyin bence.
bu çok ahlaksızca bi suçlama çünkü bi insanı böyle yargılamak çok ayıp.

mesela hangi konu da? onu da yazın ki kendimi sizlerin gözünden görebileyim. zaten konu açma amacım eğer benlik hatalar varsa onları düzeltmek
gaza çabuk geliyorsun, ayrıca birazda sabırsız gibisin, düşünüp taşınmadan hareket etmek yada konuşmak gibi..

bana gelip gelinlerce x le sakın çok muhatap olma adam genel de numara alıp rahatsız ediyor, senden önce ki kızla adı çıktı derse?
x in patronla ilişkisi var derse?

sonra siz toplu çalışmaya başlayınca aslında adamın rahatsız etmeyeceğini, anlatılan olayın diğer kızdan kaynakladığını anlasanız?
veya iftira attığı kişinin patronla ilişkisi olmadığını kavrasanız?

birine iş öğretmem gelip yerime geçme isteğinin çirkinliğini yok etmiyor :) ben toplantılarda adı övgüyle bahsedilen biri olup çıktım, çünkü fazla gayret ettim, kimsenin emeğinin üstüne basmadım, işlerimi iş yerinde bırakıp çıkmadım akşam evde yaptım. hala gece 11 de telefonum çalabiliyor, çünkü biliyorlar hallederim..

Hepsine tamam da kpinizin vadesi dolmus adam kriz gecirmis vefat etmis,bunun neresinde payiniz olabilir ki? Bunu sizden bilenlerin yuksek dozda zeka problemi var bence Herkes herkesle kavga eder,kalkip ölüyorlar mi?

beni de inandırdılar biliyor musunuz? oturup baya uzun araştırmalar yaptım acaba gerçekten benim yüzümden mi diye.. şimdi üstüme yapıştırılan bu çirkin iftirayı silebilir miyim? hayır..

o zaman sende bu kadar iyi olma, ne diyeyim...bütün kötü kalpliler sarmış etrafını...

beni de inandırdılar biliyor musunuz? oturup baya uzun araştırmalar yaptım acaba gerçekten benim yüzümden mi diye.. şimdi üstüme yapıştırılan bu çirkin iftirayı silebilir miyim? hayır..
Aman ya uzerinde durdugunuza degmez. Allah rahmet eylesin adam gitmis millet neyin derdinde sacmaliyorlar

yok çok şükür sevenim sayanım var.. çok teşekkür ederim yorum için

sizi dinleyip ablamız bir daha laf soktuğunda soracağım.

keşke dinlemeseydim, zaten iş yerinde kimse sevmiyor kendisini.

o insanları bir daha hiç bir şekilde hayatıma almam..

dişi kırılmıs bırıne ıs yerınde gelırken dişini de getır mı dedınız
ayıp etmıssınız ama gercekten

dişi kırılmıs bırıne ıs yerınde gelırken dişini de getır mı dedınız
ayıp etmıssınız ama gercekten

yok zaten iş yerindeydi
gerçekten ben kaldırdığım için o da kaldırır diye düşünmüştüm. demek kaldıramıyormuş ama bağırmasına fena bozuldum

yok zaten iş yerindeydi
gerçekten ben kaldırdığım için o da kaldırır diye düşünmüştüm. demek kaldıramıyormuş ama bağırmasına fena bozuldum
anladım ıs yerınde oldugunu
sız kaldırıyor olabılırsınız ama herkes sızın gıbı olmak zorunda degıl
benım dişim kırılmıs olsa moralım bozulurdu yaptırana kadar rahatsız hhıssederdım ıs yerınde arkadaslarımda gel sohbet edelım gelırken dişini de getır dese bende ona sende beynini evde unuttun heralde derdım acık soyleyeyım
dıs gorunusle alakalı dalga gecmek sakalasmak degıl...
burda hatalısınız :)

Ya herhalde kendimle de dalga geçebildiğim için ben onu düşünemedim. neyse ki bir daha espri yapmamaya karar verdim

Ya herhalde kendimle de dalga geçebildiğim için ben onu düşünemedim. neyse ki bir daha espri yapmamaya karar verdim
yok canım espırı guzeldır ıyıdır
bence saka yapayım derken pot kırdım , ıncıttıysem ozur dılerım deyın
diş şeklinde pasta alıp ozur dılemeyın de :) gonlunu alın bence
onunda ters anına denk gelmıs demek kı oda bagırmıs
ıs yerınde huzursuzluk ıkı tarafıda gerer

aynen öyle oluyor. yok ben espri yapmam artık :)))

Sessiz bi kişiliginiz varsa en ufak bi ses cıkardıgınızda suçlu siz olursunuz
Sekil A : ben
Annem konuşmuyor benimle,ona bakıp eşşek kadar olmuş iki kardesimde konuşmuyor,babam iki üç ayda bir arar yada ben arararım
Abimin eşide küs benimle
Görümcelerime sorsanız eminim onlarda bi kasık suda bogmak isterler beni
Duvarların dili olsa kesin onlarda şikayet ederdi beni
Ve kendimi zerre suçlu görmüyorum
Tek hatam 30 yıl sonra yavas yavas istemedigim şeylere tepki vermem

zaten insanların işine geldiği kadar iyi oluyoruz. ben asla anlamadım görümcelerimin benimle derdini ama nefret ediyorlar sağolsunlar :) kendi öz ailemle sorunum yok ama dediğim gibi iş yeri baya problemli.. allah sonumu hayr etsin

Bı arkadasımda aynı seyı yasadı. Senelerce zaten kavgalılardı ve esın aılesı kıza hep hıc gıbı davranıyordu . Sonra kavgadan bır sure sonra kp vefat ettı. Onu sucladılar kendını hıc cekmedı cok sahiplendı kotude hıssettı kendını ama araları duzeldı gerı kalanla sonra.
Bu olmasaydı gerı kalan seyler asılırdı, esınle aran nasıl? Kp vefat ettıgınde gıtmedın mı nasıl davrandın
Bence burada degısır acaba herkes kotude bır ben mı ıyıyım dıye dusundugun sey.

bütün mesajları size gönderebilirim, ilk andan itibaren eşime yanında olmak istediğimi hastaneye gitmek istediğimi söyledim gelme burada biri bir şey der canım iyice sıkılır dedi bu konu defalarca konuşuldu ben sadece 5 er dk eşimi evde falan görüyordum. daha sonra babası vefat etti yine aynı şekilde gitmek istediğimi söyledim, eşim "onlar orada 3 kişi birbirlerinden güç alırlar ama ben yanında olmayacağım senin yalnız olmanı istemiyorum seni bu ateşe atamam" dedi. yine eşimi 1 hafta boyunca sabah erkenden kalkıp evlerinin yakınına gidip 10 dk görebiliyordum

Diger konunu okuyayim cok merak ettim ne oldugunu

Konuyu okudum , cok alınganlarmıs. Ama su bocekten korkuya arabadan ınmemeye dıretmenı sacma buldum.
Fakat anlamadım ne hastalıgında ne cenazede gıtmedınız mı cenazeye?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…