Geçinemeyenler kulübü

Ben olsam ben de çarpardım. Cok değil 1000€ kafi....
Biz onu şimdiden çarpıyoruz ya. Nakit almayız da ben viski gin fln getirtirim. Annem sarımsaklı ekmek çikolatalara abanıyorAblalarım da öyle alkol getirtirler. Yeğenler teknolojik alet aldırırlar. Oğlana da oyuncak siparişi veriyoruz her sene. Daha da çarpmak da ayıp olur artık.

Esim yurtdısına yerlesmek istiyor, ben istemiyorum. Bazen böyle durup haksızlık mı ediyorum diye düşünüyorum şu yazılanları okuyunca

Esim yurtdısına yerlesmek istiyor, ben istemiyorum. Bazen böyle durup haksızlık mı ediyorum diye düşünüyorum şu yazılanları okuyunca
Bizim meslekler orada da geçerli olsa ben bir saniye düşünmezdim. Ama işte bizim gibiler kaçınca da daha kötü oluyor, kaçamayanlar ne olacak. Bırakmak gitmek de iyi değil bir yandan

Bizim meslekler orada da geçerli olsa ben bir saniye düşünmezdim. Ama işte bizim gibiler kaçınca da daha kötü oluyor, kaçamayanlar ne olacak. Bırakmak gitmek de iyi değil bir yandan
İşte benim işim için de bir ton uğraş var orda yapmak icin asla gözüm kesmiyor. Esim yurtdısında okuduğu icin orda tanıdıkları referansları var ama benim gözüm asla yemiyor. Bos bos oturup napıcam? Ya pisman olursak diye diye fiyatlara küfretmekle yetiniyorum

Benim kuzenin eşi mühendisti iş buldu gitti. Ama senelerce alman firmasında çalışıp didinip o firmanın bağlantısıyla gitti. Çocukları dört yaşındaydı. Orda okula başladı. Şimdi 8 yaşında. Kuzen iş bulamadı. Yani kendi mesleğinde bulması zordu, diğer tip işleri de yapmal istemedi. Evde şimdi. Sıkılıyor tabii. Ama yine de daha mutluyuz diyor. Tabii hareketli bir hayatları yok. Daha içine kapalı bir hayatları oldu.

Ya ben böyle içine kapanık bir hayat istemiyorum. Artık iş için de çalışıp çabalamak zor ve yorucu geliyor, asla gözüm kesmiyor. Sürünmeye devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…