- 17 Aralık 2015
- 27.148
- 49.678
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #21.021
oda sana kucak dolusu sevgilerini ilettiİsviçre tıpta çok ileri bir ülkedir deniz. Bu arada euro daha da arttı. Annene tekrardan sevgiler
Eni topu 2800 dolarım var bozdur bozdur harca yıllarcaoda sana kucak dolusu sevgilerini iletti
oda bir şeydirEni topu 2800 dolarım var bozdur bozdur harca yıllarca
insan ne kadar uzuluyo degilmi bunu birebir yasayinca.Bu yaz abim gelecek avusturyadan, elindekini direkt çarpacak düz hesap 10l
butun hayatimiz isvicre uzerinden donuyor ama ben bazi seyleri baskalarindan ogreniyorum, ne vardi bir kez giriş çıkış yaptirsaydi cocuklarinaİsviçre tıpta çok ileri bir ülkedir deniz. Bu arada euro daha da arttı. Annene tekrardan sevgiler
Geçici düşecek 10 gün kadar sonra 9 a doğru basacakDövizin düşeceğini düşünüyorum bende...
Oda benim gibi oldu demekki.evli abla esinden dolayi oldu
Sanslısın kız elindekini carp kap ve kacBu yaz abim gelecek avusturyadan, elindekini direkt çarpacak düz hesap 10l
Her sabah daha fakir uyanıyoruzGeçici düşecek 10 gün kadar sonra 9 a doğru basacak
Bana gelene kadar annem babam, iki ablamız, iki ergen yeğenim var ve benim oğlum var.Sanslısın kız elindekini carp kap ve kac
Ben olsam ben de çarpardım. Cok değil 1000€ kafi....Bana gelene kadar annem babam, iki ablamız, iki ergen yeğenim var ve benim oğlum var.
Özellikle ergenler öyle güzel çarpıyorlar ki
Biz onu şimdiden çarpıyoruz ya. Nakit almayız da ben viski gin fln getirtirim. Annem sarımsaklı ekmek çikolatalara abanıyorBen olsam ben de çarpardım. Cok değil 1000€ kafi....
Esim yurtdısına yerlesmek istiyor, ben istemiyorum. Bazen böyle durup haksızlık mı ediyorum diye düşünüyorum şu yazılanları okuyuncaBiz onu şimdiden çarpıyoruz ya. Nakit almayız da ben viski gin fln getirtirim. Annem sarımsaklı ekmek çikolatalara abanıyorAblalarım da öyle alkol getirtirler. Yeğenler teknolojik alet aldırırlar. Oğlana da oyuncak siparişi veriyoruz her sene. Daha da çarpmak da ayıp olur artık.
Bizim meslekler orada da geçerli olsa ben bir saniye düşünmezdim. Ama işte bizim gibiler kaçınca da daha kötü oluyor, kaçamayanlar ne olacak. Bırakmak gitmek de iyi değil bir yandanEsim yurtdısına yerlesmek istiyor, ben istemiyorum. Bazen böyle durup haksızlık mı ediyorum diye düşünüyorum şu yazılanları okuyunca
İşte benim işim için de bir ton uğraş var orda yapmak icin asla gözüm kesmiyor. Esim yurtdısında okuduğu icin orda tanıdıkları referansları var ama benim gözüm asla yemiyor. Bos bos oturup napıcam? Ya pisman olursak diye diye fiyatlara küfretmekle yetiniyorumBizim meslekler orada da geçerli olsa ben bir saniye düşünmezdim. Ama işte bizim gibiler kaçınca da daha kötü oluyor, kaçamayanlar ne olacak. Bırakmak gitmek de iyi değil bir yandan
Benim kuzenin eşi mühendisti iş buldu gitti. Ama senelerce alman firmasında çalışıp didinip o firmanın bağlantısıyla gitti. Çocukları dört yaşındaydı. Orda okula başladı. Şimdi 8 yaşında. Kuzen iş bulamadı. Yani kendi mesleğinde bulması zordu, diğer tip işleri de yapmal istemedi. Evde şimdi. Sıkılıyor tabii. Ama yine de daha mutluyuz diyor. Tabii hareketli bir hayatları yok. Daha içine kapalı bir hayatları oldu.İşte benim işim için de bir ton uğraş var orda yapmak icin asla gözüm kesmiyor. Esim yurtdısında okuduğu icin orda tanıdıkları referansları var ama benim gözüm asla yemiyor. Bos bos oturup napıcam? Ya pisman olursak diye diye fiyatlara küfretmekle yetiniyorum
Ya ben böyle içine kapanık bir hayat istemiyorum. Artık iş için de çalışıp çabalamak zor ve yorucu geliyor, asla gözüm kesmiyor. Sürünmeye devamBenim kuzenin eşi mühendisti iş buldu gitti. Ama senelerce alman firmasında çalışıp didinip o firmanın bağlantısıyla gitti. Çocukları dört yaşındaydı. Orda okula başladı. Şimdi 8 yaşında. Kuzen iş bulamadı. Yani kendi mesleğinde bulması zordu, diğer tip işleri de yapmal istemedi. Evde şimdi. Sıkılıyor tabii. Ama yine de daha mutluyuz diyor. Tabii hareketli bir hayatları yok. Daha içine kapalı bir hayatları oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?