Geçinemeyenler kulübü

Ben burada onu bi kere yaptım, telefonunu aldım bir arkadaşım. Abim ağzıma etti tövbeliyim ondan
yav benim kuzen de böyleydi mayıs gibi nişanlanacak beğendiler mi o duvarlarını kaldırıyorlar aniden.abin gerçekten ömrünü geçirmek istediği kadınla henüz tanışmamış mesele bu

dur kız hele bir düğününü yapalım oynayalım düğünde.5 yıllık kalkınma planında memnun kalmazsan boşarsın memnunsan da yola devam
Durmak yok yola devam 2 seneden fazladır birlikteyiz 1 senesinde beraber yasadık artık bi sürprayz çıkmaz gibi

Duydunuz mu, teravih namazları serbestmiş önlemli önlemli kılınacakmış
Ama 9 da sokağa çıkmak yasak.
Namaza gidebilirmişiz, orası enteresan.
film bu haber harika.ramazanda teravih niyetine evden kaçar bir yerde buluşur kahvemizi höpürdetiriz

film bu haber harika.ramazanda teravih niyetine evden kaçar bir yerde buluşur kahvemizi höpürdetiriz
Ben de aynısını düşündüm, tüm bilgimi toparlayacağım.
Kaç rekat kılınır vs öğreneyim, bir örtü arabada dursun

chamallows işte dün akşam tam bundan bahsediyordum.
Yasakların vatandaş yararına ya da sağlık korumaya yönelik tek bir izahı yok.

örtü tesbih var o kolay termos ta var kahve için .bu haftasonu yasağında bim poşetini koluna takıp gezmeye gitmeye benzedi sanki

örtü tesbih var o kolay termos ta var kahve için .bu haftasonu yasağında bim poşetini koluna takıp gezmeye gitmeye benzedi sanki
Valla beni hiç ilgilendirmez.
Gerçekten trajikomik hali geçti, sadece komik oldu.
0 9 yaş arası çok fazla vaka varmış, acaba neden neden

yatirim topiginde okumustum ya dolar yukseldigi gun ne oluyor bakmak icin bir arkadas esinin 5kg altin aldigindan bahsetmisti.belkide espiriydi

Eşim mi, ayy allah söyletti galiba yani insallah

Sevgilimin meslegi bu, birikimlik 5 kg altin almadi. MB baskani degisimini tahmin etti, altindaki ve dolardaki artisi ongorup aldi, cok kisa saatler icinde sıçrayışta satti. Yatirimlik degil trade unsuru olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…