- 10 Nisan 2014
- 43.926
- 116.667
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #21.041
o abi bekarsa eğer ülkedeki tüm kızların ideal eş adayıdır.Sanslısın kız elindekini carp kap ve kac
Bekar da evlenecek niyeti yoko abi bekarsa eğer ülkedeki tüm kızların ideal eş adayıdır.
e arkadaşların ablaları var hali hazırdaBekar da evlenecek niyeti yok
40 oldu biz de evlen fln geyiklerini kestik artık
Ben burada onu bi kere yaptım, telefonunu aldım bir arkadaşım. Abim ağzıma ettie arkadaşların ablaları var hali hazırda
yav benim kuzen de böyleydi mayıs gibi nişanlanacak beğendiler mi o duvarlarını kaldırıyorlar aniden.abin gerçekten ömrünü geçirmek istediği kadınla henüz tanışmamış mesele buBen burada onu bi kere yaptım, telefonunu aldım bir arkadaşım. Abim ağzıma ettitövbeliyim ondan
hellöööö uzaylı kardeşhellööö
nasılsınız şekerlerhellöööö uzaylı kardeş
Kocayı boşayabilirim cnm ajsjdjföföfşfşd şaka şaka canım kocamBekar da evlenecek niyeti yok
40 oldu biz de evlen fln geyiklerini kestik artık
dur kız hele bir düğününü yapalım oynayalım düğünde.5 yıllık kalkınma planında memnun kalmazsan boşarsın memnunsan da yola devamKocayı boşayabilirim cnm ajsjdjföföfşfşd şaka şaka canım kocam
Durmak yok yola devam 2 seneden fazladır birlikteyiz 1 senesinde beraber yasadık artık bi sürprayz çıkmaz gibidur kız hele bir düğününü yapalım oynayalım düğünde.5 yıllık kalkınma planında memnun kalmazsan boşarsın memnunsan da yola devam
Durmak yok yola devam 2 seneden fazladır birlikteyiz 1 senesinde beraber yasadık artık bi sürprayz çıkmaz gibi
film bu haber harika.ramazanda teravih niyetine evden kaçar bir yerde buluşur kahvemizi höpürdetirizDuydunuz mu, teravih namazları serbestmiş önlemli önlemli kılınacakmış
Ama 9 da sokağa çıkmak yasak.
Namaza gidebilirmişiz, orası enteresan.
Ben de aynısını düşündüm, tüm bilgimi toparlayacağım.film bu haber harika.ramazanda teravih niyetine evden kaçar bir yerde buluşur kahvemizi höpürdetiriz
örtü tesbih var o kolay termos ta var kahve için .bu haftasonu yasağında bim poşetini koluna takıp gezmeye gitmeye benzedi sankiBen de aynısını düşündüm, tüm bilgimi toparlayacağım.
Kaç rekat kılınır vs öğreneyim, bir örtü arabada dursun
chamallows işte dün akşam tam bundan bahsediyordum.
Yasakların vatandaş yararına ya da sağlık korumaya yönelik tek bir izahı yok.
Valla beni hiç ilgilendirmez.örtü tesbih var o kolay termos ta var kahve için .bu haftasonu yasağında bim poşetini koluna takıp gezmeye gitmeye benzedi sanki
yatirim topiginde okumustum ya dolar yukseldigi gun ne oluyor bakmak icin bir arkadas esinin 5kg altin aldigindan bahsetmisti.belkide espiriydi
çok iyi bir karar olmuş bence.Duydunuz mu, teravih namazları serbestmiş önlemli önlemli kılınacakmış
Ama 9 da sokağa çıkmak yasak.
Namaza gidebilirmişiz, orası enteresan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?