Geçinemeyenler kulübü

millanin urunleri nasil?
Fiyat performans üstü bence.
30 tl ye tshirt alıp iki sezon rahat giyersin.
Pamuklu kumaşları oldukça çok, kolay erimiyor.
Taytları, pijamaları da çok iyi.
Elbisede yorumlara bakmak lazım kumaş kalitesi vs için ama bence çok çok uygun kalitesine göre.

Al işte bunların çeşitlerinden, hepsinden her renk her yaka var.
Bende bu beyaz tshirtlerden 6 7 tane var birçok markadan ama en sevdiğim ve düzgün duran milla.
Zaraların ağzı burnu kaydı hep mesela.

deneyeyim ozaman.

Ama senin orada kişisel hesabın var değil mi?
Ondan vermiştir muhtemelen, girdi çıktını geçmişi görüyor.
evet yillardir oranin musterisiyiz biz ailecek
kolay kolay baska bankalarla isimiz olmaz.
18 yasimdan beri cesitli hesaplarim oldu hep.

Al işte bunların çeşitlerinden, hepsinden her renk her yaka var.
Bende bu beyaz tshirtlerden 6 7 tane var birçok markadan ama en sevdiğim ve düzgün duran milla.
Zaraların ağzı burnu kaydı hep mesela.
zaradan pek alışveriş yapmam .kumaşları kalitesiz ve pahalı.ipekyol twist parantez kaliteli kumaşlara dikiyor.yüzde 70 indirimde 3 5 parça topladın mı oldu bitti

evet yillardir oranin musterisiyiz biz ailecek
kolay kolay baska bankalarla isimiz olmaz.
18 yasimdan beri cesitli hesaplarim oldu hep.
Ondan vermiştir.
Yahu bonus vermedi, denizbank vermedi, en para vermedi.
Zaten çalışmıyorum yazdığın an sistem atıyor seni, saçma sapan bir şey.

zaradan pek alışveriş yapmam .kumaşları kalitesiz ve pahalı.ipekyol twist parantez kaliteli kumaşlara dikiyor.yüzde 70 indirimde 3 5 parça topladın mı oldu bitti
Hıhı, geçen indirimde kazaklar 400 tl idi bacım.
Sezonda tshirtler o fiyat, bir elbise baktım alelade bir elbise şık falan değil, 800küsür dü.
Ayrıca ipekyoldan aldığım günlük ne varsa onlar da yamuluyor, iş kıyafetleri gömlek vs poplin kumaşlar sağlam sadece ama kazak da tshirt de yamuluyor.

sosyete pazarında nocturne markasının ürüneri satılıyordu alt katta.hem uyguna veriyordu hem de çok tarzlardı.penye tişörtler ne marka alırsan al bozuluyor zaten çok para vermeye gerek yok.ben polyester aldım sadece siyahı vardı ipekyoldan 3 tane senelerdir yaz kış giyiyorum sapasağlam.scuba kumaş eşofman altları da bozulmuyor

bulursan magazasini batik in basicleri guzel

eskişehiryolu kenarında bir tane var ama fiyatları hiç öyle uygun değildi. birde çok kalabalıktı resmen dayak yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…