- 17 Aralık 2015
- 27.148
- 49.678
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #21.221
is bankası.Hangi banka?
Fiyat performans üstü bence.millanin urunleri nasil?
Al işte bunların çeşitlerinden, hepsinden her renk her yaka var.işte böyle yaka yada açık bisiklet yaka istiyorum.kıyafete ihtiyacım yok bahar yaz için ama bolca beyaz siyah tişört lazım.deri ceketin içine gömleğin içine jean ceketin içine jean gömleğin içine renkli desenli pantolon üstüne her yere lazım
deneyeyim ozaman.Fiyat performans üstü bence.
30 tl ye tshirt alıp iki sezon rahat giyersin.
Pamuklu kumaşları oldukça çok, kolay erimiyor.
Taytları, pijamaları da çok iyi.
Elbisede yorumlara bakmak lazım kumaş kalitesi vs için ama bence çok çok uygun kalitesine göre.
Ama senin orada kişisel hesabın var değil mi?is bankası.
evet yillardir oranin musterisiyiz biz ailecekAma senin orada kişisel hesabın var değil mi?
Ondan vermiştir muhtemelen, girdi çıktını geçmişi görüyor.
zaradan pek alışveriş yapmam .kumaşları kalitesiz ve pahalı.ipekyol twist parantez kaliteli kumaşlara dikiyor.yüzde 70 indirimde 3 5 parça topladın mı oldu bittiAl işte bunların çeşitlerinden, hepsinden her renk her yaka var.
Bende bu beyaz tshirtlerden 6 7 tane var birçok markadan ama en sevdiğim ve düzgün duran milla.
Zaraların ağzı burnu kaydı hep mesela.
Ondan vermiştir.evet yillardir oranin musterisiyiz biz ailecek
kolay kolay baska bankalarla isimiz olmaz.
18 yasimdan beri cesitli hesaplarim oldu hep.
kaç parası var acaba?aramızda ki gizli zengin olabilir mi?bana da vermemişlerdi de kredi kartı şüphelendim bakAma senin orada kişisel hesabın var değil mi?
Ondan vermiştir muhtemelen, girdi çıktını geçmişi görüyor.
is bankasinin aidatsiz kartina basvuru yaptinmiOndan vermiştir.
Yahu bonus vermedi, denizbank vermedi, en para vermedi.
Zaten çalışmıyorum yazdığın an sistem atıyor seni, saçma sapan bir şey.
Hıhı, geçen indirimde kazaklar 400 tl idi bacım.zaradan pek alışveriş yapmam .kumaşları kalitesiz ve pahalı.ipekyol twist parantez kaliteli kumaşlara dikiyor.yüzde 70 indirimde 3 5 parça topladın mı oldu bitti
Hemen yapıyorum.is bankasinin aidatsiz kartina basvuru yaptinmi
cok merak ettiysen ekran goruntusu atayimkaç parası var acaba?aramızda ki gizli zengin olabilir mi?bana da vermemişlerdi de kredi kartı şüphelendim bak
sosyete pazarında nocturne markasının ürüneri satılıyordu alt katta.hem uyguna veriyordu hem de çok tarzlardı.penye tişörtler ne marka alırsan al bozuluyor zaten çok para vermeye gerek yok.ben polyester aldım sadece siyahı vardı ipekyoldan 3 tane senelerdir yaz kış giyiyorum sapasağlam.scuba kumaş eşofman altları da bozulmuyorHıhı, geçen indirimde kazaklar 400 tl idi bacım.
Sezonda tshirtler o fiyat, bir elbise baktım alelade bir elbise şık falan değil, 800küsür dü.
Ayrıca ipekyoldan aldığım günlük ne varsa onlar da yamuluyor, iş kıyafetleri gömlek vs poplin kumaşlar sağlam sadece ama kazak da tshirt de yamuluyor.
en parayı da deneyebilirsin. öğrenci bana vermiştiHemen yapıyorum.
Online başvuru yok, şube ya da müşteri temsilcisi diyor.cok merak ettiysen ekran goruntusu atayim
bulursan magazasini batik in basicleri guzelsosyete pazarında nocturne markasının ürüneri satılıyordu alt katta.hem uyguna veriyordu hem de çok tarzlardı.penye tişörtler ne marka alırsan al bozuluyor zaten çok para vermeye gerek yok.ben polyester aldım sadece siyahı vardı ipekyoldan 3 tane senelerdir yaz kış giyiyorum sapasağlam.scuba kumaş eşofman altları da bozulmuyor
cıks olmaz dost var düşman var.kimler izliyor bizi bilemeyiz.ayrıca dümdük fakiriz diye yırtınıyoruz açık vermeyelimcok merak ettiysen ekran goruntusu atayim
Vermedi, 2 kere reddetti ki hesabım var zaten orada.en parayı da deneyebilirsin. öğrenci bana vermişti
eskişehiryolu kenarında bir tane var ama fiyatları hiç öyle uygun değildi. birde çok kalabalıktı resmen dayak yedimsosyete pazarında nocturne markasının ürüneri satılıyordu alt katta.hem uyguna veriyordu hem de çok tarzlardı.penye tişörtler ne marka alırsan al bozuluyor zaten çok para vermeye gerek yok.ben polyester aldım sadece siyahı vardı ipekyoldan 3 tane senelerdir yaz kış giyiyorum sapasağlam.scuba kumaş eşofman altları da bozulmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?