- 17 Aralık 2015
- 27.147
- 49.677
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #21.241
olurmu canim ben online yaptim nasil yokOnline başvuru yok, şube ya da müşteri temsilcisi diyor.
Temsilciye de bilgilerimi veremem
burdan atacak halim yok heraldecıks olmaz dost var düşman var.kimler izliyor bizi bilemeyiz.ayrıca dümdük fakiriz diye yırtınıyoruz açık vermeyelim
E yok başvuru, bulursan link atar mısın?olurmu canim ben online yaptim nasil yok
is cep indir, hesap ac kendine bekle linkde bakayimE yok başvuru, bulursan link atar mısın?
Aidatlıya online başvuru var. Aidatsız olana yok.is cep indir, hesap ac kendine bekle linkde bakayim
bizim pazar mı ?avm şeklin demiydi kat kat?eskişehiryolu kenarında bir tane var ama fiyatları hiç öyle uygun değildi. birde çok kalabalıktı resmen dayak yedim
bankaya git kart vermezseniz atarım sizi buradan de gitsin amma dert ettinAidatlıya online başvuru var. Aidatsız olana yok.
beysukent civarındayım, siz?bizim pazar mı ?avm şeklin demiydi kat kat?sen nerede oturuyorsun bakemmm?
Hangi birini atacağım aceba?bankaya git kart vermezseniz atarım sizi buradan de gitsin amma dert ettin
o sosyete pazarına yakınız.her hafta oraya giderdim pandemi öncesi.beysukent civarındayım, siz?
bacım sen banker kastellinin gelini misin yoksam?acaba yaşıyormuydu o adam?Hangi birini atacağım aceba?
Sonra taş yiyelim değil mi
ben yanlislikla aidatliya basvurdum aradiklarinda aidatsiz kart basvurusu uapmak istiyordum dedim duzelttiler.Aidatlıya online başvuru var. Aidatsız olana yok.
iflas etti diye biliyorum amabacım sen banker kastellinin gelini misin yoksam?acaba yaşıyormuydu o adam?
Alaksjsjsjddjbacım sen banker kastellinin gelini misin yoksam?acaba yaşıyormuydu o adam?
her sene aidat yüzünden sıkı kavga ederim sonunda puan olarak geri öderler bir de sistemde kalma garantisi istiyor çakallarben yanlislikla aidatliya basvurdum aradiklarinda aidatsiz kart basvurusu uapmak istiyordum dedim duzelttiler.
boyle dene.
ama en kolay yontem is cep indir kendine hesap ac ordan aidatsiza basvur.
Hesap istemiyorum, hesap açınca sene sonunda işlem kesim ücreti falan filan bir de oraya dayıyorlar.ben yanlislikla aidatliya basvurdum aradiklarinda aidatsiz kart basvurusu uapmak istiyordum dedim duzelttiler.
boyle dene.
ama en kolay yontem is cep indir kendine hesap ac ordan aidatsiza basvur.
normalde aidat yasakti bir ara ama onuda kitabina uydurmuslardir eminim.her sene aidat yüzünden sıkı kavga ederim sonunda puan olarak geri öderler bir de sistemde kalma garantisi istiyor çakallar
tmm yav anladık sen de fakirsin .gel kucaklaşalımmAlaksjsjsjddj
O kim ya, düşün o kadar uzağım zengin kesime
Yok be altı üstü 3 kiracısı banka, diğerleri esnaf hep.
hesabi kapatabiliyosun ordan hemen.Hesap istemiyorum, hesap açında sene sonunda işlem kesim ücreti falan filan bir de oraya dayıyorlar.
İşbank ile hiç alakamız yok bir de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?