- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.391
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #21.261
Son ihtimal bu olsun bakalım.hesabi kapatabiliyosun ordan hemen.
kart onaylanirda eline gelirse kapatirsin.
İşte ona güvenmedim ya zaten, kendi sistemlerine yerine mesaj sistemi olunca bilgilerimi veremem dedim.filmdelisi Maximum Aidatsız Kart’a Şubelerimiz aracılığıyla ya da AİDATSIZ yazıp boşluk bırakıp TCKN’nizi yazarak 4402’ye SMS ileterek başvurabilirsiniz.
esin ek kart cikartamiyor mu?Son ihtimal bu olsun bakalım.
Önceliklerim tabii ki kiracı ya da ablamın bankası.
Tanıyıp kim olduğunu bilince imza almaya, kredidir cart curt bir şey başvrusu falan olunca eve geliyorlardı, uğraştırmıyorlar hiç.
benim tc nin gitmedigi yer yok heralde yaİşte ona güvenmedim ya zaten, kendi sistemlerine yerine mesaj sistemi olunca bilgilerimi veremem dedim.
Son çare hesap açacağım, dediğini yapacağım başka yerlerden alamazsam yine.
Kocamın yok ki kredi kartıesin ek kart cikartamiyor mu?
bildigin bankalarla dene.
aslinda esinin hesap takipleriyle ve senin o bankaya ait olan bankamatik kartinin girdi ciktilarina bakarak vermeleri lazim sana.
Sakın habenim tc nin gitmedigi yer yok heralde ya
dun dayim asi randevusu alamamis mhrs de indirememis tc ni ver ben alayim dedim yok yok neyse diyip kapatti
ben utanmasam alnima yazip gezecegim sormayin aha burda yaziyo diye
bu dayı o dayı mı?benim tc nin gitmedigi yer yok heralde ya
dun dayim asi randevusu alamamis mhrs de indirememis tc ni ver ben alayim dedim yok yok neyse diyip kapatti
ben utanmasam alnima yazip gezecegim sormayin aha burda yaziyo diye
Hıı bgn haberlerde bitcoin dolandırıcı çetesi vardıbitcoin almak istiyorum ama kişisel bilgiler istiyor diye düşünmekteyim .güzel kazanıyor tanıdıklarım.bense hiç anlamıyorum .böyle böyle kıbrıs kumarhanelerine doğru yol alırmıyım ki?
ay ne guzel aslinda kredi karti olmamasiKocamın yok ki kredi kartı
3 sene önce kırdık attık, kapattık hepsini.
Bir tane kp adına çıkıyor, onu da müdür zorla çıkarıyor, biz kullanıyoruz ama hesaplar karışmaya başladı.
Ondan ayrı istiyorum ben.
Kayınailem harcıyor lafı bize geliyor ne çok harcıyorsunuz diye, halbukisi öyle bir şey yok.
yok bu kucuk dayim, o dayimda randevularini bana aldirtir tc yolla diyince bi tirsardibu dayı o dayı mı?
cüzdanı açtı mı adam zengin gözüküyor işte.kartlar sıra sıra çok havalıay ne guzel aslinda kredi karti olmamasi
esimin kartlari gorsen sanirsin sabanci, kart yollayalim mi abi diyen her bankaya yolla gelsin demis sanki.
benim cidden bir mahalle bakkalinda yoktur heraldeSakın ha
Asla gözümle görmediğim yere vermem, gelen kargocuya falan da vermem, teslim etmeyin o zaman bu ne yani derim kimlik gösteririm.
he ben biliyorum nasil havalicüzdanı açtı mı adam zengin gözüküyor işte.kartlar sıra sıra çok havalı
kargoculara ben yanlış söylerim hep ama ptt bunu yemiyor, sonra geri gelip bu tc yanlış demişlerdibenim cidden bir mahalle bakkalinda yoktur heralde
kargocularda artik tanidiklarindan kapiya atip gidiyo falan sormuyolar hic.
dayınlara şükret bende ki parayı o kadar sever ki kafası hep bizi dolandırmak düşünceleriyle doludur.kı.......ndaki donu alır da hissetmezsin bileyok bu kucuk dayim, o dayimda randevularini bana aldirtir tc yolla diyince bi tirsardien son bir gittigimde telefonunu ayarlayip indirip verdim de rahatladi.
sadece tc kimlik numaranla sana ne yapabilirim ben acaba yapacak olsam oyle bir marifetim olsa kim bakar sana
ben hep yanlış veriyorum ptt ye.diğerleri zaten sormaz kargo gele gele akraba oldukkargoculara ben yanlış söylerim hep ama ptt bunu yemiyor, sonra geri gelip bu tc yanlış demişlerdi
ben cok sık cuzdan kaybederim, defalarca gitti kartlar kimlikler ehliyetkargoculara ben yanlış söylerim hep ama ptt bunu yemiyor, sonra geri gelip bu tc yanlış demişlerdi
valla bu buyuk dayim ( o dayim yanidayınlara şükret bende ki parayı o kadar sever ki kafası hep bizi dolandırmak düşünceleriyle doludur.kı.......ndaki donu alır da hissetmezsin bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?