Geçinemeyenler kulübü

ay ne guzel aslinda kredi karti olmamasi
esimin kartlari gorsen sanirsin sabanci, kart yollayalim mi abi diyen her bankaya yolla gelsin demis sanki.
Ya olur mu deniz bu devirde kartsız, çok ihtiyaç oluyor.

Bebem kalktı da, hazır kalkmışken yarınki kıyafetleri, meyve günü eşyalarını falan hazırladım, anca yazdım kusura bakma

chamallows işbank reddetti, finans da öyle
Sonra döndüm araştırdım niye red, çünkü koca olacak kozalağın bir bankaya yatan sabit maaşı yok

Niye reddedilir diye araştırdığımda başvuru yapan kişinin ya da hane halkından eş, ebeveyn vs sabit gelir aranır diyor.
Hiçbir koşulu yerine getiremiyoruz Allahım delireceğim

Allah allah maaştan çok geliriniz var ama kiralar sayesinde görmüyor mu bunu bankalar?

Allah allah maaştan çok geliriniz var ama kiralar sayesinde görmüyor mu bunu bankalar?
Ne bileyim ben, eşimin hesapları ortak şirket hesabı.
Şahsi hesabına düzenli kendi oradan atıyor ama resmen 18 yaş altı ergen gibi hissediyorum kendimi.
Zamanında kapattık, şimdi de açamıyoruz iyi mi

İşe girsin yalandan bir yere o şekilde yapan çok hem sigortada ödenir yok mu tanıdık esnaf işyeri sahibi? Alsınlar adamı garson komi vale ne olursa artık. Nasılsa gitmeyecek

İşe girsin yalandan bir yere o şekilde yapan çok hem sigortada ödenir yok mu tanıdık esnaf işyeri sahibi? Alsınlar adamı garson komi vale ne olursa artık. Nasılsa gitmeyecek
Var da ben girmiştim, çıkıp isteğe bağlı bağkura döndük, o bana bağlı.
Bu daha karlı oluyormuş sanırım, iş yerindeki sigortadansa.
33 yaşında insanlarız, halimize bak!

allahim ya
annen yada baban ek kart cikartsin siz odeyin, yada kendi adina biri basvursun sen kullan ode.
bu kisi kayinbaban olabilir

allahim ya
annen yada baban ek kart cikartsin siz odeyin, yada kendi adina biri basvursun sen kullan ode.
bu kisi kayinbaban olabilir
İşte zaten öyleydi, laf duymaya başladık kp den.
Kendi harcamalarımızı biz ödüyorduk kartın, ay sonunda ‘ne çok harcıyorsunuz ya vs’ gibi laf söylemiş.
Halbuki onlara dünya harcanıyor, 2 hafta bir diyetisyen parasını ödüyoruz karttan ya da aidatları, alışverişleri hepsi kendilerinin ama totali görünce olay bize kalıyor.
Sanki biz bir eli yağda balda yaşayıp onlara verdiriyoruz gibi.
Ayda 20 22 bin kart harcayacak adam değiliz biz, harcasam böyle yaşamam zaten.
Alındım haklı olarak.

anladim, gerizekali gormuyomuymus hesaptan kimin ne harcadigini.
ne demek ne cok harciyorsunuz kendi oglunun sacmaliklarinin hesabini niye sen veresin yani.

anladim, gerizekali gormuyomuymus hesaptan kimin ne harcadigini.
ne demek ne cok harciyorsunuz kendi oglunun sacmaliklarinin hesabini niye sen veresin yani.
Bakmaz, ilgilenmez ki.
Sadece hesabından çıkan total ödemeye bakıyor.
Kocam dedi 2 hafta önce, çocuklara alışveriş yapacağım kartı ver dedim, ‘babama vereceğim geri ya hesap karışıyormuş güya sonra laf işitiyorum sanki metres tuttum kumar masalarında yiyorum da parasını, vereceğim kurtulacağım harcamayacağız artık’ dedi, boğazıma bir yumru oturdu işte.
Azar yemiş belli ki, özel şoförlüklerini, uşaklıklarını, asistanlık yaparken ya da muhasebecisi olurken azar yemiyor ama.
Kendi işlerinin hepsiyle kocam ilgilenirken ama tüm para onun hesabına yatarken yine azar yemiyor.
Kocamdan da istemiyorum, kendimin olsun ağrısız başım olsun tek Allahın kulu laf edemesin dedim ama olmadı.

Ablam ek kart çıkartmış şimdi aradı, ben ödeyeceğim doya doya harca diyor.
Ağlıcam valla şu yaşadığımız hayata...

eşine guzel bir hayat dersi olmus aslinda ama anlarsa tabi.
esinin yerinde olsam aylik parami verin basimin caresine bakayim o zaman derim.
hic degilse geliri ne gideri ne bilir.
yada cikartsin dokumani kalem kalem haecananlar hesaplansin, gercek harcayan kimmis herkes gorsun.
ablanida kucaklayasim geldi
dağ gibi arkanda en azindan bu hareketle esin tarafi durumlarin pekde sandiklari kadar olmadigini biraz anlarlar.
esinin ailesine gittiginde de o ablandan helen karti hatirlat.
sizi bu duruma dusurup babanin evinden tek basina getirmedigin cocuklarinin masrafini onlara gore dis kapinin mandali sayilacak ablanin odedigini bilsinler

Hep öyle ki zaten.
Ben evlenirken de ablam kart verdi, onla yaşadım, iki sene önce iptal ettim artık kocam alsın yükümü diye.
Ailem zaten torun torba yeme içme, giyim kuşam ohoo.
Bireysel emekliliğim var hem ablam hem babam ödüyor ayrı ayrı, bir acil durumda param olsun diye.
Onlara göre ‘kız evi toruna bakar’, onlar kızlarınkine bakıyor, kendi kızlarına bakıyor, e bize de babam baksın
Ben de ok o zaman kendi işinizi kendiniz halledin, bizi bulaştırmayın, bir şey mi alınacak, bir dükkanda sorun mu oldu, toplantı var, kendiniz ilgilenin ya da kızlarınızı yollayın diyorum ama öyle olmuyor işte.
Biz hamalız, onlar kızlarıyla beraber sefa sürücü.
Hani bunun kazancı, e yok ne münasebet hepsi miras hepsi ortak.
Ortak tamam lafım yok sa biz niye mesai harcıyoruz siz kazanın diye?

E düş yakamızdan iş yapalım, o da yok.
Kayınvalidemi günlerine, doktoruna, kızına torununa, babasına her yere biz götürürüz biliyor musun?
Marketinden milletin bebeğine alınacak hediyeye, faturasından arabasının yağını değiştirmeye kadar.
Evdeki kocası zahmet edip de aşağıdaki arabasına binip götürmez, hiçbir şey yapmaz. bir telefonla biz yaparız emir uşağıyız ya!
Gerçi buna gelene kadar ohooo.
Benim koca akıllanmıyor, iş ile aile meselesi ayıramıyor onda var sıkıntı.

Ay cok sinir bozucu. Görüsüyor musunuz peki? Bence mesafe koy.

eee kizlar sefa surerken heybesini ayrica dolduruyor onu napicaz ?
ablandan ve ailenden aldiklarinla cocuklarin hic bir seyini ödeme evin hic bir masrafina karistirma o karti.
o guvenceyi verme ben verdim hata ettim sen verme.

eee kizlar sefa surerken heybesini ayrica dolduruyor onu napicaz ?
ablandan ve ailenden aldiklarinla cocuklarin hic bir seyini ödeme evin hic bir masrafina karistirma o karti.
o guvenceyi verme ben verdim hata ettim sen verme.
Katılıyorum. O ordan hallediliyor demesin. Eşşşşiek gibi alacak.

Katılıyorum. O ordan hallediliyor demesin. Eşşşşiek gibi alacak.
aynen oyle annem borc duyoruz diye denizin bezini mamasini karsilarken bizim evdekide heybesini dolduruyomus.
erkeklerin kafasi bizim gibi calismiyor, biz 3 kurus isterken yuzumuz kizariyo utaniyoruz sıkilıyoruz erkeklerde o yok ohh etlige sutlugude dokunmadan sicak para mis gozuyle bakiyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…