- 14 Eylül 2014
- 21.238
- En iyi cevaplar
- 1
- 102.329
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #21.301
Nasıl yani, başka yere para mı kaçırmış??aynen oyle annem borc duyoruz diye denizin bezini mamasini karsilarken bizim evdekide heybesini dolduruyomus.
erkeklerin kafasi bizim gibi calismiyor, biz 3 kurus isterken yuzumuz kizariyo utaniyoruz sıkilıyoruz erkeklerde o yok ohh etlige sutlugude dokunmadan sicak para mis gozuyle bakiyolar
Ya boşuna kocanın bir kaşığını kıracaksın demiyorlar. Benimsediğim bir kafa yapısıdıraynen oyle annem borc duyoruz diye denizin bezini mamasini karsilarken bizim evdekide heybesini dolduruyomus.
erkeklerin kafasi bizim gibi calismiyor, biz 3 kurus isterken yuzumuz kizariyo utaniyoruz sıkilıyoruz erkeklerde o yok ohh etlige sutlugude dokunmadan sicak para mis gozuyle bakiyolar
Gizli gizli para biriktirmisti diye hatırlıyorumNasıl yani, başka yere para mı kaçırmış??
Ya bu erkekler nasıl bu kadar şuursuz oluyor ya.
filmdelisi neden ayrı bütçe teklif etmiyorsunuz? Hakkınıza düşen neyse şimdi versin ayırsınlar o zaman. En azından gelen gideni bilirsn. Kocanla konuş bence kaç dükkan size geçecekse geçirsinler.
banka hesaplarinda para cikti beyimizin.Nasıl yani, başka yere para mı kaçırmış??
Ya bu erkekler nasıl bu kadar şuursuz oluyor ya.
filmdelisi neden ayrı bütçe teklif etmiyorsunuz? Hakkınıza düşen neyse şimdi versin ayırsınlar o zaman. En azından gelen gideni bilirsn. Kocanla konuş bence kaç dükkan size geçecekse geçirsinler.
rahatlik vermeyeceksin, borc mu var sen ondan daha cok endiseleneceksin oderiz yeaaa nolacak demeyeceksin,bozdururuz ya bir ceyrek nolacak, bozdururuz ya bir bilezik nolacak demeyeceksin.Ya boşuna kocanın bir kaşığını kıracaksın demiyorlar. Benimsediğim bir kafa yapısıdır
iste kiz analari babalari ellerinde varsa cocuklarina duskunse aman kizim rahat etsin tek diye heybeyi sonuna kadar aciyo, heybeyi goren erkek tarafina bi rahatlama geliyo.Biz de babamın hediyesi evde oturuyoruz biliyorsunuz. Kocamın tarafında da 3 oğlu var. Güya senelerdir herkese ev vereceklerdi, bekar en büyük oğluna önce ev alınacakmış, sonra bize gelecekmiş sıra. Fakat adamın aday adayı yok, biz üç sene ilk görev yerimizde kiradayken akıllarına ev vermek de gelmemişti. Benim memlekete atanıp gelince babam sağolsun ev verdi. Yoksa kredi çekecektik.
Eşimin ailesi de çok eşit çocuk ayırmayan aileyiz derler. Önce evlenene ne verilecekse hakkını verelim demiyorlar yaş sırasıyla gidiyorlar
Gerçi benim işim geliyor. Bir şey de vermesinler bizden de uzak dursunlar yeter. Böyle gelip gitmeye yüzleri yok en azından
Ya biz o zaman araba alacağız, çocuk yeni doğmuş. Bilezikleri bozdurunca düz vitese yetiyor anca ben ücretsiz izin alacağım kredi çekmeyelim dedik. Bebeği görmeye geldiler eşim dedi bir miktar borç verin otomatik alalım size öderiz. Morardılar resmen konuyu değiştirdiler. Biz düz vites aldık. Babam benimkini alın ben model yükseltirim dedi onu da ben istemedim. Neticede şu an kullanamadığım bu aracı aldık. Sonra ama dıdın öldü arabayla bizi ankaradan al on saat memlekete götür, annen hastaneye gidecek virüs var gel de hastaneye sen götür demeler. Orada birbirimize girdik. Dedim o dönem ihtiyaç değil araba dedilerse şimdi de yok farketsinler. Destekleri yok çünkü. Bozulurlarsa da bozulsunlariste kiz analari babalari ellerinde varsa cocuklarina duskunse aman kizim rahat etsin tek diye heybeyi sonuna kadar aciyo, heybeyi goren erkek tarafina bi rahatlama geliyo.
o evi size verecegine keske kiraya verseymisde parasi sende kalsaymis.
oteki tarafin rahatligina bak.
koklatmiyorlar bile
alsinlar kendilerine bir araba o kadar lazimsa bekar ogullari kullanir!Ya biz o zaman araba alacağız, çocuk yeni doğmuş. Bilezikleri bozdurunca düz vitese yetiyor anca ben ücretsiz izin alacağım kredi çekmeyelim dedik. Bebeği görmeye geldiler eşim dedi bir miktar borç verin otomatik alalım size öderiz. Morardılar resmen konuyu değiştirdiler. Biz düz vites aldık. Babam benimkini alın ben model yükseltirim dedi onu da ben istemedim. Neticede şu an kullanamadığım bu aracı aldık. Sonra ama dıdın öldü arabayla bizi ankaradan al on saat memlekete götür, annen hastaneye gidecek virüs var gel de hastaneye sen götür demeler. Orada birbirimize girdik. Dedim o dönem ihtiyaç değil araba dedilerse şimdi de yok farketsinler. Destekleri yok çünkü. Bozulurlarsa da bozulsunlar
Şimdi o meşhur abiye almak istiyorlarmış da ehliyet sınavına girmiyoralsinlar kendilerine bir araba o kadar lazimsa bekar ogullari kullanir!
eee ona ev alip bana almayinca eşitmi dagitmis oluyorsun peki?Şimdi o meşhur abiye almak istiyorlarmış da ehliyet sınavına girmiyor
Diyorum ben kocama, sana gelince araba lüks abine al diye ısrar ederler.
Kayınvalidem bazen takıyor kafaya. İşte ben herkese eşit dağıtacağım malı hayatımda diyor. Sonrada hemen ekliyor. Önce abinizin evini alalım bileziklerini alalım sonrayalnız abide aday adayı bile yok.
Biz çalışıp yaptık kalanını da benim ailem yaptı. Onlar da abiye yaptıktan sonra bizim oğlan liseye giderken vereceklermiş bir şeyler işte
Ben öderiz yaa diyip daha cok borca sokuyorumsjfmflfmg lükslerimden ödün vermem bir defa verirsen hep beklenir çünkü. Ama birikim acısından ortak hesaptan yanayım acıkcası, gelir gider belli olur ona göre gayrimenkul vs alınırrahatlik vermeyeceksin, borc mu var sen ondan daha cok endiseleneceksin oderiz yeaaa nolacak demeyeceksin,bozdururuz ya bir ceyrek nolacak, bozdururuz ya bir bilezik nolacak demeyeceksin.
ortak maasmi var birak borclari o kapatsin sen evinin gidasini al kiyafetlerinizi al ama sakin eline verip al bunuda borclari ode deme.
paranin hakimiyetini erkeklere birakmayacaksin ben onu anladim.
Cok kötü bir aileye düsmüssün valla sekerim bunlardan cacık olmazŞimdi o meşhur abiye almak istiyorlarmış da ehliyet sınavına girmiyor
Diyorum ben kocama, sana gelince araba lüks abine al diye ısrar ederler.
Kayınvalidem bazen takıyor kafaya. İşte ben herkese eşit dağıtacağım malı hayatımda diyor. Sonrada hemen ekliyor. Önce abinizin evini alalım bileziklerini alalım sonrayalnız abide aday adayı bile yok.
Biz çalışıp yaptık kalanını da benim ailem yaptı. Onlar da abiye yaptıktan sonra bizim oğlan liseye giderken vereceklermiş bir şeyler işte
İşte büyük olandan başlayınca eşitmiş. Evli bekar demeden önce doğandan başlıyorlareee ona ev alip bana almayinca eşitmi dagitmis oluyorsun peki?
İşte iyi tarafı şu, ev babamın evi, arabada ağzımızla istedik arkalarını döndüler ya. Şimdi ne gelmeye ne bir şey istemeye yüzleri yok. Olsa dahi ben izin vermiyorum. Kendilerine oldu yani boşver. Benim zaten talebim de yok uzak dursunlar bana yeterCok kötü bir aileye düsmüssün valla sekerim bunlardan cacık olmaz
Süper bazıları cok yüzsüz oluyor. Sizinkinde en azından azıcık utanma falan varİşte iyi tarafı şu, ev babamın evi, arabada ağzımızla istedik arkalarını döndüler ya. Şimdi ne gelmeye ne bir şey istemeye yüzleri yok. Olsa dahi ben izin vermiyorum. Kendilerine oldu yani boşver. Benim zaten talebim de yok uzak dursunlar bana yeter
abim yillardir disarda yani bizimle degil annem ben onun evinde yiyip iciyorum o yiyemiyo diye abime her ay harclik yollardiİşte büyük olandan başlayınca eşitmiş. Evli bekar demeden önce doğandan başlıyorlar
Önce abiye ev, sonra eşime ve küçüğe. Tabii evi aldıktan sonra bize takılan bilezik kadar bilezik alınıp da saklanacakmış. 10 tane de bilezik alacaklar evden sonra da bize ev alınacakmış. Çok eşitlerdir
Ama asıl komik olan şu. Bu abi senelerce çalışmış, keza eşim de öyle. Senelerce maaşını almışlar biriktirmişler. Ki eşim adı bilinen bir öğretmendi özel ders fln sağlam kazanırdı. Yani o ev alacakları paraların bir kısmını zaten eşimden alıp biriktirmişler. En küçükleri senelerdir evde yatar, asla işe girip çalışmadı. Sigara içip akşama kadar oyun oynar pcde. Yani ne katkısı var. Bu adalet değil bence.
ben onların yerinde olsam ev geçindirene destel olmayı önceliğim yapardım. Senelerdir evde yatan adam nerde evlenecek de bilezik alıp atıyorsunuz kenara. E maksat yardımsa ev geçindirene öncelil versene. Adalet budur bana göre.
Diyorum sorsan çok hak gözeten evlat ayırmayan adaletli insanlar
Bu da abartı bence yaabim yillardir disarda yani bizimle degil annem ben onun evinde yiyip iciyorum o yiyemiyo diye abime her ay harclik yollardi
hemde ne abarti neye gore belirliyorsun yani not mu ediyorsun, bu ay 5 kofte 2 pirzola 100 gr ciger 5 patates 2 kg cay 30 ekmekBu da abartı bence ya
Ataerkil ogulculuk degismez ki artık bu yastan sonrahemde ne abarti neye gore belirliyorsun yani not mu ediyorsun, bu ay 5 kofte 2 pirzola 100 gr ciger 5 patates 2 kg cay 30 ekmek2 3 kilo sebze.
sifona 50 kez basti 19 kez duş aldi
abim okurken ben catir catir calisiyordum onlar hesapta yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?