Geçinemeyenler kulübü

Virüs korkunç artıyor halaa halı saha hamam sauna açılıyor okullar açık. Bu kadar mı ucuz hayatımız

Öyle bir şey olmaz, mümkün değil.
Zaten yasal olarak da uygun değil, mal kaçırma davasına girer mesele.
Bizde işler öyle karışık ki, kp kardeşiyle ortak, oradan diğer oğlanlar buradan benim koca, her kafadan farklı ses.
Ne mal ayıran var ne bir şey yapan.
Sefa sürenler ve cefasını her haltını halleden benim koca ve diğer 1 ortak.
Geri kalanlar hayatını yaşıyor.
Mesela şuan bir kiracı ile sorun sıkıntı var, benim evimin huzuru kaçıyor, sürekli telefonda kavga tehdit vs, her şeyi biz çekiyoruz ama kazanç yok

hemde ne abarti neye gore belirliyorsun yani not mu ediyorsun, bu ay 5 kofte 2 pirzola 100 gr ciger 5 patates 2 kg cay 30 ekmek 2 3 kilo sebze.
sifona 50 kez basti 19 kez duş aldi
abim okurken ben catir catir calisiyordum onlar hesapta yok
Ben sana abartıyı söyleyeyim, bizim evimizi kp aldı(zorla, istemem dememize babamın kesin tavır koymasına rağmen, sırf evlenince hakkım olur diye nişanlıyken aldı) 15 20 sene çalışmış benim kocam hakkıymış, herkesten 1 tane fazla malı bu olacakmış.
Benim görümcem de 4 sene falan dükkanların birinde durdu, çalıştı kendi isteğiyle, gitti geldi yani aksatmadan.
O 4 sene çalıştığı için bizim evimizin 3 4katı meblağa denk gelen bir dükkanı ona verdiler mesela hakkıymış, o onun olacakmış
Bir görümcem daha var büyük, yazık onun hiçbir şeyi yok sebebi ise ‘erken evlenmiş, senelerce kirasız oturtmuşlar daha ne imiş’.
E aynı mantıkla ne var ne yok bizim almamız lazım, kimseye bir şey düşmemesi lazım.

Yazık yani hak mı bu, emeğe göre sıralama yaptıysanız her şeyi almamız lazım, eşit dağıtsanız keza öyle ama küçük görümcemin her şeyde bu kayrılması, kocamı da geçtim öbür görümceme zırnık olmaması adalet mi?
Şimdi alacakları dükkan da büyük görümcenin olacakmış öyle diyorlar, kocama sen kazana düştün herhalde evle çeneni kapadılar dedim

1 kuruşlarını istemiyorum yeter ki bizi bir salsınlar...

gorumcen bekarmi? malı götüren?

gorumcen bekarmi? malı götüren?
Bekardı evet, 2 sene önce evlendi.
Şimdi de evliyken götürüyor düğün hediyesi, çocuk hediyesi, doğum hediyesi adı altında.
Aman gözüm yok kendi kızları, ne yapıyorsa yapsınlar ama lütfen bizi bir salsınlar!!!
Daha bugün ya kocam, kv ve kp i görümceme götürmüş.
Sebep?
Sizin arabanız yok mu, yol mu bilmiyorsunuz, sebep ne ya!!!

bunları eşinin ailesiyle konuşması lazim ve esinin ailesi çok terbiyesiz.
mali mulku gectim sirf her masrafi biz karsiliyoruz ayagina esini her konuda kullaniyorlar, birde ustune yediginize laf ediyorlar.
esin 1 2 ay elini ayagini ceksin bence

Hıhı, bekle çeker.
Kızıyor ediyor ama ortada mı kalsınlar diye vicdan sömürüsüne maruz kalıyor.
Geçen sene başka şehirden ‘arabada bilmem ne ışığı yanıyor’ diye bizi aradı.
Kocam diyor ki ‘baba ben ne yapayım ya 500 km uzaktasın Allah aşkına açacaksın torpidoyu, orada kasko sigortandanki numaralayı ara gelsinler baksınlar ben ne yapayım’ diyor gelen cevap ‘e sen ara o zaman’.
Yani bu kadar olur.
Anadır babadır baş üstünde taşınır cahil insanlar diye ses etmiyordum ama işte 2 hafta önce lafı yedik madem sanki hırsızız, bundan sonra işler değişir.
Çok beklerler eski halimi.
Yarın kvdemi ben alışverişe götürecektim bardak çanak alışverişine, arasın dursunlar götürürsem ne olayım...

yuh, sen ara mı sekretermiymiş eşin?
esinde el mahkum durumu var sanirim birde değilmi

Ay Allah sabır versin filmcim ya. Çok zor bir aile. Yani mal mülk bölmemeleri de tuhaf. Zor bir aile belli

yuh, sen ara mı sekretermiymiş eşin?
esinde el mahkum durumu var sanirim birde değilmi
Ne dedim ben sekreter, şoför, muhasebeci, gayrimenkul danışmanı, uşak, asistan vs.
Abartı değil, tüm bu işlerini biz yapıyoruz, kendisi sadece bankadan yapılan ödemeyi görüyor ama.
El mahkum tabii resti çekse kendi zararına emekleri boşa gidecek, ayrıca ciddi cahiller bunu aşağılamak için söylemiyorum.
Kendi küçük dünyaları akrabaları dışında bir hayatları yok, bankadan para çekemezler o derece.

Ay Allah sabır versin filmcim ya. Çok zor bir aile. Yani mal mülk bölmemeleri de tuhaf. Zor bir aile belli
Allah var bilinçli kötülüklerini görmedim ama şahsi olarak kanaatim fesat insanlar.
Başkaları ile çok ilgili ve hep bir yarış halindeler.
Bana bir şey yapamıyorlar, deli olduğum tüm sülale tarafından biliniyor, 1 söyleyen 10 işittiği için genelde karşılıklı tatlı tatlı gülüşüyoruz ya da lafı sokup gülüyorum, onlar bozulduğu ile kalıyor

aileyle ortak keselerde hep boyle sorunlar yasaniyor ya, en azindan herkese aylik su kadar maas, ister gecinin ister gecinmeyin baskada bir seyinize karismam birikimleride sadece kendi adima yapacagim ben ölunce ne halt ederseniz edin dese o bile herkesin kendi duzenini kurmasina yeter.
böyle çok zor.

Biz öyleyiz zaten denizcim.
Eşimin kendi çalıştığı dükkanı ortaklarla kiraya verdik, o dükkanı aldılar kendileri kp ve amcadan.
Sonra kar edemeyince kirada ve onunla geçiniyoruz, ortak kesemiz yok ki.
Ayrılmış haliyle tüm her şeyi yapıyoruz, bir olsa canımızı da alırlar herhalde.

Aman son sayfaları okuma, kp e kızıp döküldüm ben kayda değer bir şey yok
Okudum okudum. Ya film şimdi bizim kp de diyo size ev alcam kendileri de köyde kalıyo yüzde yüz bizle yaşayacaklar ev bizim kafasıyla istemiyorum bende napıyım 50 yaşında kadın kvdem acelen ne en güzel zamanların ye iç gez gelin dırdırı çekecen

Kesinlikle isteme, gerçi kaale alırlarsa sözünü.
Bak benimkini almadılar, dinlemediler ondan sonra herkese ‘gelinimize aldık’ diye lanse ettler.

Kesinlikle isteme, gerçi kaale alırlarsa sözünü.
Bak benimkini almadılar, dinlemediler ondan sonra herkese ‘gelinimize aldık’ diye lanse ettler.
Yaa film eli olmayanın dili de olmaz kendinize alın gelin buraya diyorum bekar görümcem var ayağına hizmeti seven ben çekemem öyle şeyleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…