Geçinemeyenler kulübü

Hamilelere yapılıyormuş sanırım

Nasıl gidiyim telefon da anca ikna etmeye çalışıyorum pek de fayda sağlamıyor
Benim ailemde doktor çok bir tanesi de bu işin uzmanı prof. Kesinlikle yaptırılmasını söylüyor hepsi de. Google doktorlarını boş bilgileri millete gerçekmiş gibi satanlardan uzak durun. Bilgi kirliliği sadece

En iyisi babamla konusuyum da alsın randevusunu yoksa bu gitmez. Hayır neye kızıyorum biliyo musun sen sağlıkçı olabilirsin yaptırmaya bilirsin millete neden karışıyorsun

annesi aşı olduktan sonra ona gitsede brc asi olmadigi surece onun icin sonuc degismeyecek ki.
asi olanda covit oluyo ama oldugunu anlamadan gidebilir belki aşılıyken.

Ahahahahaha cocuk sadece üç beş netle taşrada kafasını kapatarak okumuş heralde. Cehalete bakar mısın? Yalan tabi ki, zorunlu değildi isteğe bağlıydı, çevremde olmayan kimse yok. Ben de dahil, hatta antikor da baktırdım oldukça yüksek çıktı. Aşı işe yarıyor yani.

annesi aşı olduktan sonra ona gitsede brc asi olmadigi surece onun icin sonuc degismeyecek ki.
Zaten asemptomatiklerin bulaştırma oranı cok düsük. Yani asılıyım covid oldum, hic belirtim yok. Baskasına bulastırma oranım %1 falan.

simdiye kadar asilanan insanlar son yukselmeye hic etki etmedi ya
yeteri kadar cok kisi olmadi sanirim henüz
Ya şöyle zaten yaşlılarda oran düştü diye duyuyorum ben. Su an orta yaş ve gençlerde pozitif hasta oranı daha yüksek. Kendi çalıştığım yer dısında başka yerlerdeki arkadaşlarımla ortaya konulan mini veriler

En iyisi babamla konusuyum da alsın randevusunu yoksa bu gitmez. Hayır neye kızıyorum biliyo musun sen sağlıkçı olabilirsin yaptırmaya bilirsin millete neden karışıyorsun
sağlıkçı derken branşı ne acaba merak ettim.neyapsamkişimdi kuzum seni konu dışında bırakıyorum sakın alınma ama hemşireler kendilerini tıp doktoru sanıyor hüküm veriyorlar aşı hakkında .her tıp doktorunun bile uzmanlığı değil işin uzmanları var mikrobiyologlar enfeksiyon hastalıkları uzmanları.ben onları dinlerim mehmet ceyhan hocayı kaale alırım gerisi tınnnn

orası öyle ama aşılama çabucak olmalı ki bağışıklı kazanabilelim ülkece.şu anda çok yavaş ilerliyor uzmanlar söylüyor bunu.covit olabiliyrsun aşılıyken de elbette ama ölüm riskin entübe riskin minimuma iniyor deniz.hem aşı hakkın gecerse listenin sonuna atılıyorsun kimbilir ne zaman sıra gelecek o zaman tekrardan

az önce açıklandı fransada hastaneler full dolu imiş.okullar 3 haftalığına kapatıldı

aşı varmı şuan memlekette?
en son yoktu geldimi ?

artık açıklanmıyor gelip gelmediği .ama sıran geldiyse ol aşını değil mi neyini inceliyorsun?o bir doza binlerce lirayı verecek insanlar varken istememek de ne bileyim
bende anlamadim valla bu bizim millet ne istiyo, her turlu ilaci avuc avuc iciyoruz sanki yerli mali gibi çok saglikli olduklari ispat edilmis gibi baska hic bir yeri bozmayip yan etkileri yokmus gibi, ama asiya gelince ay yan etkisi çoook ne olduğu belli degil.
şoyle bir pandemide millet kirilirken çoluk cocuk iceri hapsolmusken hala inatla kizamik bilmem ne asisi karsiti insanlar var mesela
yillardir yapilan asiya karsilar covit asisina karsi olmamalari imkansizdi.
kendileri bilir.

simdiye kadar asilanan insanlar son yukselmeye hic etki etmedi ya
yeteri kadar cok kisi olmadi sanirim henüz
Ben de bugün aynısını düşündüm.
Milyonlarca insan aşı oldu, aşı olan kadar hasta olan oldu.
E zaten hamileler, 18 yaş altına vurulmayacak, şurada geride kalan 10 en fazla 15 milyon kişiyiz hiç covid olmamış ve aşı bekleyen olarak.
Nasıl sürekli artıyor bu grafikle?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…