- 27 Ekim 2020
- 4.052
- 3.296
- 63
- Konu Sahibi chamallows
-
- #21.361
Nasıl gidiyim telefon da anca ikna etmeye çalışıyorum pek de fayda sağlamıyorbana kalsa diye bir seymi var kiz, benim anneme sira gelse ben olmayacagim dese cocugum gibi kulagindan ceker gotururum valla.
Ne güzel robot aldırırdın kedi gelirse veee montun kalıbı mı dar dedim ikisi Bi cümlede olmadıanlamadim ki ya
Hamilelere yapılıyormuş sanırımHamile kadın vefat etti bu hafta. Allah korusun annen hiç sana gelmeyecek mi? Ne hakkı var seni riske atmaya. O sağlıkçı kuzen bu işin uzmanı mı allasen. Laf olsun diye konuşmuş kendi yaptırmasın ama insanları da yanlış yönlendirmesin asıl bu günah ve vebaldir
Benim ailemde doktor çok bir tanesi de bu işin uzmanı prof. Kesinlikle yaptırılmasını söylüyor hepsi de. Google doktorlarını boş bilgileri millete gerçekmiş gibi satanlardan uzak durun. Bilgi kirliliği sadeceNasıl gidiyim telefon da anca ikna etmeye çalışıyorum pek de fayda sağlamıyor
En iyisi babamla konusuyum da alsın randevusunuBenim ailemde doktor çok bir tanesi de bu işin uzmanı prof. Kesinlikle yaptırılmasını söylüyor hepsi de. Google doktorlarını boş bilgileri millete gerçekmiş gibi satanlardan uzak durun. Bilgi kirliliği sadece
annesi aşı olduktan sonra ona gitsede brc asi olmadigi surece onun icin sonuc degismeyecek ki.Hamile kadın vefat etti bu hafta. Allah korusun annen hiç sana gelmeyecek mi? Ne hakkı var seni riske atmaya. O sağlıkçı kuzen bu işin uzmanı mı allasen. Laf olsun diye konuşmuş kendi yaptırmasın ama insanları da yanlış yönlendirmesin asıl bu günah ve vebaldir
Ahahahahaha cocuk sadece üç beş netle taşrada kafasını kapatarak okumuş heralde. Cehalete bakar mısın? Yalan tabi ki, zorunlu değildi isteğe bağlıydı, çevremde olmayan kimse yok. Ben de dahil, hatta antikor da baktırdım oldukça yüksek çıktı. Aşı işe yarıyor yani.Canım buna birisi anlatmış sağlıkcı dedim ya Bi video dolanıyo yok İsrail halkı aşı yapılırken kola vurmuyorlar gömleğinden dışarı sıkıyorlar iyi değil fln diyolar kendisi de olmamış ilk başta sağlık çalışanlarına zorunlu yapmadılar mı ben mi öyle hatırlıyorum
Zaten asemptomatiklerin bulaştırma oranı cok düsük. Yani asılıyım covid oldum, hic belirtim yok. Baskasına bulastırma oranım %1 falan.annesi aşı olduktan sonra ona gitsede brc asi olmadigi surece onun icin sonuc degismeyecek ki.
asi olanda covit oluyo ama oldugunu anlamadan gidebilir belki aşılıyken.
Zaten asemptomatiklerin bulaştırma oranı cok düsük. Yani asılıyım covid oldum, hic belirtim yok. Baskasına bulastırma oranım %1 falan.
Oran bilmiyorum ama genç nesilde yüksek, yas ilerledikçe grip gibi atlatma öldürmeme opsiyonu fazlaaaa nasil bir sey yazdin ya
peki asılilarin asemptomatik olarak atlatma oranları bellimi ?
simdiye kadar asilanan insanlar son yukselmeye hic etki etmedi yaOran bilmiyorum ama genç nesilde yüksek, yas ilerledikçe grip gibi atlatma öldürmeme opsiyonu fazla
Ya şöyle zaten yaşlılarda oran düştü diye duyuyorum ben. Su an orta yaş ve gençlerde pozitif hasta oranı daha yüksek. Kendi çalıştığım yer dısında başka yerlerdeki arkadaşlarımla ortaya konulan mini verilersimdiye kadar asilanan insanlar son yukselmeye hic etki etmedi ya
yeteri kadar cok kisi olmadi sanirim henüz
sağlıkçı derken branşı ne acaba merak ettim.neyapsamkişimdi kuzum seni konu dışında bırakıyorum sakın alınma ama hemşireler kendilerini tıp doktoru sanıyor hüküm veriyorlar aşı hakkında .her tıp doktorunun bile uzmanlığı değil işin uzmanları var mikrobiyologlar enfeksiyon hastalıkları uzmanları.ben onları dinlerim mehmet ceyhan hocayı kaale alırım gerisi tınnnnEn iyisi babamla konusuyum da alsın randevusunuyoksa bu gitmez. Hayır neye kızıyorum biliyo musun sen sağlıkçı olabilirsin yaptırmaya bilirsin millete neden karışıyorsun
orası öyle ama aşılama çabucak olmalı ki bağışıklı kazanabilelim ülkece.şu anda çok yavaş ilerliyor uzmanlar söylüyor bunu.covit olabiliyrsun aşılıyken de elbette ama ölüm riskin entübe riskin minimuma iniyor deniz.hem aşı hakkın gecerse listenin sonuna atılıyorsun kimbilir ne zaman sıra gelecek o zaman tekrardanannesi aşı olduktan sonra ona gitsede brc asi olmadigi surece onun icin sonuc degismeyecek ki.
asi olanda covit oluyo ama oldugunu anlamadan gidebilir belki aşılıyken.
az önce açıklandı fransada hastaneler full dolu imiş.okullar 3 haftalığına kapatıldıEn iyisi babamla konusuyum da alsın randevusunuyoksa bu gitmez. Hayır neye kızıyorum biliyo musun sen sağlıkçı olabilirsin yaptırmaya bilirsin millete neden karışıyorsun
aşı varmı şuan memlekette?orası öyle ama aşılama çabucak olmalı ki bağışıklı kazanabilelim ülkece.şu anda çok yavaş ilerliyor uzmanlar söylüyor bunu.covit olabiliyrsun aşılıyken de elbette ama ölüm riskin entübe riskin minimuma iniyor deniz.hem aşı hakkın gecerse listenin sonuna atılıyorsun kimbilir ne zaman sıra gelecek o zaman tekrardan
artık açıklanmıyor gelip gelmediği .ama sıran geldiyse ol aşını değil mi neyini inceliyorsun?o bir doza binlerce lirayı verecek insanlar varken istememek de ne bileyimaşı varmı şuan memlekette?
en son yoktu geldimi ?
bende anlamadim valla bu bizim millet ne istiyo, her turlu ilaci avuc avuc iciyoruz sanki yerli mali gibi çok saglikli olduklari ispat edilmis gibi baska hic bir yeri bozmayip yan etkileri yokmus gibi, ama asiya gelince ay yan etkisi çoook ne olduğu belli degil.artık açıklanmıyor gelip gelmediği .ama sıran geldiyse ol aşını değil mi neyini inceliyorsun?o bir doza binlerce lirayı verecek insanlar varken istememek de ne bileyim
Nasıl ya, bir sağlıkçı bunu mu diyor, pes!!!Cidden doğru sağlıkcı kuzeni var o bile yaptırma diyo sanırım ikiye bölündü herkes
Ben de bugün aynısını düşündüm.simdiye kadar asilanan insanlar son yukselmeye hic etki etmedi ya
yeteri kadar cok kisi olmadi sanirim henüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?