- 17 Aralık 2015
- 27.140
- 49.669
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #21.341
e kayinbaban daha neye konuşuyo ?Biz öyleyiz zaten denizcim.
Eşimin kendi çalıştığı dükkanı ortaklarla kiraya verdik, o dükkanı aldılar kendileri kp ve amcadan.
Sonra kar edemeyince kirada ve onunla geçiniyoruz, ortak kesemiz yok ki.
Ayrılmış haliyle tüm her şeyi yapıyoruz, bir olsa canımızı da alırlar herhalde.
Benim anneme de çıktı ceycey kararsız her kafadan ayrı Bi ses çıkıyo diyoİstambulda yaşlıların yüzde 38 i aşıyı reddetmiş yaptırmamış. Elektrik mühendisi gencecik kız bizi aşının zararlı olduğuna bileğimize iyotlu tuz sürersek virüsten korunacağımıza iknaya çalışıyor. Bu kafalardan nefret ediyorumyahuu. Aziz Nesin ne kadar da haklıymış
İstambulda yaşlıların yüzde 38 i aşıyı reddetmiş yaptırmamış. Elektrik mühendisi gencecik kız bizi aşının zararlı olduğuna bileğimize iyotlu tuz sürersek virüsten korunacağımıza iknaya çalışıyor. Bu kafalardan nefret ediyorumyahuu. Aziz Nesin ne kadar da haklıymış
Yaptırsın lütfen saçmalamasın afrika mutantı yayılıyor öldürücülüğü ve bulaşıcılığı kat kat fazla.Benim anneme de çıktı ceycey kararsız her kafadan ayrı Bi ses çıkıyo diyo
Bende diyorum zaten yaş dolasıyla değil hastalığı nedeniyle aşı olucak ama aklını çelenler var maalesefYaptırsın lütfen saçmalamasın afrika mutantı yayılıyor öldürücülüğü ve bulaşıcılığı kat kat fazla.
Çok biliyor o çelenler. Kişiye birşey olunca en yakınları yanıyor sadece diğerleri 2 güne unutuyor. Cahille aşık atılmazBende diyorum zaten yaş dolasıyla değil hastalığı nedeniyle aşı olucak ama aklını çelenler var maalesef
Cidden doğru sağlıkcı kuzeni var o bile yaptırma diyo sanırım ikiye bölündü herkesÇok biliyor o çelenler. Kişiye birşey olunca en yakınları yanıyor sadece diğerleri 2 güne unutuyor. Cahille aşık atılmaz
napayım kuşum aynı valla,
Keseyi gördüm pazartesi gitcem atışı duymaya inşallahnapayım kuşum aynı valla,
sen ne yaptin pıt pıtlari dinleyebildin mi?
gelisme varmi durumunda.
kedi daha annesinin yaninda kediyi getiren robotu alir dedigimden beri kimseden ses cikmiyoKeseyi gördüm pazartesi gitcem atışı duymaya inşallahgeldi mi montun deniz naptı kediyi
Aaa ne güzel robot da gelirdikedi daha annesinin yaninda kediyi getiren robotu alir dedigimden beri kimseden ses cikmiyo
mont geldi ama olmadi geri iadeye yolladim
bu sene getirttigim ikinci mont.
evdeki 40 beden montum bile daha rahat oluyor nasil 42 bedenler anlamadim
Saçmalama lütfen olsun.Benim anneme de çıktı ceycey kararsız her kafadan ayrı Bi ses çıkıyo diyo
Bana kalsa bende diyorum ol diye dee kendi bilir artıkSaçmalama lütfen olsun.
Israr et, kayınvalidem anneannem dedem hepsine yaptırdım kaldı ki aşı karşıtı da değiller çok şükür, ısrar et gerekirse olmayıp bu hastalıktan zarar görürse İnan ısrar etmediğin için çok pişman olursunBana kalsa bende diyorum ol diye dee kendi bilir artık
anlamadim ki yaAaa ne güzel robot da gelirdikalıbımı dar acaba
bana kalsa diye bir seymi var kiz, benim anneme sira gelse ben olmayacagim dese cocugum gibi kulagindan ceker gotururum valla.Bana kalsa bende diyorum ol diye dee kendi bilir artık
Canım buna birisi anlatmış sağlıkcı dedim ya Bi video dolanıyo yok İsrail halkı aşı yapılırken kola vurmuyorlar gömleğinden dışarı sıkıyorlar iyi değil fln diyolar kendisi de olmamış ilk başta sağlık çalışanlarına zorunlu yapmadılar mı ben mi öyle hatırlıyorumIsrar et, kayınvalidem anneannem dedem hepsine yaptırdım kaldı ki aşı karşıtı da değiller çok şükür, ısrar et gerekirse olmayıp bu hastalıktan zarar görürse İnan ısrar etmediğin için çok pişman olursun
Hamile kadın vefat etti bu hafta. Allah korusun annen hiç sana gelmeyecek mi? Ne hakkı var seni riske atmaya. O sağlıkçı kuzen bu işin uzmanı mı allasen. Laf olsun diye konuşmuş kendi yaptırmasın ama insanları da yanlış yönlendirmesin asıl bu günah ve vebaldirCidden doğru sağlıkcı kuzeni var o bile yaptırma diyo sanırım ikiye bölündü herkes
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?