Geçinemeyenler kulübü

yumurta bir tarafimiza dayandi film
15 milyon kişinin 5 milyonunu da kovit olmuş ama anlamamis olan kisiler oldugunu düşünsek

filmdelisi dün esim isten geldi selam bile vermeden yumurta bi yerimize dayandi çember daraldi %87 si bilmem ne biseyler diyor ama surekli bunu soyluyo seside gür normal konusurken bile kukruyo sanki, bende o arada o hirsla disardan getirdiklerini yikiyorum bi ara defol git ya basimdan manyakmisin nesin gelmissin tepeme dayandi yumurta dayandi diyip duruyosun diyince benmi dayiyom yumurtayi bana ne bagiriyon diyip gitti
simdi sana yumurta bi yerimize dayandi diyince aklima geldi

Ama haklı adam, boşuna azarı vermişsin.
Güya yersen bugüne kadar 1 senede 3 milyon vaka saptandı, dediğim gibi yersen
Hiç olmayan ve hala aşılanmamış az bir azınlığız.

sırf benim tanıdığım yüzlerce kişi covid oldu.rakamlardan kat kat fazla olmalı.bugün habertürke alman üniversitesinde çalışan bir tür tıp prof u konuştu.adam neler dedi neler.hayattan soğudum duyunca.

Ne dedi
1 seneyi aşkın süredir 3 milyon ise günde 8 bin hasta falan yapar.
Biliyoruz ki geçtiğimiz hazirandan beri zaten bu rakamın kat be kat üstünde.
Bir de saptanmayan, test yapılmayan ya da bildiği halde çalışabilmek için tanı koydurmayanlar var.

dedi ki türkiyede pandemi yönetimine şaşkınlıkla bakıyorum söylenenlere şaşırıyorum .bilim adamları bile farklı faklı şeyler konuşuyor.yani sürecin kötü yönetildiğini söyledi.aşılansak bile virüsün bitmeyeceğini uzun zaman süreceğini söyledi.çocuklara bulaşmaz demenin şehir efsanesi olduğunu söyledi .ve aşılamamızın çok yavaş gittiğini bu hızla sürerse 1.5 yılı bulacağını bununda mutant virüslere etkisi olmayabileceğini söyledi.acilen yüzde 60 ımızın aşılanması lazımmış bağışıklık için

ben zaten yumurtanin dayandiginin farkindayim, gelmis birde ustune basa basa soyleyip duruyo psikolojimi yedi ya 3 dk adam kirmizi olmayan yer yok nerdeyse 81 ilde ne 3 milyonu ya

diger konuda soylediklerine katiliyorum hem fikiriz beyfendiyle ama bence once bir kendi aşılama hizlarina baksinlar.
46 dogumlu teyzem (75) hala aşı bekliyor.
daha yeni bu haftalarda aile dr larida aşı yapmaya baslayacakda hizlanacak.
evlere kagit yolluyorlarmis aşı için kağıtmı kaldı yahu ?

Mutant virüse etkili olmayacağını daha doğrusu etkisinin azalacağını ilk düşündüğümüzde çıkıp aksini iddia etti bilim adamları.
Sonraları ‘kırıma ıranı dısıyır ıvıt’ dediler

Elbette çok yanlış yönetiliyor çünkü yönetilmiyor.
Geçen sene ilk iki ay evet, üstün gayret gösterildi ama yaz ayıyla beraber halk sağlığından çok uzak kararlar alındı.
Şuanki şeylerin de yasakla alakası yok, deneme yanılma, kimin canı nasıl isterse öyle işte.

halı sahalar ve saunalar neden açıldı akıl alır gibi değil.yüzde elli kapasiteli olacakmış.nasıl denetlenecek.6 ya altı maç yerine 3 e 3 mü maç yapılacak ha ha ha

ben zaten yumurtanin dayandiginin farkindayim, gelmis birde ustune basa basa soyleyip duruyo psikolojimi yedi ya 3 dk adam kirmizi olmayan yer yok nerdeyse 81 ilde ne 3 milyonu ya
Bugün mesaj geldi, site, havuzu ve saunayı kapatmış.
Annem dedi çocukları alsan mı okuldan diye, aman ya 1 canımız kaldı herkesler oldu e sıra bize de gelecek, kaçabileceğimiz kadar kaçtık dedim, bendeki bu rahatlık nereden bilmiyorum ama

Asansörden bir indim bizim görevli ve çocukları, mart başı koronalardı, bir kaçışım var aklın şaşar.
Onlar da dibimde geliyor en son çarpıştık, kolonyayla yıkandım

halı sahalar ve saunalar neden açıldı akıl alır gibi değil.yüzde elli kapasiteli olacakmış.nasıl denetlenecek.6 ya altı maç yerine 3 e 3 mü maç yapılacak ha ha ha
düsünsene saunadasin, yahu kimse yokken su havlumuda bir acayimda her yerim terlesin diyosun pat birden iceri vibrasyon ekibi giriyo

Yaramasa neden aşı için bu kadar sıraya giren insan uğraşan bilim insanları var ne deyim ki herkesin kendi fikri kararı tabiki saygım var ama ikna etme çabası bana yanlış geliyo

Nasıl ya, bir sağlıkçı bunu mu diyor, pes!!!
Evet film annemde bu işin içinde illaki bildiği vardır diyo ama nerdeee kendin olma arkadaşım bize ne etrafındaki insanları yönlendirme bu Bi vebal ya aşı olma diyo hadi daha kötü birsey oldu

Çok merak ediyorum aşıyla bize ne yapacaklar?
Hasta mı edecekler, olmayan hastalık yok zaten.
Korona biter başkası çıkar, kanseri o su busu çoğu mevcut.
Ne yapabilirler yani, beynimiz mi akacakmış, aksın ya aksın da görelim kimde ne varmış

benim beyin açıldı içinde kayda değer bir şey yok ilgililere duyurulur

cip takip bilgilerimizi alacaklarmiş takip edeceklermis
şu kafada insanlara cip takmak icin azda olsa masraf yapabilecegini dusunuyorlar ya.
hmmm bakim şu türko ne dusunuyo ohh aman tanrim hemen butun birimlere haber verin papaz erigini imam erigine cevirip ekmekligede led takmayi dusunuyorlar acil acil koşun

Ya ben anlamıyorum ki film içanadoluda tek 3 numara buraydı burada kızardı çok şükür

allahımmm cahillerden bıktımmmmm sen görüyorsun sen biliyorsunn

Ya ben anlamıyorum ki film içanadoluda tek 3 numara buraydı burada kızardı çok şükür
Ankara 2 iken 4 e çıktı.
Valla şöyle kırmızı sarı maviyi bilmem, öyle göstermek istiyorlarsa gösterirler
Çok takılmıyorum onlara hatta inancım da sıfır.
Doğru olsa bile hayatımda bir şey değiştirmiyor artık, iş rayından çıkalı çok oldu.
Her gün vaka sayısı öğrenmenin manası var mı önüne geçilebilecek boyutu aştıktan sonra?
Ciddi anlamda salın bizi tükürükleşelim ve bitsin diyorum bazen.
Sürekli magazin programı ‘az sonra’ tadında vaka açıklama, karar, cart curt.
Olmuyor işte olmayacak, neyi zorluyoruz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…