- 17 Aralık 2015
- 27.140
- 49.668
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #21.401
vakalari takip etmeyi birakmak acayip rahatlatiyo amaAnkara 2 iken 4 e çıktı.
Valla şöyle kırmızı sarı maviyi bilmem, öyle göstermek istiyorlarsa gösterirler
Çok takılmıyorum onlara hatta inancım da sıfır.
Doğru olsa bile hayatımda bir şey değiştirmiyor artık, iş rayından çıkalı çok oldu.
Her gün vaka sayısı öğrenmenin manası var mı önüne geçilebilecek boyutu aştıktan sonra?
Ciddi anlamda salın bizi tükürükleşelim ve bitsin diyorum bazen.
Sürekli magazin programı ‘az sonra’ tadında vaka açıklama, karar, cart curt.
Olmuyor işte olmayacak, neyi zorluyoruz?
Ben saldım ya ilk başlarda korkuyordum girmiyordum Bi yere Bayadır çıkıyorum fahrettin kocayı kocamdan çok takip ediyordum onu da bıraktım geçenlerde Bi gördüm Bi baya değişmişAnkara 2 iken 4 e çıktı.
Doğru olsa bile hayatımda bir şey değiştirmiyor artık, iş rayından çıkalı çok oldu.
Her gün vaka sayısı öğrenmenin manası var mı önüne geçilebilecek boyutu aştıktan sonra?
pazartesi kızı okula bıraktım öğretmenine teslim ettim sınav için.sonra bir ilacım eksikti tanıdık eczaneye gittim.illa otur dediler oturdum ilk defa .bir de demezler mi sana br kahve yapayım içelim ohaaaaaa.dakika da 3 tane hasta müşteri içeri giriyor.cafeye gitmiyorum daracık eczanede kahvemi höpürdeteceğim.bir yere uğramam lazım dedim çıktım oradann hemen.eğitimliler de şaşırmış ayolllAnkara 2 iken 4 e çıktı.
Vaka 3 5 100 iken önemliydi, sıçradığı an tüm illere birmiştir mesele.vakalari takip etmeyi birakmak acayip rahatlatiyo ama
Aynen.filmdelisi acayip yagmur var disarda 2 saattir
hic test vermemislere antikor testi yapsalar daha kolay bulurlar sayiyi halbukiVaka 3 5 100 iken önemliydi, sıçradığı an tüm illere birmiştir mesele.
İnsanoğlu kuş misali, açtın bütün şehirleri, trabzondaki adam virüsten habersiz şekilde bindi otobüsüne, tüm mola yerlerinde saça saça gitti taa denizliye.
Buradaki mantığı bulabilene çeyrek altın benden
Şimdi neyini sayalım bunun biz?
1 hasta insanın günde ortalama kaç kişi ile irtibatı olduğunu mu hesaplayacağız yoksa korona testi vermiş ve sonucu doğru çıkmışları mı baz alacağız?
burada da varfilmdelisi acayip yagmur var disarda 2 saattir
3 günlük suyum çıktı ha 2 saatlik yagmurlaAynen.
Balkondayım, 5 dk da bir çişim geliyor dışarıdaki şarıl şarıl sesten
Ceycim benim duyumlarıma göre korona öyle aynı havayı sokumakla olmuyor.pazartesi kızı okula bıraktım öğretmenine teslim ettim sınav için.sonra bir ilacım eksikti tanıdık eczaneye gittim.illa otur dediler oturdum ilk defa .bir de demezler mi sana br kahve yapayım içelim ohaaaaaa.dakika da 3 tane hasta müşteri içeri giriyor.cafeye gitmiyorum daracık eczanede kahvemi höpürdeteceğim.bir yere uğramam lazım dedim çıktım oradann hemen.eğitimliler de şaşırmış ayolll
onu da söyledi doktor.karadenizde vakalar çoştu ama seyahat yasağı gelmedi ki dedi.e millet ordan istanbula ankaraya yolculuk yaptı doğal olarak dağıttı virüsü.ceremesini de sokağa çıkma yasağı alarak biz çekiyoruz.bir cumartesim vardı hava alacak o da gittiVaka 3 5 100 iken önemliydi, sıçradığı an tüm illere birmiştir mesele.
İnsanoğlu kuş misali, açtın bütün şehirleri, trabzondaki adam virüsten habersiz şekilde bindi otobüsüne, tüm mola yerlerinde saça saça gitti taa denizliye.
Buradaki mantığı bulabilene çeyrek altın benden
Şimdi neyini sayalım bunun biz?
1 hasta insanın günde ortalama kaç kişi ile irtibatı olduğunu mu hesaplayacağız yoksa korona testi vermiş ve sonucu doğru çıkmışları mı baz alacağız?
Yağmurda senin canın su çekiyordur deniz kesin ha3 günlük suyum çıktı ha 2 saatlik yagmurla
nası yaniii.ağzını açıp yağması nımı bekliyorsun içine anlamadım deniz?3 günlük suyum çıktı ha 2 saatlik yagmurla
Tak maskeni al poşetini, markete kadar git gel.onu da söyledi doktor.karadenizde vakalar çoştu ama seyahat yasağı gelmedi ki dedi.e millet ordan istanbula ankaraya yolculuk yaptı doğal olarak dağıttı virüsü.ceremesini de sokağa çıkma yasağı alarak biz çekiyoruz.bir cumartesim vardı hava alacak o da gitti
yok ya hic bir sey ifade etmiyo, sadece icimden bir su kitligi olsa herkesin idrarini damitip su cikaracagiz deseler ben butun ankaraya yeterim diyorum icimden her yagmurda ne alaka anlamadimYağmurda senin canın su çekiyordur deniz kesin ha
yok evdeki damacanalari balkondan disari uzatip dolduruyorum, sonra kaynatip iciyorumnası yaniii.ağzını açıp yağması nımı bekliyorsun içine anlamadım deniz?
yok ya hic bir sey ifade etmiyo, sadece icimden bir su kitligi olsa herkesin idrarini damitip su cikaracagiz deseler ben butun ankaraya yeterim diyorum icimden her yagmurda ne alaka anlamadim
ben bugün 4 bardak su anca içtim o da ilaç alırken aklıma geliyor yoksa gelmez.kıızn adını deniz koymandan belli zaten su sevgin bir çocuk daha yap ırmak olsun adıyok ya hic bir sey ifade etmiyo, sadece icimden bir su kitligi olsa herkesin idrarini damitip su cikaracagiz deseler ben butun ankaraya yeterim diyorum icimden her yagmurda ne alaka anlamadim
Su fetişisti gibi ‘ohhh yağınn gürleyinn ohh’ demiyorsan ne olayım.yok evdeki damacanalari balkondan disari uzatip dolduruyorum, sonra kaynatip iciyorum
Irmak kesmez artık Okyanus falan koysun.ben bugün 4 bardak su anca içtim o da ilaç alırken aklıma geliyor yoksa gelmez.kıızn adını deniz koymandan belli zaten su sevgin bir çocuk daha yap ırmak olsun adı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?