Geçinemeyenler kulübü

vakalari takip etmeyi birakmak acayip rahatlatiyo ama

Ben saldım ya ilk başlarda korkuyordum girmiyordum Bi yere Bayadır çıkıyorum fahrettin kocayı kocamdan çok takip ediyordum onu da bıraktım geçenlerde Bi gördüm Bi baya değişmiş

pazartesi kızı okula bıraktım öğretmenine teslim ettim sınav için.sonra bir ilacım eksikti tanıdık eczaneye gittim.illa otur dediler oturdum ilk defa .bir de demezler mi sana br kahve yapayım içelim ohaaaaaa.dakika da 3 tane hasta müşteri içeri giriyor.cafeye gitmiyorum daracık eczanede kahvemi höpürdeteceğim.bir yere uğramam lazım dedim çıktım oradann hemen.eğitimliler de şaşırmış ayolll

vakalari takip etmeyi birakmak acayip rahatlatiyo ama
Vaka 3 5 100 iken önemliydi, sıçradığı an tüm illere birmiştir mesele.
İnsanoğlu kuş misali, açtın bütün şehirleri, trabzondaki adam virüsten habersiz şekilde bindi otobüsüne, tüm mola yerlerinde saça saça gitti taa denizliye.
Buradaki mantığı bulabilene çeyrek altın benden
Şimdi neyini sayalım bunun biz?
1 hasta insanın günde ortalama kaç kişi ile irtibatı olduğunu mu hesaplayacağız yoksa korona testi vermiş ve sonucu doğru çıkmışları mı baz alacağız?

hic test vermemislere antikor testi yapsalar daha kolay bulurlar sayiyi halbuki

Ceycim benim duyumlarıma göre korona öyle aynı havayı sokumakla olmuyor.
O damlacıkla temasın olacak, temas da yetmez ağız burun ve gözden vücut kanallarına girecek.
Dolayısıyla koronalı bir adamla piknik yapıp da hasta olmamamın mantığı burada.
Kaldı ki eşim yiğenini sevmişti, o da pozitifti ama geçmedi bize.
Çocuk bizi yalamadı, biz onu.
Herhangi bir sıvı akışı olmadı, elimizi fısladık vs.

onu da söyledi doktor.karadenizde vakalar çoştu ama seyahat yasağı gelmedi ki dedi.e millet ordan istanbula ankaraya yolculuk yaptı doğal olarak dağıttı virüsü.ceremesini de sokağa çıkma yasağı alarak biz çekiyoruz.bir cumartesim vardı hava alacak o da gitti

Tak maskeni al poşetini, markete kadar git gel.
Mesele değil ki yasak...

yok ya hic bir sey ifade etmiyo, sadece icimden bir su kitligi olsa herkesin idrarini damitip su cikaracagiz deseler ben butun ankaraya yeterim diyorum icimden her yagmurda ne alaka anlamadim
ben bugün 4 bardak su anca içtim o da ilaç alırken aklıma geliyor yoksa gelmez.kıızn adını deniz koymandan belli zaten su sevgin bir çocuk daha yap ırmak olsun adı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…