- 10 Nisan 2014
- 43.833
- 116.550
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #21.421
doğalgaza zam geliyormuş.iyi ki bahar geldi buna da şükürIrmak kesmez artık Okyanus falan koysun.
ırmak mi? okyanus koyarimben bugün 4 bardak su anca içtim o da ilaç alırken aklıma geliyor yoksa gelmez.kıızn adını deniz koymandan belli zaten su sevgin bir çocuk daha yap ırmak olsun adı
akan su gorunce soguk soguk agzimi dayayip icesim geliyo, eskiden musluga agzimi dayayip icerdim miss simdi damacanadan icmek kesmiyo ikinci suyu doldururken gicik oluyorumSu fetişisti gibi ‘ohhh yağınn gürleyinn ohh’ demiyorsan ne olayım.
Şelale falan görünce gözlerin yerinden çıkıyordur deniz kızı
Arıtmaya daha beter sinir olursun.akan su gorunce soguk soguk agzimi dayayip icesim geliyo, eskiden musluga agzimi dayayip icerdim miss simdi damacanadan icmek kesmiyo ikinci suyu doldururken gicik oluyorum
aritma taktiracak 600 litre falandi sanirim filtre omru yanlis hatirlamiyosam 3 ayda bir filtre degismemiz demek oda kendini amorti ettirmiyor
evet ben de o yüzden taktırmadım .cağıl cağıl bir arıtma cihazı çıkana dek bekleyeceğim.büyük boy arçelik su sebilim var .onu da kilere kaldırdım damacana en iyisi geneArıtmaya daha beter sinir olursun.
İp gibi akıyor onun suyu, 1 bardak dolacak diye bekle babam bekle
Tünaydın deniztunaydın kizlar geç oldu ama olsun
2 3 gun daha sıkın dişinizi ankaralilarSıkıcı bir gün
Biri aramış ama uyuyordum.filmdelisi aradilar mi ?
en azindan hava gunesli olur kuslar civildasirBiri aramış ama uyuyordum.
Olumlu olsa ısrar ederdi diye düşünüyorum
Aman hava güzelleşse ne olacak ramazan geldi, her yer kapalı aynı zamanda.
Ha yok yoken azindan hava gunesli olur kuslar civildasir
kaynanan aradimi onu merak ettim
Birazdan medicanaya gideceğiz seni de alalım çok eğlencelidir hastanelerSıkıcı bir gün
Sağol cınım o kadar aksiyonu kaldıramamBirazdan medicanaya gideceğiz seni de alalım çok eğlencelidir hastaneler
Sağol cınım o kadar aksiyonu kaldıramam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?