- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.391
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #21.441
Çok sıkıcı bir akşamiyi akşamlar kızlar.
Çok sıkıcı bir akşam
ay sana ne oldu durmadan sıkıcı akşam sıkıcı öğlen sıkıcı sabah yazıp duruyorsun?Çok sıkıcı bir akşam
İşte bugün sıkıcıay sana ne oldu durmadan sıkıcı akşam sıkıcı öğlen sıkıcı sabah yazıp duruyorsun?
Ahahahahadaha pazar gunu geliyo cumadan rehavete kapilma
bende kaprislerden bıktım ne yalan söyleyeyim.Ahahahaha
Çocuksuzluğun keyfini sür diyorsun.
Beynim çatlıyor yine ağlama ve sinir krizi geçirdiler, boğazım da patladı.
Çocuk olmayınca şey oluyor evde bir sefa, akşam onlar gelince insanın huzuru anında sıfırlanıyor, bu da kötü
ben bugun kendime çok acayip bir güzellik yaptim allah affetsinİşte bugün sıkıcı
Kararım değişmiyor.
Kötü başlarsam kötü de gidiyor öyle.
Acaba nedir nedir?ben bugun kendime çok acayip bir güzellik yaptim allah affetsin
iyi bir su markasından bir damacana su mu aldı acaba?Acaba nedir nedir?
Ben balkona süs şelale aldığını düşündümiyi bir su markasından bir damacana su mu aldı acaba?
Acaba nedir nedir?
ahahaha kucuk cocugu olan annenin en buyuk guzelligi nedir tabiki sabah uykusuiyi bir su markasından bir damacana su mu aldı acaba?
bdv de gene cinlerim tepeme çıktıahahaha kucuk cocugu olan annenin en buyuk guzelligi nedir tabiki sabah uykusu
annemin komsusunun isyerinde butun personel pozitif cikmisOff pestilim cıktı kızlar, o kadar yoğun ki anlatamam. Pcr aldıgımız kisilerden negatif cıkan neredeyse yok
durumlar vahimmiş bu akşam covid aşısı için özel bir hastaneye gittik orda anlattılar.herkes panikte herkes tedirginannemin komsusunun isyerinde butun personel pozitif cikmis
daha once hic boyle bisey yasamismiydiniz?
panik olan dr ve hemsirelerse haklilar, yok halksa zikkimin dibidurumlar vahimmiş bu akşam covid aşısı için özel bir hastaneye gittik orda anlattılar.herkes panikte herkes tedirgin
Mutasyonlu virüstür, buraya bağlı bir köy komple pozitif çıktı, karantinaya alındı.annemin komsusunun isyerinde butun personel pozitif cikmis
daha once hic boyle bisey yasamismiydiniz?
banada mutasyonlu gibi geldi.Mutasyonlu virüstür, buraya bağlı bir köy komple pozitif çıktı, karantinaya alındı.
katılıyorum .sağlık personeli devamlı gittiğim hastane olduğu için tanıyor .onlarla konuştuk gerçekten bezmişler artık.bu insanlara yazık ya.onların da aileleri varpanik olan dr ve hemsirelerse haklilar, yok halksa zikkimin dibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?