Geçinemeyenler kulübü

banada mutasyonlu gibi geldi.
insallah cabucak saglikla atlatirsiniz bu sureci oncelikle siz
Sinirlerim bozuldu ya, son zamanlarda asırı iyiydik hatta buraya da yazmıstım cok güzel sakin diye. Tek bir testte negatif cıksın ya, aktif olarak bakıyorum yeni çıkanlara da ıııh full +

Sinirlerim bozuldu ya, son zamanlarda asırı iyiydik hatta buraya da yazmıstım cok güzel sakin diye. Tek bir testte negatif cıksın ya, aktif olarak bakıyorum yeni çıkanlara da ıııh full +
allah yardimcimiz olsun bu sefer ayvayi iyice yedik.
ben yine eve kapanayim

ne iğnesi agri kesicimi
yani bu donemde baktiginiz vakalarla diger donem baktiginiz vakalar arasinda tamam sayi cok fazla olabilir ama genel saglik durumu olarak daha hafif atlatma vb durum varmi?
Aynen, ya şöyle acıkcası mesela cok yogun belirtileri yok. Grip miyim değil miyim acaba diye geliyor cogu, yaş fark etmeksizin. Öyle assırı öksürükler vs yok mesela. Evet bence hafif gecirme var tabi ben buraya bakarak konusuyorum geneli bilemem. Bak 10 dk önce 65 yasında bir amca geldi kızı karısı pozitif-amcanın cigerleri temiz %90 pozitif ama öyle aman aman belirtileri yok. Muhtemelen ayakta hafif gecirecektir. (İnsallah)

inşallah herkeste boyle olur en azindan
zayiflasin şu virus hic degilse biraz

Okullarla ilgili internet haber başlıklarında okullar tekrar kapanıyor mu ne zaman kapanacak gibi haberler okuyorum. Sizce?

Acaba bulaşma arttı belirtiler hafifledi mi?
Belki yok olur gider bu mutasyonla virus.
İnşaallah Allah'ım amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…