- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.967
- 298
- 31
- Konu Sahibi chamallows
-
- #21.481
İnsallah öyledir ya. Vaka sayısı artabilir ama önemli olan yoğun bakım ve yatısların olmaması, insallahAcaba bulaşma arttı belirtiler hafifledi mi?
Belki yok olur gider bu mutasyonla virus.
İnşaallah Allah'ım amin.
topigimize sahip çıkalım arkadaşlarHerkes yaptıysa gitmezsin yorum yapma bidaha sen ev sahibisin
şikayet edilmezse banlanmazsın ki.ben de eski sensizasla123 yeni ben birkediyimin konusunda çileden çıktım.millet geçim sıkıntısı çekerken kocası babannesinin üstüne lüks araba almış.babanne engelli arabayı çok ucuza almış dolayısıyla.arabaya bunlar biniyor bizim kedi kocam bana kullandırtmıyor diye konu açmış milette ayy kaçır ne soruyorsun türü yorumlar yaptı.ortada resmen bir hakkı kötüye kullanma var.delirdim ya.millete uydum bir konuda alenen geyik yaptik
Bu size gelen hastalar acaba ilk defa mi geciriyorlar?İnsallah öyledir ya. Vaka sayısı artabilir ama önemli olan yoğun bakım ve yatısların olmaması, insallah
Aaaaaa sensizasla mı o kedi omgggşikayet edilmezse banlanmazsın ki.ben de eski sensizasla123 yeni ben birkediyimin konusunda çileden çıktım.millet geçim sıkıntısı çekerken kocası babannesinin üstüne lüks araba almış.babanne engelli arabayı çok ucuza almış dolayısıyla.arabaya bunlar biniyor bizim kedi kocam bana kullandırtmıyor diye konu açmış milette ayy kaçır ne soruyorsun türü yorumlar yaptı.ortada resmen bir hakkı kötüye kullanma var.delirdim ya.
Sisteme bakarsak görürüz ama bakamayacak kadar yogunuz maalesefBu size gelen hastalar acaba ilk defa mi geciriyorlar?
Bu konuda bilgi alıyor musunuz?
başka kim olacak?Aaaaaa sensizasla mı o kedi omggg
Yok artık. Pess!şikayet edilmezse banlanmazsın ki.ben de eski sensizasla123 yeni ben birkediyimin konusunda çileden çıktım.millet geçim sıkıntısı çekerken kocası babannesinin üstüne lüks araba almış.babanne engelli arabayı çok ucuza almış dolayısıyla.arabaya bunlar biniyor bizim kedi kocam bana kullandırtmıyor diye konu açmış milette ayy kaçır ne soruyorsun türü yorumlar yaptı.ortada resmen bir hakkı kötüye kullanma var.delirdim ya.
Ayyy inanmıyorum yandkgögşfşfbaşka kim olacak?
pes ki pes.benim annemin de var engelli raporu.eşimle benle yaşamasına rağmen 8 yıldır asla o şekilde araba almayız.kendi bütçemiz neye yeterse o arabalara biniyoruz.biz mi safız millet mi çok akıllı bilemedimYok artık. Pess!
Ramazan geliyor dua edelim diyorum... (dedi hiç oruç tutmayan ramazanın bile oldugunu tvden öğrenen kız)....En koyu karanliklardan sonra aydınlık günler bizi bekler diyorum..
kaynana takıntısından sonra sırada araba var.Ayyy inanmıyorum yandkgögşfşf
Belliydi araba da araba demesinden ahahshsjdkfkföfç
niyet önemliRamazan geliyor dua edelim diyorum... (dedi hiç oruç tutmayan ramazanın bile oldugunu tvden öğrenen kız)....
O kız sorunlu bence normal değil asla sensizasla üyeliğiyle de açmıştı araba konusunu kendime alıcam diye hayır asgari ücretle çalışıyorsunuz bir eve iki araba neden bu nasıl lüks düskünlügüdür anlamadımkaynana takıntısından sonra sırada araba var.
bende az once film soyleyince ögrendimRamazan geliyor dua edelim diyorum... (dedi hiç oruç tutmayan ramazanın bile oldugunu tvden öğrenen kız)....
daha geçen ay kyk borcu ve kart borcumu nasıl ödeyeceğim ödeyemiyorum diyordu.bugün 2. araçtan bahsediyor .O kız sorunlu bence normal değil asla sensizasla üyeliğiyle de açmıştı araba konusunu kendime alıcam diye hayır asgari ücretle çalışıyorsunuz bir eve iki araba neden bu nasıl lüks düskünlügüdür anlamadım
bir kadin susun cahiller ben guzelim falan diyordu kafa buluyorduk kadin hakkaten guzel çıktıdaha geçen ay kyk borcu ve kart borcumu nasıl ödeyeceğim ödeyemiyorum diyordu.bugün 2. araçtan bahsediyor .
Offf lüks düşkünlüğü.. nasil bir doymazlik ben de anlamiyorum. Kendi ailesini gecindiremeyen, evini, arabasını kayin ailesi alan, tanidik.bir aile var. Her çaya gittiğimizde baska bir mutfak esyasi görürdüm. Cesit cesit züccaciye.. dolaplar almıyor o da almaya doyamiyor..O kız sorunlu bence normal değil asla sensizasla üyeliğiyle de açmıştı araba konusunu kendime alıcam diye hayır asgari ücretle çalışıyorsunuz bir eve iki araba neden bu nasıl lüks düskünlügüdür anlamadım
biz film deniz yuppiyayye her akşam teravih diye evden çıkıp bir yerde buluşup kahve içeceğiz.ilk durağımız kocatepe civarı.ortak bir nokta olsun dedikRamazan geliyor dua edelim diyorum... (dedi hiç oruç tutmayan ramazanın bile oldugunu tvden öğrenen kız)....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?