- 17 Aralık 2015
- 27.139
- 49.668
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #21.501
toplu ban aradan kaynamam mumkun degilşikayet edilmezse banlanmazsın ki.ben de eski sensizasla123 yeni ben birkediyimin konusunda çileden çıktım.millet geçim sıkıntısı çekerken kocası babannesinin üstüne lüks araba almış.babanne engelli arabayı çok ucuza almış dolayısıyla.arabaya bunlar biniyor bizim kedi kocam bana kullandırtmıyor diye konu açmış milette ayy kaçır ne soruyorsun türü yorumlar yaptı.ortada resmen bir hakkı kötüye kullanma var.delirdim ya.
Bütün dünya böylelerinin olsa nolur?pes ki pes.benim annemin de var engelli raporu.eşimle benle yaşamasına rağmen 8 yıldır asla o şekilde araba almayız.kendi bütçemiz neye yeterse o arabalara biniyoruz.biz mi safız millet mi çok akıllı bilemedim
nasıl yani?güzel olduğunu nasıl anladınız?bir kadin susun cahiller ben guzelim falan diyordu kafa buluyorduk kadin hakkaten guzel çıktı
buraya doneyim bari.
cahilde dedi bize zaten
hangi konu bu merak ettim bak?toplu ban aradan kaynamam mumkun degilşikayete bakacak iş degil yani
resim atti gözümüze soktunasıl yani?güzel olduğunu nasıl anladınız?
dayak hakaret evden kovulma falan yaziyodu basliktahangi konu bu merak ettim bak?
ikimiz de gidersek vedalaşalım gel sarılalım deniz üüüüüüüüdayak hakaret evden kovulma falan yaziyodu baslikta
öfff sokaga cikma yasaklarinda çok sıkıcı olacakikimiz de gidersek vedalaşalım gel sarılalım deniz üüüüüüüü
o saatte cafeler kapali nerde içecegiz kibiz film deniz yuppiyayye her akşam teravih diye evden çıkıp bir yerde buluşup kahve içeceğiz.ilk durağımız kocatepe civarı.ortak bir nokta olsun dedik
Termos ve bardaklarla cami avlusundao saatte cafeler kapali nerde içecegiz ki
arabayı yol kenarına çeker termosla evden kahve getiririz.bu arada o nasıl konu öyle 3 4 sayfa baktım aman allahımmmmo saatte cafeler kapali nerde içecegiz ki
kadin kafa buldum yazdi kiz en sonarabayı yol kenarına çeker termosla evden kahve getiririz.bu arada o nasıl konu öyle 3 4 sayfa baktım aman allahımmmm
ben artık yatırım topiği ve burada takılacağım.bdv de akıl sağlığım zorlanmaya başladı özellikle bu akşamkadin kafa buldum yazdi kiz en son
umarim gitmemben artık yatırım topiği ve burada takılacağım.bdv de akıl sağlığım zorlanmaya başladı özellikle bu akşam
gitmezsin konu baştan sona ofsayt zaten.tek gitmesi gereken konu sahibiumarim gitmem
umarımgitmezsin konu baştan sona ofsayt zaten.tek gitmesi gereken konu sahibi
arabasını övüp duruyor ya gece gece cinlerim tepeme çıktı.kendi kendine park edebiliyormuş bak bakkkk.umarım
Yalan o bence o değilbir kadin susun cahiller ben guzelim falan diyordu kafa buluyorduk kadin hakkaten guzel çıktı
buraya doneyim bari.
cahilde dedi bize zaten
degilmis zaten ağam eğleniymiş bizimleYalan o bence o değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?