- 17 Aralık 2015
- 27.136
- 49.661
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #21.521
o kizda trol gibi geliyo bana ya.arabasını övüp duruyor ya gece gece cinlerim tepeme çıktı.kendi kendine park edebiliyormuş bak bakkkk.
ayy bir de atanıp öğretmen olmak istiyor.tüm dualarım atanmaması üzerine.o kizda trol gibi geliyo bana ya.
umarim oyle olurayy bir de atanıp öğrenmek olmak istiyor.tüm dualarım atanmaması üzerine.
olacak olacak bu konuda inancım tamumarim oyle olur
Bana mı diyon?
yazık yaolacak olacak bu konuda inancım tam
şaka olmalı .tüm site farkında dalga geçiyorlar öğretmeninden avukatına kendisiyleyazık yabelki mesleki açıdan başarılı bilgili bir insandır
yazıkşaka olmalı .tüm site farkında dalga geçiyorlar öğretmeninden avukatına kendisiyle
motora bağlamış gibi yazıyor kimseye aldırmadan her konusunda.3 yaşından beri okulların içindeyim kendim de öğretmenlik yaptım çok çeşitli öğretmen gördüm ama böylesine rastlamadım deniz.denizin öğretmeni olduğunu düşünsene amanınnnnn
zorunlu banlıchamallows nereyeeee biraz dikkat yahu kafa dağıttığımız Bi burası var birisi bile gitse valla buruk oluyo hem bu sıralar zorunlunick de yok nerde acaba
aşırı sakin ya, yaziyosun yaziyosun sinirden kopuruyosun yazarken, gayet sakin sakin cevap veriyomotora bağlamış gibi yazıyor kimseye aldırmadan her konusunda.3 yaşından beri okulların içindeyim kendim de öğretmenlik yaptım çok çeşitli öğretmen gördüm ama böylesine rastlamadım deniz.denizin öğretmeni olduğunu düşünsene amanınnnnn
Yaa o da mı gitti insanı çileden çıkarıyorlar bazen ciddenzorunlu banlı
ya valla oylesine yorum yapmaya girdim, baktim ortam kımıl kımıl
Benim adamım ya oaşırı sakin ya, yaziyosun yaziyosun sinirden kopuruyosun yazarken, gayet sakin sakin cevap veriyo
daha da gitmeyecegim ya bdv yeYaa o da mı gitti insanı çileden çıkarıyorlar bazen ciddensen kapılma kımıltılara
değisik bir tip cidden.Benim adamım ya o
Hiç ilginç Bi konu bulamıyorum giriyorum içerik aynı cümleler değişmiş gibi sankidaha da gitmeyecegim ya bdv yezaten pandemiden beri bitti orada sürekli ayni kisiler ayni konular.
Ay ben Bi ara ciddi çileden çıktım yok kv yok babasının akrabası yok isim değiştirmesi Baktım bu kız böyle amaaan salla dedimdeğisik bir tip cidden.
kaynanası halılara örtü serdirmiş eskimesinler diye.onun bile konusunu açtı.sobalı eski evde oturuyor kredi kartı borcu var tonla açtığı konularda yazmıştı.şimdi de 2. araba almaktan bahsediyor.eşi asgari ücretli kendisinin atanmasının imkansız olduğunu az önce başka öğretmenler yazdı.ama bizimki hala yazıyor kimseye aldırmadanAy ben Bi ara ciddi çileden çıktım yok kv yok babasının akrabası yok isim değiştirmesi Baktım bu kız böyle amaaan salla dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?