- 17 Aralık 2015
- 27.136
- 49.661
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #21.541
hayalperest sanirim.kaynanası halılara örtü serdirmiş eskimesinler diye.onun bile konusunu açtı.sobalı eski evde oturuyor kredi kartı borcu var tonla açtığı konularda yazmıştı.şimdi de 2. araba almaktan bahsediyor.eşi asgari ücretli kendisinin atanmasının imkansız olduğunu az önce başka öğretmenler yazdı.ama bizimki hala yazıyor kimseye aldırmadan
Ama ne yazarsan yaz sana kötü birsey demiyo nasıl bi sabır varsa kızda ister dalga geç ister saydır hiçç teşekkür ederim deyip geçiyokaynanası halılara örtü serdirmiş eskimesinler diye.onun bile konusunu açtı.sobalı eski evde oturuyor kredi kartı borcu var tonla açtığı konularda yazmıştı.şimdi de 2. araba almaktan bahsediyor.eşi asgari ücretli kendisinin atanmasının imkansız olduğunu az önce başka öğretmenler yazdı.ama bizimki hala yazıyor kimseye aldırmadan
Kaynana işi biliyor, sobalı evde eşyalara kurum yağacak, duman yağacak, yanmış odunun kokusu sinecek. Az akıl olsa bizim kızda, yanaşır bişeyler kapar.kaynanası halılara örtü serdirmiş eskimesinler diye.onun bile konusunu açtı.sobalı eski evde oturuyor kredi kartı borcu var tonla açtığı konularda yazmıştı.şimdi de 2. araba almaktan bahsediyor.eşi asgari ücretli kendisinin atanmasının imkansız olduğunu az önce başka öğretmenler yazdı.ama bizimki hala yazıyor kimseye aldırmadan
evet asla kötü söz yazmadı kimseye allahı var.ama kaale de almıyorAma ne yazarsan yaz sana kötü birsey demiyo nasıl bi sabır varsa kızda ister dalga geç ister saydır hiçç teşekkür ederim deyip geçiyo
Bilemezsin ki ceycey ya ne durumda kafası nasıl çalışıyoevet asla kötü söz yazmadı kimseye allahı var.ama kaale de almıyor
iyi de bizim devrelerden ne istiyor?resmen beynimiz yanıyor konularındaBilemezsin ki ceycey ya ne durumda kafası nasıl çalışıyo
Öyle deme insan alışıyor Bi süre sonra konu açmayınca ben merak ediyorum acaba naptı diye geçenlerde de sormuştum yaiyi de bizim devrelerden ne istiyor?resmen beynimiz yanıyor konularında
Virüs patladı deniz çift maskeyle çık . Çocuğu kimseyle oynatma. Kuzenin okulunda 5 öğretmen arkadaşı yakalanmış çocuklardan kapmışlar. Kızı din sınavına götürdüm bugün okula. Ne mesafe var ne doğru düzgün maske. Ordan tedirgin eve döndük tam parkederken koruma kıyafetli 2 adamla karşılaştık apartman önünde. Kız korktu ağladı. Sordum aynı evden 3 kişide varmış onlara gelmişler. Çember daralıyor korku filmi gibi herşey10 gun sonra ramazan geliyo diye iyice coşar fiyatlar
uzun suredir market ucreti odemiyodum, alip odemeyi beklemeden kaciyodum.
bir poset bile olmayan esyaya 90 lira dedi
ben cift maskeyliyim zaten deniz kimseyle oynayamiyo, oynarsada mecbur maskeli olmalarina dikkat ediyorumVirüs patladı deniz çift maskeyle çık . Çocuğu kimseyle oynatma. Kuzenin okulunda 5 öğretmen arkadaşı yakalanmış çocuklardan kapmışlar. Kızı din sınavına götürdüm bugün okula. Ne mesafe var ne doğru düzgün maske. Ordan tedirgin eve döndük tam parkederken koruma kıyafetli 2 adamla karşılaştık apartman önünde. Kız korktu ağladı. Sordum aynı evden 3 kişide varmış onlara gelmişler. Çember daralıyor korku filmi gibi herşey
Yarın alısverise cıkacagım ulasamazsanız fise bakarken kalp krizi gecirmisimdirsalca mantar makarna 3 4 paket puding bir orta boy cips birde supriz yumurtaya 90 lira verdim a dostlar
herseye hazirlikli olYarın alısverise cıkacagım ulasamazsanız fise bakarken kalp krizi gecirmisimdir
Bildiğim kadarıyla yansıyor (vakalar ikamet olarak göründüğünden)Iyi aksamlar kizlar.chamallows bebeklinick H Heytttt be Neyapsamkisimdi Khomyuk filmdelisi Ay tenli anne Bisey sormak istiyorum. Diyelim bir mahallede yoğun pozitif vaka var ama pozitif vakalar hes uygulamasi kullanmasa da ayni mahallede uygulamaya bakan biri bu yoğunluğu görüyor mu, uygulamaya yansıyor mu?
Hep bir dedikodu vardir ya aaaa komsular bizim burda cokmuuuus, ama.uygulamadan bakiyorum düşük görünüyor. Ben de ikamete dayali diye düşünüyorum.Bildiğim kadarıyla yansıyor (vakalar ikamet olarak göründüğünden)
Yanlış biliyor da olabilirim bu arada cok bilgi sahibi olduğum biri konu değil
Şöyle aslında mesela bir komşu pozitif cıkıyor ya hemen baslıyor dedikodu, öldük bittik diyeHep bir dedikodu vardir ya aaaa komsular bizim burda cokmuuuus, ama.uygulamadan bakiyorum düşük görünüyor. Ben de ikamete dayali diye düşünüyorum.
iyi akşamlar audrey, ben yansiyor diye biliyorum.Iyi aksamlar kizlar.chamallows bebeklinick H Heytttt be Neyapsamkisimdi Khomyuk filmdelisi Ay tenli anne Bisey sormak istiyorum. Diyelim bir mahallede yoğun pozitif vaka var ama pozitif vakalar hes uygulamasi kullanmasa da ayni mahallede uygulamaya bakan biri bu yoğunluğu görüyor mu, uygulamaya yansıyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?