Geçinemeyenler kulübü

hayalperest sanirim.
olmak isteyipde olamadigi seyleri burda olmuş gibi yazarak kendisinimi rahatlatiyor acaba

Ama ne yazarsan yaz sana kötü birsey demiyo nasıl bi sabır varsa kızda ister dalga geç ister saydır hiçç teşekkür ederim deyip geçiyo

Kaynana işi biliyor, sobalı evde eşyalara kurum yağacak, duman yağacak, yanmış odunun kokusu sinecek. Az akıl olsa bizim kızda, yanaşır bişeyler kapar.

10 gun sonra ramazan geliyo diye iyice coşar fiyatlar
uzun suredir market ucreti odemiyodum, alip odemeyi beklemeden kaciyodum.
bir poset bile olmayan esyaya 90 lira dedi

10 gun sonra ramazan geliyo diye iyice coşar fiyatlar
uzun suredir market ucreti odemiyodum, alip odemeyi beklemeden kaciyodum.
bir poset bile olmayan esyaya 90 lira dedi
Virüs patladı deniz çift maskeyle çık . Çocuğu kimseyle oynatma. Kuzenin okulunda 5 öğretmen arkadaşı yakalanmış çocuklardan kapmışlar. Kızı din sınavına götürdüm bugün okula. Ne mesafe var ne doğru düzgün maske. Ordan tedirgin eve döndük tam parkederken koruma kıyafetli 2 adamla karşılaştık apartman önünde. Kız korktu ağladı. Sordum aynı evden 3 kişide varmış onlara gelmişler. Çember daralıyor korku filmi gibi herşey

ben cift maskeyliyim zaten deniz kimseyle oynayamiyo, oynarsada mecbur maskeli olmalarina dikkat ediyorum
okullari kapatmadilar bi.
annemde sabah abillerin komsusuydu sanirim onlardan bahsediyordu iki komsu evdeki herkes 5 er 6 sar kisi

Son düzenleme:
Bildiğim kadarıyla yansıyor (vakalar ikamet olarak göründüğünden)
Yanlış biliyor da olabilirim bu arada cok bilgi sahibi olduğum biri konu değil

Bildiğim kadarıyla yansıyor (vakalar ikamet olarak göründüğünden)
Yanlış biliyor da olabilirim bu arada cok bilgi sahibi olduğum biri konu değil
Hep bir dedikodu vardir ya aaaa komsular bizim burda cokmuuuus, ama.uygulamadan bakiyorum düşük görünüyor. Ben de ikamete dayali diye düşünüyorum.

Hep bir dedikodu vardir ya aaaa komsular bizim burda cokmuuuus, ama.uygulamadan bakiyorum düşük görünüyor. Ben de ikamete dayali diye düşünüyorum.
Şöyle aslında mesela bir komşu pozitif cıkıyor ya hemen baslıyor dedikodu, öldük bittik diye

iyi akşamlar audrey, ben yansiyor diye biliyorum.
yan blokta yasli kari koca komsularimiz hastaydi, eminim ki hes falan kullanmiyorlardir bulundugum alanda kirmizi gorundu hemen o ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…