- 17 Aralık 2015
- 27.136
- 49.661
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #21.561
yakininda bos arazi cevre yolu vs varsa oyle gorunuyor.Hep bir dedikodu vardir ya aaaa komsular bizim burda cokmuuuus, ama.uygulamadan bakiyorum düşük görünüyor. Ben de ikamete dayali diye düşünüyorum.
bugün tam arabayı park ederken o korkunç kıyafetli ekiple karşılaştım ödüm koptu.asansöre binmedik 6 kat çıktık.sonra evde yiyecek eksiği vardı haydiii 6 kat indm markete gittim sonra o kadar yiyeceği 6 kat tekrar yukarı taşıdım yangın merdiveninden.yakından görünce çok ürkütücü .şimdi tanımasam da apartmandaki virüslülere gıcığımŞöyle aslında mesela bir komşu pozitif cıkıyor ya hemen baslıyor dedikodu, öldük bittik diye
Haydaaa bak onu hic jesaba katmamıştım aaaa.yakininda bos arazi cevre yolu vs varsa oyle gorunuyor.
benim karsim cevre yolu mesele etrafim kirmizi dolu olmasina ragmen dusuk riskli bolgede gorunuyorum
melek girmez sokağı riskli mi acaba merak ettim gece gece?Haydaaa bak onu hic jesaba katmamıştım aaaa.
cevre yolumu yakin :)Haydaaa bak onu hic jesaba katmamıştım aaaa.
Virüs havadan bulasiyor diye düşünmeli miyiz? Çift maskeliyim.hep pek bi yere elimle dokunmam.anahtarlar sag olsun sonra da yikarim.bugün tam arabayı park ederken o korkunç kıyafetli ekiple karşılaştım ödüm koptu.asansöre binmedik 6 kat çıktık.sonra evde yiyecek eksiği vardı haydiii 6 kat indm markete gittim sonra o kadar yiyeceği 6 kat tekrar yukarı taşıdım yangın merdiveninden.yakından görünce çok ürkütücü .şimdi tanımasam da apartmandaki virüslülere gıcığım
Ay sen çok yaşa e mi ne güldüm ya gece gecemelek girmez sokağı riskli mi acaba merak ettim gece gece?
Bingo! Ya sürekli bir dedikodu dolaşıyor bakıyorum düşük ya da orta riskli görünüyor. Hangisi yalann söylüyor diyorumcevre yolumu yakin :)
Yok ya bulasmıyor havadan. Ben cogu zaman mecburiyetten covidli hastaların tasındıgı asansöre biniyorum.Virüs havadan bulasiyor diye düşünmeli miyiz? Çift maskeliyim.hep pek bi yere elimle dokunmam.anahtarlar sag olsun sonra da yikarim.
O ne be?Biontech ler gelmiş. Bugün annemin kankalarından biri acıbademde biontech olmuş, hava atmış annemlere whatsapp grupta
Heheyt ben düşükteyim.
İyileşti apartman görevlimiz
Şifa olsun inşallahBiontech ler gelmiş. Bugün annemin kankalarından biri acıbademde biontech olmuş, hava atmış annemlere whatsapp grupta
Alman aşısının adı başka mıydı??O ne be?
cısssss yani aşı alaman aşısıO ne be?
Hava değil, damlacık.Virüs havadan bulasiyor diye düşünmeli miyiz? Çift maskeliyim.hep pek bi yere elimle dokunmam.anahtarlar sag olsun sonra da yikarim.
Ben de o konuda rahat davraniyorum da o yüzden merak ettim.Yok ya bulasmıyor havadan. Ben cogu zaman mecburiyetten covidli hastaların tasındıgı asansöre biniyorum.
Annemler ilk vurulanlardan ya yaştan çin aşısı vuruldular. Gençler hava atıyor genç dediysem 60Şifa olsun inşallah
Ben asansöre binemiyorum ama dördüncü katta oturmamın etkisi sanırım. Daha üst kat olsa binerdimBen de o konuda rahat davraniyorum da o yüzden merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?