Geçinemeyenler kulübü

Hep bir dedikodu vardir ya aaaa komsular bizim burda cokmuuuus, ama.uygulamadan bakiyorum düşük görünüyor. Ben de ikamete dayali diye düşünüyorum.
yakininda bos arazi cevre yolu vs varsa oyle gorunuyor.
benim karsim cevre yolu mesele etrafim kirmizi dolu olmasina ragmen dusuk riskli bolgede gorunuyorum

Şöyle aslında mesela bir komşu pozitif cıkıyor ya hemen baslıyor dedikodu, öldük bittik diye
bugün tam arabayı park ederken o korkunç kıyafetli ekiple karşılaştım ödüm koptu.asansöre binmedik 6 kat çıktık.sonra evde yiyecek eksiği vardı haydiii 6 kat indm markete gittim sonra o kadar yiyeceği 6 kat tekrar yukarı taşıdım yangın merdiveninden.yakından görünce çok ürkütücü .şimdi tanımasam da apartmandaki virüslülere gıcığım

Virüs havadan bulasiyor diye düşünmeli miyiz? Çift maskeliyim.hep pek bi yere elimle dokunmam.anahtarlar sag olsun sonra da yikarim.

Virüs havadan bulasiyor diye düşünmeli miyiz? Çift maskeliyim.hep pek bi yere elimle dokunmam.anahtarlar sag olsun sonra da yikarim.
Hava değil, damlacık.
Bu da şu demek, ağız burun göz sıvısı.
Gözle görülmeyecek kadar minicik şekillerde hasta insan hapşırık tıksırığı ile havaya ya da nesneye geçiyor, orada belirli süre sonra etkinliğini kaybediyor.
Havada asılı çok soğuk derecelerde 10 dk ama ısınam havada mümkün değil denmişti.
Dolayısıyla insandan uzak durmak, maske kullanmak, elleri hiçbir şekilde ağız burun gözle temas ettirmemek ve sık sık temizlemekle korunabiliyoruz.
Koluna yapışan korona seni hasta etmez ama onun vücuduna girmesini sağlarsan eder.
Ha bir de virüs yoğunluğu var, uzmanlar bugüne kadar karşılaşılmamış olması imkansız ama az sayıda virüsün vücudu hasta etmeyeceğini, doğal bağışıklık gelişeceğini belirtiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…