- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.967
- 298
- 31
- Konu Sahibi chamallows
-
- #21.581
Ek olarak hava ile temas etmiş virüslü elini burnuna soksan bile hasta etme olasılığı cok düşük. Burada da virüs yükü devreye giriyorHava değil, damlacık.
Bu da şu demek, ağız burun göz sıvısı.
Gözle görülmeyecek kadar minicik şekillerde hasta insan hapşırık tıksırığı ile havaya ya da nesneye geçiyor, orada belirli süre sonra etkinliğini kaybediyor.
Havada asılı çok soğuk derecelerde 10 dk ama ısınam havada mümkün değil denmişti.
Dolayısıyla insandan uzak durmak, maske kullanmak, elleri hiçbir şekilde ağız burun gözle temas ettirmemek ve sık sık temizlemekle korunabiliyoruz.
Koluna yapışan korona seni hasta etmez ama onun vücuduna girmesini sağlarlar eder.
Ha bir de virüs yoğunluğu var, uzmanlar bugüne kadar karşılaşılmamış olması imkansız ama az sayıda virüsün vücudu hasta etmeyeceğini, doğal bağışıklık gelişeceğini belirtiyor.
Ben de cevremdekileri cin yaptırdım, sorarlarsa cin istiyoruz diyin dedirttim ahshdjdkfAnnemler ilk vurulanlardan ya yaştan çin aşısı vuruldular. Gençler hava atıyor genç dediysem 60
Sağlıkçılar ondan daha ağır atlatıyorlar ne yazık kiEk olarak hava ile temas etmiş virüslü elini burnuna soksan bile hasta etme olasılığı cok düşük. Burada da virüs yükü devreye giriyor
Yaptığımız bu da cok merak ediyorum acaba gecirdik mi diye.Hava değil, damlacık.
Bu da şu demek, ağız burun göz sıvısı.
Gözle görülmeyecek kadar minicik şekillerde hasta insan hapşırık tıksırığı ile havaya ya da nesneye geçiyor, orada belirli süre sonra etkinliğini kaybediyor.
Havada asılı çok soğuk derecelerde 10 dk ama ısınam havada mümkün değil denmişti.
Dolayısıyla insandan uzak durmak, maske kullanmak, elleri hiçbir şekilde ağız burun gözle temas ettirmemek ve sık sık temizlemekle korunabiliyoruz.
Koluna yapışan korona seni hasta etmez ama onun vücuduna girmesini sağlarsan eder.
Ha bir de virüs yoğunluğu var, uzmanlar bugüne kadar karşılaşılmamış olması imkansız ama az sayıda virüsün vücudu hasta etmeyeceğini, doğal bağışıklık gelişeceğini belirtiyor.
Ben mecburum otoparktan 15 kat çıkamam valla.Ben asansöre binemiyorum ama dördüncü katta oturmamın etkisi sanırım. Daha üst kat olsa binerdim
Ben alman olcam hava atcam bugün hava atmışlar annemeBen de cevremdekileri cin yaptırdım, sorarlarsa cin istiyoruz diyin dedirttim ahshdjdkf
abla sen de vardır işyerinden 2 gramcık virüs paketleyip göndersene banaEk olarak hava ile temas etmiş virüslü elini burnuna soksan bile hasta etme olasılığı cok düşük. Burada da virüs yükü devreye giriyor
Fakirliğin ender avantajları filmcim, rezidansta oturmayınca alçak evde oturuyorsun asansörden pratik oluyor merdivenle çıkmalBen mecburum otoparktan 15 kat çıkamam valla.
Binerken havaya sıkıyorum belki bir ruh hastası 1 dk önce her yere hapşırmış olabilir diye, inerken de ardımdan yine sıkıyorum.
Zaten tuşları ellemem, anahtarla basıp anahtarıma kolonya sıkıyorum.
Arada hayrına tüm tuşlara da sıkıyorum
Hayırlısı artık, elbet geçireceğiz o ya da bu şekilde.Yaptığımız bu da cok merak ediyorum acaba gecirdik mi diye.
Valla o zaman villada oturanları hint fakiri mi ilan ediyoruz, ah keşke vah keşkeFakirliğin ender avantajları filmcim, rezidansta oturmayınca alçak evde oturuyorsun asansörden pratik oluyor merdivenle çıkmal
Hastanede bir kisi olursa gittiSağlıkçılar ondan daha ağır atlatıyorlar ne yazık ki
Onlar gerçek zengin, sen orta zengin bense bir garip fakirValla o zaman villada oturanları hint fakiri mi ilan ediyoruz, ah keşke vah keşke
Bana da ters orantı var gibi geliyor.
Burda bir kapı var kolunu göndereyim yala. %100 garantiabla sen de vardır işyerinden 2 gramcık virüs paketleyip göndersene bana
Az önce ev baktım yalan değil, az katlı hatta mümkünse bahçe katı olan bir eve.Onlar gerçek zengin, sen orta zengin bense bir garip fakir
Ya ben bu eve bir ısınamadım ama yenisini alacak gücüm de yok. Homurdanıyorum ondan her fırsattaAz önce ev baktım yalan değil, az katlı hatta mümkünse bahçe katı olan bir eve.
Paramız gene yetmedi
Burada valla ters orantı, bina ne kadar yüksek ise o kadar kutu gibi hayata mecbursun.
Paran varsa yayılır, yere yaklaşırsın
doğru söylüyor kadın .Az önce ev baktım yalan değil, az katlı hatta mümkünse bahçe katı olan bir eve.
Paramız gene yetmedi
Burada valla ters orantı, bina ne kadar yüksek ise o kadar kutu gibi hayata mecbursun.
Geçen ankaradan ev baktım. 1milyon yazıyordu. Dedim ki amannnn angara senin neyine dögçglglglgkflAz önce ev baktım yalan değil, az katlı hatta mümkünse bahçe katı olan bir eve.
Paramız gene yetmedi
Aynen aynen.Ya ben bu eve bir ısınamadım ama yenisini alacak gücüm de yok. Homurdanıyorum ondan her fırsatta
çorumdan 600 bine aldı kızımın kuzeni.çorum yahuu allahın çorum uGeçen ankaradan ev baktım. 1milyon yazıyordu. Dedim ki amannnn angara senin neyine dögçglglglgkfl
1 ucuz ayol.Geçen ankaradan ev baktım. 1milyon yazıyordu. Dedim ki amannnn angara senin neyine dögçglglglgkfl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?