- 17 Aralık 2015
- 27.136
- 49.660
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #21.621
yani? biriyle temas etmedim havadan virusle temasim oldu bisey olmuyormuEk olarak hava ile temas etmiş virüslü elini burnuna soksan bile hasta etme olasılığı cok düşük. Burada da virüs yükü devreye giriyor
Şuan baktım, askeriye de öyle görünüyor bir tık yüksek sadece.askeriyede farklıdır film.normal memurluk böyle
Yok canım olmaz. Tek bulaş yolu damlacık gözüne agzına gözüne birinin ağzından damlacık girmesiyani? biriyle temas etmedim havadan virusle temasim oldu bisey olmuyormu
Havada asılı kalmıyor deniz.yani? biriyle temas etmedim havadan virusle temasim oldu bisey olmuyormu
gidiyim de azicik inteenetten guzel daire bakip icine yerlesiyim hayallerim deValla hemşirem ank uçtu.
Ablama ev arıyorduk ya gayet 65 metrekare evler 800 900, 1.2 falan.
Bir tane konumu şahane iyi ve ucuza bulduk yapıştık.
Semt etkili ama öyle olmayacak bir yerde bile milyonluk ev var.
O evi alıp iyi semte koyunca 5 milyon oluyor zaten.
Daire ya, Allahın dairesi 7 8 milyon olur mu, oluyor, bildiğim çokça site var.
anladim maruz kaldigin virus sayisi onemli yaniHavada asılı kalmıyor deniz.
Hadi kaldı diyelim, yoğunluk olamayacağından hasta olamazsın muhtemelen, sürekli maruz kalmam lazım.
Yani hasta bir insanla maskesiz şekilde kapalı alanda belirli bir süre geçirip teneffüs etmen lazım.
İşte ben de birkaç saat önce aynı hayalleri kurdum.gidiyim de azicik inteenetten guzel daire bakip icine yerlesiyim hayallerim de
Çok şaşkınım şu an emeklilik ikramiyesi diye bir şey mi var? Ne bu şu bes falan mı2020 yılını buldum bak film
bakma bakma baktıkça depresyonumuz artıyor.biz gezerden pijama takımı falan bakalım en iyisi ya da marketlerin aktüel ürün katologları neyimize yetmiyorgidiyim de azicik inteenetten guzel daire bakip icine yerlesiyim hayallerim de
benim hobim ya pahali ev bakmak.İşte ben de birkaç saat önce aynı hayalleri kurdum.
Evi de buldum falan ha bu arada normal daire villa falan değil.
Sadece 1 oda daha fazla şuankinden, daha büyük.
Şöyle küçük bir sorun çıktı, para yok
bakip bakip nasil bi para kazanma sekliniz var acaba şer...sizler diyip sinirlenip cikiyorumbakma bakma baktıkça depresyonumuz artıyor.biz gezerden pijama takımı falan bakalım en iyisi ya da marketlerin aktüel ürün katologları neyimize yetmiyor
nasıl sığayım ayol oraya en az 3 yatak odası lazım bize.bir de tv hobi odası desen 4+1 şart ayrı tv odam olmazsa adamı boğazlarım borsa oynarken kaybedince neler sıralıyor bir duysanızOhoo.
Yaşamkent anka caddesine gir, bak orakilere.
İstersen 1+1 hemen var tanıdık, 690 bin tl.
Ezberledim, hatmettim ben birkaç haftadır.
Apartman dairesi deme bana.benim hobim ya pahali ev bakmak.
villa ya bakmiyorum ama ruhum fakir benim apartman dairesi
anaaa kiz emekli olunca toplu para aliyosun ya bilmiyomusunKızlar cevap versenize ya şu emeklilik ikramiyesi ne ilk defa duyuyorum.
kıdem tazminatı deniyor artık adına sanırımKızlar cevap versenize ya şu emeklilik ikramiyesi ne ilk defa duyuyorum.
deniz siz emekli olunca ikramiye yanına 1 tonda sabun vermeleri lazım.anaaa kiz emekli olunca toplu para aliyosun ya bilmiyomusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?