- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.967
- 298
- 31
- Konu Sahibi chamallows
-
- #21.661
Kolejden bahsetmiyorum tabi ki, ben de kolej mezunuyum. Araba için söylemiştimçocuk sahibi olmadan büyük konuşmainsan evladı için herşeyin iyisini vermek istiyor olmayınca da üzülüyor.kolej lğks değil ki ayrıca.sadece şu durumda pandemi de gelirimiz düştüğü için bize pahalı.büyük şehirde dibimdeki okula göndereyim olayı olmuyor maalesef.
5 birkenim var yeter artık ölene kadarbirken terlik alırsın bolca.zaten 700 tl olmuşlar.
onu şimdi istemiyor ki iyi bir üniversite kazanırsam hediye alın diyor ki haklı.büyük şehirde toplu taşıma bir rezalet.Kolejden bahsetmiyorum tabi ki, ben de kolej mezunuyum. Araba için söylemiştim
neden olmasin ya bizim zamanimiz da gayette oluyordu yani.çocuk sahibi olmadan büyük konuşmainsan evladı için herşeyin iyisini vermek istiyor olmayınca da üzülüyor.kolej lğks değil ki ayrıca.sadece şu durumda pandemi de gelirimiz düştüğü için bize pahalı.büyük şehirde dibimdeki okula göndereyim olayı olmuyor maalesef.
Aksam aksam zengin oldumtabiki aliyosun
Haklı değil bence, babamın parası olmasına ragmen gayet toplu taşımayla falan gittim. Gereksiz mükemmelliyetçilik seninkionu şimdi istemiyor ki iyi bir üniversite kazanırsam hediye alın diyor ki haklı.büyük şehirde toplu taşıma bir rezalet.
yok yetmiyor anca biri aliniyo istene bereketli paraymış yahuu herkese yetiyor
100binle anca 5 burma alırlar dkfkfkfkdkdevin hanimi kendine 6 li burma ister, kizi araba ister, oglu araba ister baba yazlik alacagim der yada koye ev yapacagim der genelde boyledir yani
daha çok var hacıAksam aksam zengin oldum
dil çok önem kazandı işe girmede yurtdışına gitmede ve akademik kariyerde.e dilde kolejde var devlette yok maalesef.eskiden tırıvırı bir üniversite bile bitirsen işin hazırdı mezun olunca.şimdilerde istersen bilgisayar mühendisi ol iş miş yok.neden olmasin ya bizim zamanimiz da gayette oluyordu yani.
bu kolej özel okul olayi son yillarda çok arttı oda egitim sistemindeki degisiklikler vs ile alakali bence.
dur deniz korkutma tam sevinmişti para gelecek diye .kalbine indirmedaha çok var hacızaten o kidem tazminatlarida bi sallantida ya dur bakalim
Ben zaten emekli olmayacağım muhtemelen. 3-5 sene çalışır bırakırım. İdealistiz de o kadar değildaha çok var hacızaten o kidem tazminatlarida bi sallantida ya dur bakalim
aman zaten haberi yokmus yine yokmuş gibi davranirdur deniz korkutma tam sevinmişti para gelecek diye .kalbine indirme
babanın eli sıkıymış.ben alırım valla.toplu taşımada tacizcisi var virüslüsü var takıntılısı var ayakta gitmesi var uzun mesafeyi.kıyamam 1 çocukla kalırım o arabayı da alırımHaklı değil bence, babamın parası olmasına ragmen gayet toplu taşımayla falan gittim. Gereksiz mükemmelliyetçilik seninki
aaa ciddimisin?Ben zaten emekli olmayacağım muhtemelen. 3-5 sene çalışır bırakırım. İdealistiz de o kadar değil
Ahahahahaha evde fazladan araba vardı, eli sıkı değildi. Öğrenciliğimi öğrenci gibi yaşadım sadece, mezun olur olmaz da aldım kapıdanbabanın eli sıkıymış.ben alırım valla.toplu taşımada tacizcisi var virüslüsü var takıntılısı var ayakta gitmesi var uzun mesafeyi.kıyamam 1 çocukla kalırım o arabayı da alırım
Aaa öyle alınıyor mu ya??? Yok ya uzun süre bu işi yapamam. Başka alanlara yönelirim belki, işimi çok seviyorum insanlara yardım etmek her gün sayısız dua almak harika ama ııııh.aaa ciddimisin?
neden ?
bayanin calismasi kadae guzel bir seymi var.
mesleginde gayet guzel neden birskiyosun?
birakirkende alirsin bir para 5 senelik tazminatin
ben gayet tasarrufluyum kuzum.çevremde herkes kreşe gönderdi özel anaokuluna gönderdi koleje gönderdi 4. sınıf oldu hala devlette benim çocuğum.ha kreşe gönderenlerde haklı çünkü şartları göndermelerini gerektiriyor.eğitim yarışında geride kalmasın diye tabiki okul da düşüneceğim arabasını da.lüks araç demiyorum ki ayağını yerden kesecek kadar bir araç olsa yeter.iyisini kendi çalışır alır zatenAhahahahaha evde fazladan araba vardı, eli sıkı değildi. Öğrenciliğimi öğrenci gibi yaşadım sadece, mezun olur olmaz da aldım kapıdaniyi ki senin gibi değillermiş bence
Cey, dil kolejde molejde yok, çocuğun kendinde var.dil çok önem kazandı işe girmede yurtdışına gitmede ve akademik kariyerde.e dilde kolejde var devlette yok maalesef.eskiden tırıvırı bir üniversite bile bitirsen işin hazırdı mezun olunca.şimdilerde istersen bilgisayar mühendisi ol iş miş yok.
ben calisma hayatini birakacaksin sandim tamamen.Aaa öyle alınıyor mu ya??? Yok ya uzun süre bu işi yapamam. Başka alanlara yönelirim belki, işimi çok seviyorum insanlara yardım etmek her gün sayısız dua almak harika ama ııııh.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?