Geçinemeyenler kulübü

Kolejden bahsetmiyorum tabi ki, ben de kolej mezunuyum. Araba için söylemiştim

neden olmasin ya bizim zamanimiz da gayette oluyordu yani.
bu kolej özel okul olayi son yillarda çok arttı oda egitim sistemindeki degisiklikler vs ile alakali bence.

onu şimdi istemiyor ki iyi bir üniversite kazanırsam hediye alın diyor ki haklı.büyük şehirde toplu taşıma bir rezalet.
Haklı değil bence, babamın parası olmasına ragmen gayet toplu taşımayla falan gittim. Gereksiz mükemmelliyetçilik seninki

ne bereketli paraymış yahuu herkese yetiyor
yok yetmiyor anca biri aliniyo iste en fazla ikisi yani bir araba 6 da burma gibi, geriye kalan avuc yaliyor ve genelde galip gelen evin annesi oluyor
sacimi suourge ettim dislerimi doktum kendimi heba ettim 6 tane burma gormeden olecegim, gun yuzumu gordum sanki naralari esliginde

neden olmasin ya bizim zamanimiz da gayette oluyordu yani.
bu kolej özel okul olayi son yillarda çok arttı oda egitim sistemindeki degisiklikler vs ile alakali bence.
dil çok önem kazandı işe girmede yurtdışına gitmede ve akademik kariyerde.e dilde kolejde var devlette yok maalesef.eskiden tırıvırı bir üniversite bile bitirsen işin hazırdı mezun olunca.şimdilerde istersen bilgisayar mühendisi ol iş miş yok.

Haklı değil bence, babamın parası olmasına ragmen gayet toplu taşımayla falan gittim. Gereksiz mükemmelliyetçilik seninki
babanın eli sıkıymış.ben alırım valla.toplu taşımada tacizcisi var virüslüsü var takıntılısı var ayakta gitmesi var uzun mesafeyi.kıyamam 1 çocukla kalırım o arabayı da alırım

Ben zaten emekli olmayacağım muhtemelen. 3-5 sene çalışır bırakırım. İdealistiz de o kadar değil
aaa ciddimisin?
neden ?
bayanin calismasi kadae guzel bir seymi var.
mesleginde gayet guzel neden birskiyosun?
birakirkende alirsin bir para 5 senelik tazminatin

babanın eli sıkıymış.ben alırım valla.toplu taşımada tacizcisi var virüslüsü var takıntılısı var ayakta gitmesi var uzun mesafeyi.kıyamam 1 çocukla kalırım o arabayı da alırım
Ahahahahaha evde fazladan araba vardı, eli sıkı değildi. Öğrenciliğimi öğrenci gibi yaşadım sadece, mezun olur olmaz da aldım kapıdan iyi ki senin gibi değillermiş bence

aaa ciddimisin?
neden ?
bayanin calismasi kadae guzel bir seymi var.
mesleginde gayet guzel neden birskiyosun?
birakirkende alirsin bir para 5 senelik tazminatin
Aaa öyle alınıyor mu ya??? Yok ya uzun süre bu işi yapamam. Başka alanlara yönelirim belki, işimi çok seviyorum insanlara yardım etmek her gün sayısız dua almak harika ama ııııh.

Ahahahahaha evde fazladan araba vardı, eli sıkı değildi. Öğrenciliğimi öğrenci gibi yaşadım sadece, mezun olur olmaz da aldım kapıdan iyi ki senin gibi değillermiş bence
ben gayet tasarrufluyum kuzum.çevremde herkes kreşe gönderdi özel anaokuluna gönderdi koleje gönderdi 4. sınıf oldu hala devlette benim çocuğum.ha kreşe gönderenlerde haklı çünkü şartları göndermelerini gerektiriyor.eğitim yarışında geride kalmasın diye tabiki okul da düşüneceğim arabasını da.lüks araç demiyorum ki ayağını yerden kesecek kadar bir araç olsa yeter.iyisini kendi çalışır alır zaten

Cey, dil kolejde molejde yok, çocuğun kendinde var.
Kolejde sosyal hayat, kültürel ve spor faaliyetleri var.
Kolej dediğimiz blis, fransız, odtü değilse geçeceksin o işi.
Görümcemin kızı devlet okulunda okudu, kızda bir ing var hazırlıkları atlatı tam puanla.
Bu kız odtüde de okusaydı atlardı, kendi ilgisi ile öğrendi, arkadaşlar edindi.
Çeşitli gençlik klüplerine katıldı, yurtdışı etkinliklere gittiler lisede.
Keçiörende mahalle arası bir okuldaydı bu kız, şuan burslu şekilde elektronik mühendisliği okuyor.
Ne tedli arkadaşlarımla yurtdışına gittik, hepimiz çatapattayız işte dilde

Aaa öyle alınıyor mu ya??? Yok ya uzun süre bu işi yapamam. Başka alanlara yönelirim belki, işimi çok seviyorum insanlara yardım etmek her gün sayısız dua almak harika ama ııııh.
ben calisma hayatini birakacaksin sandim tamamen.
ben aliniyo diye biliyorum cunku maasindan kesiliyor her ay istifa etsende aliyosun sanirim devlette emin olamadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…