- 17 Aralık 2015
- 27.133
- 49.653
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #21.641
bak bu ankaranin en pahali bilmem kacinci evinin banyosu.Apartman dairesi deme bana.
Hayalim olan bir yer var Ahh ahh, sadece mutfağı 60 metrekareydi evin.
Bir gün milli piyango falan çıkarsa, alacağım onu içimde kaldı.
sabunada taktin hadeniz siz emekli olunca ikramiye yanına 1 tonda sabun vermeleri lazım.
sabun önemli yahuu.pandemi de bağımlısı olduk resmensabunada taktin hasabun onlarin olsun kidem tazminatlarimiz yanmasinda
işte o yüzden kıskanıyoruz ya seni.sabunla maskeye para yetişmiyorH Heytttt be gecen ay geldi yine sabunlarimsu pandemide hepiniz sabuna deli gibi para dokerken beleşe el yikiyorum ayol begenmedin mi
bize beleş onlarişte o yüzden kıskanıyoruz ya seni.sabunla maskeye para yetişmiyor
10 dakika kızma birader molasıbize beleş onlar
Şok oldum. Besle alakası var mı? Varsa besi iptal ettirmiştim ben çünkü.Neyapsamkisimdi biz her gun 15 sene sonra alacagimiz toplu parayla ne yapacagimizi düsünuyoruz, hatta deniz gecen gun babasina babam emekli olunca bana araba alacak dedi hepimiz o paranin hayaliyle yatip kalkiyoruz.
esefle kinım kınım kinadim seni nasil haberin olmaz yahu
hayir bes farkli bir seyŞok oldum. Besle alakası var mı? Varsa besi iptal ettirmiştim ben çünkü.
emeklilik ikramiyesinden haberi olmayan gördüğüm ilk kişi olabilirhayir bes farkli bir sey
Neyi iddia ediyorlar kiemeklilik ikramiyesinden haberi olmayan gördüğüm ilk kişi olabilirgenelde tüm ev halkı bilir ve hak iddia eder de
ben arabamı yenilemek istiyorum kız koleje gitmek istiyor artı araba da istiyor kendine.Neyi iddia ediyorlar ki
Cok yüz veriyorsunuz bence söfmfmflfben arabamı yenilemek istiyorum kız koleje gitmek istiyor artı araba da istiyor kendine.
çocuk sahibi olmadan büyük konuşmaCok yüz veriyorsunuz bence söfmfmflf
birken terlik alırsın bolca.zaten 700 tl olmuşlar.Ben de alıyor muyum yani emekli olursam ay şok dkföflfkf
evin hanimi kendine 6 li burma ister, kizi araba ister, oglu araba ister baba yazlik alacagim der yada koye ev yapacagim der genelde boyledir yaniNeyi iddia ediyorlar ki
tabiki aliyosunBen de alıyor muyum yani emekli olursam ay şok dkföflfkf
ne bereketli paraymış yahuu herkese yetiyorevin hanimi kendine 6 li burma ister, kizi araba ister, oglu araba ister baba yazlik alacagim der yada koye ev yapacagim der genelde boyledir yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?