Geçinemeyenler kulübü

Öyle, ablam eski evdeydi. Geçen senelerde kentsel dönüşüm gelecek üstüne para isterler dendi sattılar. Yani aynı mıntıka ama daha kenar yeni eve geçtiler. Sıfır bina ama bir tık düşük muhit. Bıktılar bezdiler. İnce işçilik berbat. Evde sürekli ufak tefek tadilat parası ödendi, yetmedi komşular dert. Eski ama nezih semti özlediler.
Şimdi eşime koz oldu. Sattırmıyor bana. Görüyorsun ablanı benzeri olacak. Burayı satıp bu muhitten alınmaz kentsel dönüşüm gelene kadar çıkmam diyor

1 ucuz ayol.
Bak 2020 ocakta kp ev aldı 800 bin tl, az önce ilan gördüm 1.6milyon
Gözlerim yuvalarından çıktı, oha 1 senede nasıl iki katı nasıl ya dedim.
Ankara’ya cok hakim olmadıgım icin detaylı bakamadım neresi iyi neresi kötü kadar bilgi sahibi değilim üstünkörü biliyorum. Ama bence baktığım yer bir Bağdat caddesi de değildi cadde de 2+1 bulurum 1 milyona.

1 ucuz ayol.
Bak 2020 ocakta kp ev aldı 800 bin tl, az önce ilan gördüm 1.6milyon
Gözlerim yuvalarından çıktı, oha 1 senede nasıl iki katı nasıl ya dedim.
o paraları hiç bir arada görmedim ama bize emekli olunca 160 170 bin vereceklermişş ohhh bozdur bozdur harcaaa

Semt önemli, eşin haklı.
Ev eski olsun varsın ama muhattap olduğun insanlar, düzenleri her şey çok önemli.
Görmüyor musun her gün bir gürültü pislik şikayeti komşudan.
Çocuğun büyüyor, örnek alacak.

Öyle ya sağolsunlar hiç mahçup etmediler beni. Daha bu gece deniz biraz geç uyudu, saçma sapan vbir şeye krize girdi yarım saat ağladı hönküre hönküre. Saat 9u da geçiyordu. Başkası olsa gelirdi belki kapıya

Valla hemşirem ank uçtu.
Ablama ev arıyorduk ya gayet 65 metrekare evler 800 900, 1.2 falan.
Bir tane konumu şahane iyi ve ucuza bulduk yapıştık.
Semt etkili ama öyle olmayacak bir yerde bile milyonluk ev var.
O evi alıp iyi semte koyunca 5 milyon oluyor zaten.
Daire ya, Allahın dairesi 7 8 milyon olur mu, oluyor, bildiğim çokça site var.

memura ne veriyorlar sanıyordun film.evettt sayın memurumm bunca yıl dirsek çürüttün bize hizmet ettin alll sanaaa bir villa parası rahat et köpek al bahçede çayını demle mi diyeceklerdi ha ha ha
Cey o işte bir yanlışlık olmasın?
Ciddiyim bak, araştır bir onu.

ne diyorsunn?çekilin leynnn atacağım kendimi camdan ne kadar da fakirmişim meğersemm

o paraya bizim burdan bile ev alamiyosun artik cey cey, duzgun bir sifir araba bile alamiyosun ne bozduru
aynen öyle anca benim düldülden bir tane daha alırız.eşimin arabası lüks sınıfında değil ama yeni zamlarla 320 bine dayanmış şaka gibi.elektrikli scooter edinelim birer tane.biz fakirlerin neyine yetmiyor.kirada oturmaya da devammm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…