Geçinemeyenler kulübü

Minnoş ana ya. Sarılasım geldi

o yasta cocuga ne tableti ne telefonu
bizim deniz bazen babasinin abur cuburlarinin oldugu yeri acar brownie intensi cok sever, bir tane alabilirmiyim der mesela alir 2. ister dislerine zararli sagliklida degil cok yememen lazim derim almaz.
normalde belki baska cocuk olsa yeri belli patlatir ordaki kekleri cikolatalari olmaz diyince hic ses etmiyo mesela.

Minnoş ana ya. Sarılasım geldi
Çevremdeki herkese göre gaddar ve dominant anayım ama
Ya hemşirem bizimkiler bile okulda oyuncak markası konuşmaya başlamışlar düşün 4 3 yaşında çocuklar bunlar.
Aileler ne diye marka, oyuncak vb şey öğretir ki, nasıl önü alınır bunun?
Benden dıkşın yani silah istediler, şu sünger mermi atıyormuş okula getirmiş arkadaşı oyuncak gününde.
Cesedimi çiğnemeleri lazım herhangi bir silah oyuncak olur mu ya, su tabancası bilr almıyorum.

Herkesi de uyarıyorum bu konuda silahtan bıçaktan oyuncak olmaz diye, nafile...

Aldılar valla hatta şöyle diyeyim atarisi oyun konsolu olmayan çocuk yok tanıdığım, bir de bununla övünüyorlar.
Bir ara ben de istedim konsol ama kumandalı değil, tenis dans vb hareket algılayabilen sensörlü bir şey istemiştim.
Oradan beden hareketli şeyler oynayabilelim diye.

Benimkiler ağlar.
Aynı dediğin gibi yerlerini bilirler ve ağlarlar.
Ne olursa olsun ikinciyi alamazlar, kendini paralada da vermem.
Çocuğun sınırı 1 dir ya, 1 top dondurma, 1 yeni oyuncak, 1 çikolata vs.

İşte tuhaf yani, paran yoksa ona göre davran. Varsa da saçma ,ahlaki eğitimi çok önemli cocugun.
valla ben cok gordüm boyle olmadigi insan gibi yasayan tipleri.
ve maalesef bu olmadigi insan gibi yasamaya calisma hirsi o cocugu yiyip bitiriyo, bazen kötü şeyleri yapmaya sevk ediyo.
biz kucukken annem bir yere gittigimizde aman kizim oglum insanlarin evinde gordugunuz seyleri haldur huldur kullanmayin yemeyin ben size evde alirim gozunuzun kaldigi seyi derdi.
alirdida ama biz bilirdik ki gozumuz kalmasin diye alindi o şey bize çok sahane bir hayatimiz oldugundan değil.
halin neyse onu bilmeli evdeki herkes bence çocukta olsa.

ben hep derim ya denizle markete gidince arabaya kadin pedi bile atar ihtiyacim var diye ne oldugunu bilmesede, çünkü icindeki alisveris cilginligini arabaya cikolata atarak dolduramiyor
eskiden gittigimizde o supriz yumurta ben buda benim buda benim modunda gezerdi sanki sinirsiz bir kaynak var gibi yada cocuk akliyla ordaki seyleri alirken bir bedel odenmiyormuş gibi algiliyodu sanirim, sonra bakkala gidince parayi ona odetmeye basladim.
bazen az para aldim yanima alacaklarini tahmin ettigim icin bakkal para yetmiyo bazilarini birakacaksin mecbur diyince,kendisi para verdikce bedel odedigimizi daha iyi pekistirdi kafasinda.
valla hayatta bu yasta telefon tablet bilmem ne almam, oyuncaklariyla oynasin istiyoe diye alacagim en fazla sey boya, hamur, resim defteri aylik bir oyuncak gerisini istesede veremem.

İstese de vermemek gerek zaten.
Bu kötülük değil bilakis o karakterini şekillendirirken yapabileceğin en güzel şey.
Hayırı duymayan nesiller yetişiyor ve nerede duyarlar bilinmez, verdikleri tepkiden şimdiden endişe ediyorum.

Bekar oldugum için geçiniyorum,ne uzaliyorum ne kisaliyorum. Kira + KYK ödedikten sonra cebime 3 bin gibi bir şey kalıyor..

Hafta sonu topiği kızlarr napıyosunuz ortalıkta kimse yok
Sen napıyorsun? Var mı bulantı fln? İçine doğan bir cinsiyet var mı? Yada gönlünden geçen? Bebemi anca uyuttum uzandım ben de. Siteye çocuk indirme, yemek pişirme, ortalığı toplamalı bir günü daha yedik yarın yalnızız oğlanla ondan güç toplayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…