Geçinemeyenler kulübü

adet sancisina benzer agrilar bir sure oluyor, bebis buyuyor yerine yerlesiyor.
buyudukce geciyor o agrilar.
Ya nolur geçsin yüreğim ağzımda yaşıyorum
vileda oranin kirini alip obur tarafa yapistiriyo gibi geliyo bana hep ama mecbur kullaniyoruz iste yerlere bir su degmis olsun diye
Acaba bu robot nasıl aklıma soktunuz benim de burda robot diye diye

annem erkek olsun istiyodu hep, cinsiyet ogrenmeye annemle gitmistim dr kiz demisti annem erkektir o kesin daha kucuk ya ondan kiz gibi gorunuyodur demisti baya bi sure kabullenemedi kiz oldugunu

Ama asıl tutanı söyleyeyim, jinekologum demişti. Bebek kesede benek kadar görüldüğünde kesenin sağında yada solunda duruyor ona göre tutuyormuş. Doktor bana 8 haftalık oğlan yüzde 75 dedi. Kesedeki konum çok nadir şaşar dedi doğru çıktı.

Nub teorisi mi ne diyolar ona inşallah pazartesi atarım resmi yorumlarsın

deniz icin sağda demislerdi ama boyle cinsiyetle ilgili bisey soylememislerdi.
senin deniz soldamiydi?
Ay tenli anne daha 12.hafta ultrason goruntusune bakip burda nub teorisiyle cinsiyet sececegiz

Rabbim uzun ömürler versin biliyorum sebebini söylemiştin ama keske deniz de sende birer kardeş yapsanız
Hamileyken bende ikinciyi yaparım diyordum da kazın ayağı öyle değil deidm. Benim harcım da değil açıkçası. İlk iki sene çok zor. Uykusuzluk, yorgunluk. Ekgıda bir kabus. Sonra emzirmeyi kes, çiş kaka eğitimi zaten ömür yiyen cins. İki yaş sendromu, o çıkmayan dişler, ağrıdan ağlaması. Ateş nöbetleri. Ay her bir kısım bölüm sonu canavarı gibi. Her levelda işler daha da zorlaşıyor. 2 yaş bitti diyorsun sendrom bitiyor ama tutturma ağlama bitmiyor. Sabır işi, çook zor.
Ben başa saramam. Bir daha emzirecek, uykusuz kalacak halim kalmadı benim. İçine girmeden zorluğunu tam idrak edemiyor insan.
Allah evladımıza ömür versin. İsteyene versin.

bende 2.cocugu dusununce 2 yas sendromu cilginliklari ve suan ki aglama krizleri geliyor aklima yoook kizim yoook kanma hormonlarina sakin diyorum icimden

ben istesemde doguramam zaten de her gecen gun bir kez dahs ne kadar dogru karar verdigime kanaat getiriyorum.
Ya tek çocuk bence artı ve eksileri olan bşrsey gibi geliyo. İlerisi için kardeş kavramını anlaması arkasına dönüp baktığında destekcileri olduğunu görmesi iyi ama Khomyuk dediği gibi tekrar başa sarmak da zor amaaan

Bak dün olan olay, uykuyu kesti ama bazen çok yorgun olursa uyku arıyor. Bu da lanetlik olarak dönüyor. Gece yatmadan meyve yiyor, çilek de sever. Biz yemedik o yedi. Tek bir tane çilek yedik. Aşırı gerildi. Ağlamaya başladı. Ben yiyecektim geri çıkar onu. Saçmalama onun çıkmayacağını biliyorsun. Midem erittiyor onu fln dedik. Bildiğin kesiyoruz gibi ağladı. E yatalım dedik. Koçtu salon kapısını kapadı, geri çıkarmadan gidemezsin dedi. Oğlum saçmalama diyorum yarın yersin diyorum. O benim payımdı diyorum yok. Ağla ağla ağla. Neyse ikna oldu yattı yatağa ağlıyor hala. En sonunda eşim kızdı, bundan sonra herkese ayrı tabak hazırlayacağım bencillik yapıyorsun şımarık dedi. Dediği bu. İyice ağlamaya başladı, acıttııığğn diye bağırıyor. Komşular dövdük sandı kesin. Neren acıdı baban ellemedi diyorum kalbimi acıttıııı ben başka eve gdip onların çocuğu olacağım diye diye uyudu. Bazen böyle krizler de oluyor ve gerçekten bağırmayan kızmayan ceza vermeyen anne baba olmal çook zor. Benim o sabrım da yok

Khomyuk kızma ama çok tatlı ya belki yaşamadığım için bunları sempatik geliyo ama ne biliyim anlattığın çok hoş başkasının çocuğu olacakmış Ahahahah

Ya her kardeş de destek değil. Evlenince zaten insan ayrı bir telaşa da düşüyor. Yani garantisi de yok iyi geçineceklerinin.

Khomyuk kızma ama çok tatlı ya belki yaşamadığım için bunları sempatik geliyo ama ne biliyim anlattığın çok hoş başkasının çocuğu olacakmış Ahahahah
Ya neresi tatlı, ağzına çakası geliyor insanın. Bunları sakince söylemiyor ki, böğürüyor. Kesmişiz gibi çığlıkçığlığa ağlıyor. Cidden bazen böyle benim de oturup ağlayasım geliyor

her kardeş destek olacak diye bir sey yok ama olursa guzel oluyor evet.
biz kardesli insanlar hep kardesi olsun istiyoruz ama tek cocuk buyumus insanlar da genelde iyiki tek cocukmusum modunda

her kardeş destek olacak diye bir sey yok ama olursa guzel oluyor evet.
biz kardesli insanlar hep kardesi olsun istiyoruz ama tek cocuk buyumus insanlar da genelde iyiki tek cocukmusum modunda
Senin kaç kardeşin var deniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…