Geçinemeyenler kulübü

Yaa benimde içim gidiyo şöyle Bi temizlik yapsam diye de deniz yapamıyorum eşimde evde zaten o Bi koltuk da ben Bi geçen hayal kurmuşsun o ne güzel manzaralı Bi banyoydu öyle
bende cok detayli temizlik yapamiyorum her seferinde ama bugun yerleri dip kose supurup elimle sildim hep.
ben birde gunluk supurge acar elimden geldigince viledayla silerim ona ragmen elle silince dehset bir pasak cikti yerlerden

bugun hava mis di burdada bir ara, bende bizimkileri yolladim disari

Bizim de mahalledeki kankamız da uğradı. Çocuklar biraz kum eşeledi, top oynadı, oturup kuruyemiş fln yediler. Yoruldular iyi oldu. Yoksa geceleri dalamıyor uykuya
disarda bir seyler yediriyormusun?
ben yediremiyorum korkudan

İyiyim Khomyuk bulantı bazen oluyo ama öyle kusma falan yok bide adet sancısı gibi sancı çok oluyo pazartesi kalp atışı için gidicem inşallah duyarım mucizemin kalp atışını ben oğlan istiyorum eşim kız tam bölündük sağlıklı olsunda ama ikiside kabulüm o kadar hasret çektim eşin yatılı demi ondan yalnızsınız

Yok yarın yatılı değil, nöbetler değişiyor. Yarın kursu var. Akşam gelecek eve

bende cok detayli temizlik yapamiyorum her seferinde ama bugun yerleri dip kose supurup elimle sildim hep.
ben birde gunluk supurge acar elimden geldigince viledayla silerim ona ragmen elle silince dehset bir pasak cikti yerlerden
Neden öyle oluyo acaba maalesef vileda tam anlamıyla temizlemiyo galiba

Ay tenli anne kızı oğlanı yok gönlünüzdeki gibi olsun inşallah.
Biz karı koca kız istedik, oğlan oldu her ultrasonda sorardım hala mı erkek diye
Ama şimdi öyle düşkün öyle tatlı dilli bir bebe ki iyi ki oğlum olmuşa bağladım insan çook seviyor ya cinsiyet fln önemsiz kalıyor. Sizinki de güzel doğsun sağlıklı olsun

burcu yine uyumaya gitti sanirim bu kadar uykuya erkektir o bence
Uyuma değil de deniz çok ağrım oluyo bazen acaba birseyler yolunda mı değil diyorum lavaboya korkarak gidiyorum acaba kanamam mı var diye hatırlıyor musun seninde adet sancısı gibi ağrın oluyomuydu

Çok teşekkür ederim canım kesinlikle öyle önce sağlık vallahi şöyle cinsiyetini falan Bi öğrenip alışveriş yapmak istiyorum artık Çin takvimine göre de erkek diyo

Bizim okul kapandı. Eşiminki sağlam. Ama o yatılı çocuklara evci izni yok. Ondan sorunsuz gidiyorlar tabii şimdilik
Doğru diyosun ya bizim burda da dehşet Bi patlama var eşim iş yerinden Bi arkadaşıyla konustu herkes raporluymuş çoğaldı demiş

adet sancisina benzer agrilar bir sure oluyor, bebis buyuyor yerine yerlesiyor.
buyudukce geciyor o agrilar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…