- 17 Aralık 2015
- 27.133
- 49.651
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #21.721
bende cok detayli temizlik yapamiyorum her seferinde ama bugun yerleri dip kose supurup elimle sildim hep.Yaa benimde içim gidiyo şöyle Bi temizlik yapsam diye de deniz yapamıyorum eşimde evde zaten o Bi koltuk da ben Bigeçen hayal kurmuşsun o ne güzel manzaralı Bi banyoydu öyle
bugun hava mis di burdada bir ara, bende bizimkileri yolladim disariSen napıyorsun? Var mı bulantı fln? İçine doğan bir cinsiyet var mı? Yada gönlünden geçen? Bebemi anca uyuttum uzandım ben de. Siteye çocuk indirme, yemek pişirme, ortalığı toplamalı bir günü daha yedikyarın yalnızız oğlanla ondan güç toplayacağım.
Bizim de mahalledeki kankamız da uğradı. Çocuklar biraz kum eşeledi, top oynadı, oturup kuruyemiş fln yediler. Yoruldular iyi oldu. Yoksa geceleri dalamıyor uykuyabugun hava mis di burdada bir ara, bende bizimkileri yolladim disari
Belli olmaz, benim hiç bir hamilelik belirtim olmadı. Ne uyku ne bulantı ama oğlan doğurdukburcu yine uyumaya gitti sanirimbu kadar uykuya erkektir o bence
disarda bir seyler yediriyormusun?Bizim de mahalledeki kankamız da uğradı. Çocuklar biraz kum eşeledi, top oynadı, oturup kuruyemiş fln yediler. Yoruldular iyi oldu. Yoksa geceleri dalamıyor uykuya
benimde hic bulantim falan olmadi bir tek 12.haftadan sonraydi sanirim bir ara aşırı uyudum.Belli olmaz, benim hiç bir hamilelik belirtim olmadı. Ne uyku ne bulantı ama oğlan doğurduk
Bizim bahçede yiyor. Çünkü bizden başka inen yok. Bir tek bugün arkadaşı geldi ikisi yediler, o ailede bizim gibi dikkatli ona güvendim.disarda bir seyler yediriyormusun?
ben yediremiyorum korkudan
İyiyim Khomyuk bulantı bazen oluyo ama öyle kusma falan yok bide adet sancısı gibi sancı çok oluyo pazartesi kalp atışı için gidicem inşallah duyarım mucizemin kalp atışını ben oğlan istiyorum eşim kız tam bölündükSen napıyorsun? Var mı bulantı fln? İçine doğan bir cinsiyet var mı? Yada gönlünden geçen? Bebemi anca uyuttum uzandım ben de. Siteye çocuk indirme, yemek pişirme, ortalığı toplamalı bir günü daha yedikyarın yalnızız oğlanla ondan güç toplayacağım.
Yok yarın yatılı değil, nöbetler değişiyor. Yarın kursu var. Akşam gelecek eveİyiyim Khomyuk bulantı bazen oluyo ama öyle kusma falan yok bide adet sancısı gibi sancı çok oluyo pazartesi kalp atışı için gidicem inşallah duyarım mucizemin kalp atışını ben oğlan istiyorum eşim kız tam bölündüksağlıklı olsunda ama ikiside kabulüm o kadar hasret çektim eşin yatılı demi ondan yalnızsınız
Neden öyle oluyo acaba maalesef vileda tam anlamıyla temizlemiyo galibabende cok detayli temizlik yapamiyorum her seferinde ama bugun yerleri dip kose supurup elimle sildim hep.
ben birde gunluk supurge acar elimden geldigince viledayla silerim ona ragmen elle silince dehset bir pasak cikti yerlerden
Khomyuk hasta da varmıymış şu sıralar artış olmuş mu Birsey diyo muYok yarın yatılı değil, nöbetler değişiyor. Yarın kursu var. Akşam gelecek eve
Uyuma değil de deniz çok ağrım oluyo bazen acaba birseyler yolunda mı değil diyorum lavaboya korkarak gidiyorum acaba kanamam mı var diye hatırlıyor musun seninde adet sancısı gibi ağrın oluyomuyduburcu yine uyumaya gitti sanirimbu kadar uykuya erkektir o bence
Bizim okul kapandı. Eşiminki sağlam. Ama o yatılı çocuklara evci izni yok. Ondan sorunsuz gidiyorlar tabii şimdilikKhomyuk hasta da varmıymış şu sıralar artış olmuş mu Birsey diyo mu
Çok teşekkür ederim canım kesinlikle öyle önce sağlık vallahi şöyle cinsiyetini falan Bi öğrenip alışveriş yapmak istiyorum artıkAy tenli anne kızı oğlanı yok gönlünüzdeki gibi olsun inşallah.
Biz karı koca kız istedik, oğlan oldu her ultrasonda sorardım hala mı erkek diye
Ama şimdi öyle düşkün öyle tatlı dilli bir bebe ki iyi ki oğlum olmuşa bağladıminsan çook seviyor ya cinsiyet fln önemsiz kalıyor. Sizinki de güzel doğsun sağlıklı olsun
Doğru diyosun ya bizim burda da dehşet Bi patlama var eşim iş yerinden Bi arkadaşıyla konustu herkes raporluymuş çoğaldı demişBizim okul kapandı. Eşiminki sağlam. Ama o yatılı çocuklara evci izni yok. Ondan sorunsuz gidiyorlar tabii şimdilik
adet sancisina benzer agrilar bir sure oluyor, bebis buyuyor yerine yerlesiyor.İyiyim Khomyuk bulantı bazen oluyo ama öyle kusma falan yok bide adet sancısı gibi sancı çok oluyo pazartesi kalp atışı için gidicem inşallah duyarım mucizemin kalp atışını ben oğlan istiyorum eşim kız tam bölündüksağlıklı olsunda ama ikiside kabulüm o kadar hasret çektim eşin yatılı demi ondan yalnızsınız
vileda oranin kirini alip obur tarafa yapistiriyo gibi geliyo bana hep ama mecbur kullaniyoruz iste yerlere bir su degmis olsun diyeNeden öyle oluyo acaba maalesef vileda tam anlamıyla temizlemiyo galiba
Yalan o ya o bana kız demiştiÇok teşekkür ederim canım kesinlikle öyle önce sağlık vallahi şöyle cinsiyetini falan Bi öğrenip alışveriş yapmak istiyorum artıkÇin takvimine göre de erkek diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?