Geçinemeyenler kulübü

her kardeş destek olacak diye bir sey yok ama olursa guzel oluyor evet.
biz kardesli insanlar hep kardesi olsun istiyoruz ama tek cocuk buyumus insanlar da genelde iyiki tek cocukmusum modunda
Bilmediği bir şeyi aramaz hiç kimse. Çikolata tadını bilmeyen keşke olsa da yesek demez yani. Boşverin ondan

Kızma Khomyuk ya ay kendimi hayal ettim de naparım diye sanırım davulun sesi uzaktan hoş geliyo

ahaha aynı ayni bir sey varsa yemeyecegim diyor yoksa ondan istiyorum diyor.
gecen annemle konusurken havuc alacaktim unuttum dedim telefonda, hanim bunu duydu ya havuc istiyorum diye aglayip karalar bagladi.
aksama havuc geldi e yesene diyorum ben yemek icin istememistim ki buz dolabina koymak icin istemistim diyo
gecende cicek ekmegini yedik ona 2 dilimini verdik nasil olsa onu bile bitiremez diye biz kalani yedik.
vay siz benim ekmegimi yediniz diye agladi agladi gitti aldi getirdiler bana annecim cicek ekmek aldim yermisin dedi

Geçen ablamdayız, özledi ama ifade etmek yerine ağzına ediyor. Kadın sen seversin diye sıcak çikolata da yaptım dedi getirdi. Bir yudum içti öğğ çok tatlı ben bunu içmem dedi ittirdi sehpayı her yer battı bardak kırıldı. Ben onu içecektiimm. İçicemmm diye kendinş yerlere attı. Gerçekten bazen şımarık mı diyorum sonra da diyorum özlemini ifade etmek için yapıyor.

problem cocuk ya bunlar.
isim ozellikleri falan olur ya acaba bunlarinda ortak yani kaprisleri falan ondanmi ki

Bak sende mesela kız kardeş duygusunu bilmiyorsun e olsa kötü mü olurdu tabikiii hayırsız evlat hayırsız kardeş yok mu var
amann onu bilmiyorum bunu bilmiyorum diye bakarsam olaya 2 erkek 2 kiz cocuk yapmam lazim ki hic biri baska cinsiyetli kardesin hasretini cekmesin

Sürekli böyle mi son zamanlarda mı oldu ama yinede çok tatlı o yüzden susuyorum bana daha fazla kızma diye

Sürekli böyle mi son zamanlarda mı oldu ama yinede çok tatlı o yüzden susuyorum bana daha fazla kızma diye
18 ayliktan itibaren boyle cesitli tripleri oluyor.
ondan onceside yok atladi haftasi yok sicradi haftasi yok azi disiydi yok memesiydi birakmasiydi gun yuzu goremeden gidiyo iste boyle
bizimkiler yine naif 2 yas sendromu gecirip duvara kafa atan bebeler var

Valla 2 yaştan sonra ara ara geliyor. Genelde ama herkes çok uslu der. İçi seni dışı beni. Yaşıtlarına kibardır, zorbalıl yapmaz. Ufak çocuklara naziktir. Paylaşmayı sever. Oyuncak kavgası etmez. Ama aile üyelerine karşı bir tuhaf. Bize daha hoyrat.

kesin isimleriyle alakali bir benzerlik var ya bu kadar olamaz

Allah affetsin o ne kız duvara kafa atan Bi bebem olsa naparım ki bu hiç bitmiyo demi deniz hamile kalmaya uğraşıyorsun kalıyorsun sağlıkla doğurmaya çalışıyorsun doğuyo düzgün yetiştirmeye çalışıyorsun yahu ömrün böyle geçiyo

Tam olan bu Ay tenli anne
2 yaştan sonra dönem dönem iyi kötü okuyor. İyisi kötüsü bitmiyor. Hayatımız asla normale dönemiyor. En zor kısmı da bunu kabullenmek. Efkar bastı bi kadej şarap açayım bari

Bak sen şuna nasılda masum gösteriyo kendini dışarıya

tabi canim.
annenden pay biç işte evlendin gittin, annendeki yüküm derdin bittimi sence.
annem yoruldugu zamanlarda hep yeter yahu anasi bitmeden danasi basladi der

Yaa Khomyuk alemsin içmeye yer arıyorsun Aaa

Yaa Khomyuk alemsin içmeye yer arıyorsun Aaa
Başka hayatın kalmıyor ki.
Düşün gündüz evde bir saatin yok. Sürekli tepemde oyun oyun diyen bir çocuk. Yedirmesi içirmesi yok. Kendine vakit ayırman için uyuması lazım. Onda da halin kalmıyor. Oturup bir şeyler içebiliyorsun amca çay kahve alkol neyse. Başka yok. Anneliğin en zor kısmı o. Kendimi düşünecek alanım da zamanım da yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…