Geçinemeyenler kulübü

Canı sağolsun da Bi kaç seneye rahatlarsın umarım diyeceğim de o zamanda okul başlar ama pandemininde etkisi var Khomyuk bence

Canı sağolsun da Bi kaç seneye rahatlarsın umarım diyeceğim de o zamanda okul başlar ama pandemininde etkisi var Khomyuk bence
İlk zamanlar ne zaman normale döneceğim, ne zaman kolaylaşacak diyordum. Üç yaşına getirdikten sonra dank etti. Asla kolaylaşmayacak. Hep başka yeni bir zorluk olacak. Kolaylaşanlar da oluyor evet ama asla kolay eski günler gelmeyecek. Bunu kabullendim ben bir hayati karar bu

Hocam ssizinorda.okullar tatil edilmis öyle mi? Birkac sehirde daha duydum. Toptan kapatilir umarim. Virüs kudurmuş durumda

Zorlaniyoruz onlarin hayatina bir seyler katabilmek icin. Kolayi da var boşvermek. Ama her türlü sonucuna katlanmak da gerek. Biz zor olani seciyoruz.onlar bizim en büyük hazineniz ayni zamanda mirasımız, saglik olsun, gerçekten sağlık olsun.

Bizimki kendine bi yer belirledi küsünce gidip.oraya oturuyo, bi de küsüyor cevap yok yerinden kalkmaz,iplememek lazim böylelerini cok fenalar.

Ya ben gece yaziyorum.sabah bana bildirim.gelmiyor. sanki günlerdir baaliga girmiyorum, yazmiyorum. Anlamadim gitti. Takip ediyorum bir dde. Ne yapsam ki..

çok uyaniklar çoook.
kafalar pırıl pırıl maaşallah
Bana yapistirmaya basladi kiskancligin ayak sesleri.. kardesi kucagimdayken ona da bana da resmen yapıştırıyor çat çut kafa göz nereye denk gelirse.. gulmemeliyim ama tutamiyorum kendimi. Sipaaaa

Bana yapistirmaya basladi kiskancligin ayak sesleri.. kardesi kucagimdayken ona da bana da resmen yapıştırıyor çat çut kafa göz nereye denk gelirse.. gulmemeliyim ama tutamiyorum kendimi. Sipaaaa
ahaha ay kiyamam yaaa minik ne hissediyordur acaba

Ya evet bizimki de babasına dalıyor tekme yumruk acıtıyor da bazen sinirlenince

chamallows Oda emerken uyukluyor, o sirada afalliyor cocuk, gozler kırpık kırpık. Noluyooo dostuuum hop dediiik diyecek ama henüz erken

Ya evet bizimki de babasına dalıyor tekme yumruk acıtıyor da bazen sinirlenince
Freud a inaniyorum. Insanlar cinsellik ve siddet içgüdü ya da dürtü neyse onunla dogarlar. Torpulemek lazim ama 3 yaş 4 yaş oyle geciyor. Bizim 2 yasindaki erken basladi. O hep erkenci zaten.

yazık ya cocuk daha ne oldugunun farkinda bile degil biri gelip sap diye patliyor
annesinin babasinin kiyamadigina abinin yaptigina bak
O abi var yaaa kk nın alayını suya götürür susuz getirir. Acayip gercektenn

Freud a inaniyorum. Insanlar cinsellik ve siddet içgüdü ya da dürtü neyse onunla dogarlar. Torpulemek lazim ama 3 yaş 4 yaş oyle geciyor. Bizim 2 yasindaki erken basladi. O hep erkenci zaten.
Öfkesini yenemiyor hemen. Bastırması da iyi değilmiş tepki veremiyoruz ondan. Zaten daha vururken üzülüp pişman oluyor. Böyle böyle öğrenecek

Öfkesini yenemiyor hemen. Bastırması da iyi değilmiş tepki veremiyoruz ondan. Zaten daha vururken üzülüp pişman oluyor. Böyle böyle öğrenecek
Biz o kadat hirpalayarak büyütmüşüz ki ilkini. Aman allahim isirarak sevmeler kemiklerini kirarcasina sarilmalar neler.neler. cocuk anasinifina basladi ilk gunden duvara tosladık simdi akillandik. Cocuklari sevecem diye cekistiriyormus sıkıyormuş veliler şokta dedim sorumlusu biziz, halledicez. Hallettik ama yaşlandım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…