- 17 Aralık 2015
- 27.133
- 49.650
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #21.801
ben bir kez babamin amcasinin torunlarinda denk gellmistim boyle kardes kiskancligina, buyuk kiz 2 3 yasindaydi 6 aylik kardesini kiskanip boyle pata kute vuruyodu.O abi var yaaa kk nın alayını suya götürür susuz getirir. Acayip gercektenn
Ya ben o an kendimi cok.kontrol edemiyorum güldükçe azıyor o yaramaz abi. Gulmemem lazim. O da hem gülüyor hem daha hızlı patlatıyor. Yapma etme demeden dikkatini dagitmak lazim da teori ve pratik pek tutmuyor.ben bir kez babamin amcasinin torunlarinda denk gellmistim boyle kardes kiskancligina, buyuk kiz 2 3 yasindaydi 6 aylik kardesini kiskanip boyle pata kute vuruyodu.
annesi cocugun kafasina vurma diye kovaliyodu, kacarken bir daha vurup kaciyodu hirsini alamiyodu resmen
baskasinin cocugunda gorunce komik geliyor ama kendi cocugunda nasil bir his olur bilmiyorum.
Katibin Ruhu şu knack in olayı ne? Eskiden hangi konuları açmış? Nasıl çıkmış ortaya fakeliği
zaten insanin kitaplarda okudugu annelik ornegiyle gercekte yasadigi ornegin hic alakasi kalmiyor gibi bisey oluyoYa ben o an kendimi cok.kontrol edemiyorum güldükçe azıyor o yaramaz abi. Gulmemem lazim. O da hem gülüyor hem daha hızlı patlatıyor. Yapma etme demeden dikkatini dagitmak lazim da teori ve pratik pek tutmuyor.
nolmuşKudrAlobar a soralım, o anlamış. Üç beş hesabı varmış, hepsi birleştirilmiş bugün, knack 2021 girişli idi, şimdi 2016 model görüniyi.
Gercekten cok zor,okumak degil yasamak lazim. Cok zorluyor cocuklar. Bizim de torpulenmemiz daha genis olmamiz lazim cok da dip dibe olmamak gerek. Ayy zaten ben cok yorugunum bu anlamda.zaten insanin kitaplarda okudugu annelik ornegiyle gercekte yasadigi ornegin hic alakasi kalmiyor gibi bisey oluyo
her cocuk kendine munhasir maalesef.
Mistralgagnant. Theknack mişnolmuş
Eski hesaptaki adini yenisiyle.mi degistirmis aaaKudrAlobar a soralım, o anlamış. Üç beş hesabı varmış, hepsi birleştirilmiş bugün, knack 2021 girişli idi, şimdi 2016 model görüniyi.
Yok yahu, Kazen bütün hesaplarını birleştirdi.Eski hesaptaki adini yenisiyle.mi degistirmis aaa
KudrAlobar a soralım, o anlamış. Üç beş hesabı varmış, hepsi birleştirilmiş bugün, knack 2021 girişli idi, şimdi 2016 model görüniyi.
Olay yeri neresi oraya gidelimYok yahu, Kazen bütün hesaplarını birleştirdi.
ay ben ikisinide tanimiyorum dur bir bakayimMistralgagnant. Theknack miş
Theknack in bütün konularına bakın.Olay yeri neresi oraya gidelim
Theknack a bak, hepsi ordaay ben ikisinide tanimiyorum dur bir bakayim
sevgilinin aldigi gramla ilgileniyorum ben genel olarakHesap birlestirme diye bisey mi var
Dünyadan haberim yok.
Kizlar selam bu arada
Cuma günü 1 gram altin aldim. Valla 1 gramcik sadecegecen sefer olay olmustuk cift olarak
sevgilinin aldigi gramla ilgileniyorum ben genel olarak
allah daha çok versin, böyle para işlerinden anlamayi cok isterdim ama maalesef :)O almadi bu sefer
Paralar coinde
allah daha çok versin, böyle para işlerinden anlamayi cok isterdim ama maalesef :)
benim mantigim alayimda surda dursun lazim olur
Mistralgagnant. Theknack miş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?