Geçinemeyenler kulübü

O abi var yaaa kk nın alayını suya götürür susuz getirir. Acayip gercektenn
ben bir kez babamin amcasinin torunlarinda denk gellmistim boyle kardes kiskancligina, buyuk kiz 2 3 yasindaydi 6 aylik kardesini kiskanip boyle pata kute vuruyodu.
annesi cocugun kafasina vurma diye kovaliyodu, kacarken bir daha vurup kaciyodu hirsini alamiyodu resmen
baskasinin cocugunda gorunce komik geliyor ama kendi cocugunda nasil bir his olur bilmiyorum.

Ya ben o an kendimi cok.kontrol edemiyorum güldükçe azıyor o yaramaz abi. Gulmemem lazim. O da hem gülüyor hem daha hızlı patlatıyor. Yapma etme demeden dikkatini dagitmak lazim da teori ve pratik pek tutmuyor.

Ya ben o an kendimi cok.kontrol edemiyorum güldükçe azıyor o yaramaz abi. Gulmemem lazim. O da hem gülüyor hem daha hızlı patlatıyor. Yapma etme demeden dikkatini dagitmak lazim da teori ve pratik pek tutmuyor.
zaten insanin kitaplarda okudugu annelik ornegiyle gercekte yasadigi ornegin hic alakasi kalmiyor gibi bisey oluyo
her cocuk kendine munhasir maalesef.

zaten insanin kitaplarda okudugu annelik ornegiyle gercekte yasadigi ornegin hic alakasi kalmiyor gibi bisey oluyo
her cocuk kendine munhasir maalesef.
Gercekten cok zor,okumak degil yasamak lazim. Cok zorluyor cocuklar. Bizim de torpulenmemiz daha genis olmamiz lazim cok da dip dibe olmamak gerek. Ayy zaten ben cok yorugunum bu anlamda.

KudrAlobar a soralım, o anlamış. Üç beş hesabı varmış, hepsi birleştirilmiş bugün, knack 2021 girişli idi, şimdi 2016 model görüniyi.

Hesap birlestirme diye bisey mi var
Dünyadan haberim yok.

Kizlar selam bu arada

Cuma günü 1 gram altin aldim. Valla 1 gramcik sadece gecen sefer olay olmustuk cift olarak

allah daha çok versin, böyle para işlerinden anlamayi cok isterdim ama maalesef :)
benim mantigim alayimda surda dursun lazim olur

Onun isi bu kuzum. Baska bi meslegi yok tamamen buna odakli. Tüm piyasalari surekli okuyor ve ciddi mesai harciyor buna.

Ben de iste 1 gram altin aliyorum surda dursun diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…